Arkadaşlar bu entelenin saç uzatma etkisinin yanında gürleştirme etkiside varmı? Benim saçlarım hiç dökülmez ama oldum olası çok azdır. Bir faydası olurmu acaba. Birde biryerlerde saç rengini koyulaştırıyor diye okumuştum. Doğru mu?
jnm mrb ben zencefili kullanıorm kuru zencefil kaynatıyorum ı 20 dakıka falan snra zencefilin suyuyla haftada 3 kez saçlarımı yıkıorm bn çok memnunum tabe bunun yannda bakım yağlarıda kullanıorm saçlarm parlıo daha canlı ve kırıksz ınan çok menunum aslnda nıyetm entelydı ama cesaretm olmadı kararszdm anlıcan uzamsınada katkısı çok bn memnunum denemenzı şiddetle tavsiye ederım
Ben bütün yazıları okudum bu entele hakkında ve bodrumda ki aktara spariş verdim, çok güvelinir bir yer. Ama ben yinede bilmek istiyorum bu entele nasıl grünüyor? bendekiyle kıyaslamak istiyorum. internette malesef resim bulamadım..
Ben benim aldığımın fotoğrafını çeksem buraya koysam yardımcı olurmusunuz? Gerçeğimi diye?
benim saçlarım çok ince ve cansız çok döküldüğünü söyleyemiycem ama bir avuç saçım var hiç bir şekle girmiyo fön çektiriyorum 2.gün sönüp gidiyo bunu kullansam saç çıkartırmı. korkuyorum tam tersi olur saçlarımın hepsinden olurum diye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
olu gelin ben fıs fıs ile sıktım, diplerine diplerine.. ama tabi bilmiyorum doğrumu yaptım. Bide kızlar bi şe söyliyeceğim, bu enteleyi kaynatıp süzgüden geçirdim unutmuşum süzgünün içinde sabah tekrar o kurumuş ve ilk aldığım gün gibi sanki hiç kullanılmamış gibi görünüyor içime kurt düştü walla biri kullansa kullanılmışını kurutup satsa nerden anlıyacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?