Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ben 1 ay düzenli kullandım kaşlarımın üstünde olan kahküllerim şimdi gözümü kapatıyor ve benimde saçlarım çok zayıftır ama entele kullandığım zmanlar daha gürleşmişti sanki boyalı saçlar daha kalın olur ya öyle gibiydi.ben çok memnun kaldım inş. herkeze ii gelir a.s:enbuyukkk:

arkadaşlar bende bugün aldı enteleyi benimkide siyah koyu kahve gibi bi renkte pirnç taneis gibi 16 ytlye aldım uygulıcam ama bepanthe yok şu an evde yazıları okudukça daha bi uygulayasım geldi valla :) şu önümde duruo paketle bakışıoruz :) yarın yapmayı düşünüorum bepanten serum gibi olandan koyucaz dimi yanlış yapmıyım o krem gibi olan deildir herhalde.bide fıs fıslı bi şişeyemi koymak gerekio ne çok soru sordum ben öle :)

arkadaşlar merhaba bende saçlarımın uzamasını ve gürleşmesini istiyorum uzun zamandır okuyorum entele ile ilgili konuları ama benim kafam çok karıştı biçoğunuz farklı kullanıyo sanki birde bunun bu alerjik durumu falanda kafamı karıştırdı bana yardımcı olabilirmisiniz yada ben eczaneden veya aktardan mı bilgi alıyım :S

benim saçlarım ince telli ve çok dökülürdü geç uzardı ben bıoxcın kullanmaya başladım 3 ay oldu birde içine bal kattım dökülme durdu saçlarıma canlılık geldi ama yeni saç çıkmıyor ve saçlarım çok geç uzuyor .

cevap yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ...

GAMZECİM BENDE ENTELE ALMAK İÇİN AKTARA GİTTİM AMA TRABONDA Bİ YERDE BULAMADIM AMA HALA ARAŞTIRMAKTAYIM NEYSE SAC BAKIM YAĞI ALDIM DÜN İŞE GİDERKEN SÜRDÜM AMA GÜN BOYU SACLARIM YAĞLI YAĞLI DURDU BERBAT GÖRÜNDÜ
AKTAR BANA SAC BAKIM YAĞINI VA BADEM YAĞINI VERİRKEN BUNU NE KADAR ÇOK SAÇINDA TUTARSAN O KADAR ÇOK İŞE YARAR DEMİŞTİ ACABA BEN YALNIŞ MI UYGULADIM SİZ NASIL KULLANIYORSUNUZ SAÇ BAKIM YAĞINI SÖYLERSEN SEVİNİRİM CANIMa.s.

kızlar bende saçlarım çabk uzasın istioum....!!!!
bu enteleyi daha oncede duymustumda bi türlü alamadım...simdi bnm sacımda röflede var...bide çeşitli tarifler var hamgisi daha iyidir sizce...?boyle ayda 5cm fln uzatan bi tarif varmi:)
ve badem yaği hint yaği zaytin yağı maskeyle beraber kullansam bi etkilesim olurmu?
günde kaç kere yapmaklazm enteleyi...yağla beraber kullanırken aralarında kaçgün boşluk bırakılmalı..?

umarım sorularımla sıkmamısımdır

simdiden tesekkurler...:):)

arkadaşlar kaç gündür ağlamaktan bi hal oldum
acemi bi kuaförün gazabına uğradım geçen hafta ve hem paramdan hemde saçlarımdan oldum... kısa ve diplerine kadar yanmış saçlarım var artık ben ağlamayayım da kim ağlasın
sorum şu: Bu enteleyi ben de kullanabilirmiyim acaba hani saçlarım yandı ya bişey olmaz değil mi?
ayrıca h.sonu mısırçarşısına gittim entele almaya çoğu aktarcı satmıyo yasak diye, bir tanesi de " entele satıyoruz diyen aktarcılar kuşyemi fln veriyolar onun yerine" dedi benimde içime bi kurt düştü açıkcası. .
bu entele nası bişeydir kandırılmayalım : )

tatlım bu siteden ilerle tektek bak netten satanların bisinde resim var ordaki doğru 5 kere ayrı yerlerden sipariş verdim hepsi aynı.

benim saçlarım çok ince ve cansız çok döküldüğünü söyleyemiycem ama bir avuç saçım var hiç bir şekle girmiyo fön çektiriyorum 2.gün sönüp gidiyo bunu kullansam saç çıkartırmı. korkuyorum tam tersi olur saçlarımın hepsinden olurum diye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

a.s.canım ben geçen yaz kullanmıştım enteleyi.saclarım az değildir benim ama nedense o yaz baya dökülmeye başlamıstı.fakat ben zaten enteleyi uzasın diye kullanacaktım. burdaki yazıları yorumları falan da okuyunca gittim aldım.ama aynı zamnda da aktarlarda satılan o sac bakım yağlarından da aldım.ikisini birlikte kullandım düzenli olarak ve benim saclarımın dökülme problemini halletti
ama dediğim gibi zaten cok dökülmüyordu benim saclarım daha önceden sadece o yaz bayaa dökülme gösterdi onun için kullanmıstım ama sonucta durdurdu yani.
ondan sonra entele kullanmadım aktar bir daha getrmedi cünkü ama yağlara devam ettim. inanır mısınız bu zehirli entele gözüme kulağıma bile kaçtı :) ama ben korkmadığım için pek paniklemedim bol suyla yıkadım hiç bişeyim de yok. ama yine de kötüden örnek olmaz siz temkinli olun kızlar =)

slm kızlar epeydir takip ediyorum yazılarınızı..herkes gibi benimde aklımı başımdan aldı bu entelesırnaşık şey uzun araştırmalar sonunda bir yerde buldum..tüm aktarlar zehirli diye satmadıklarını söyledi tek bir yerde buldum elinde sadece 10 gr kalmış oda benim kısmetimmiş :teytey: pirinç tanesi gibi kahverengili siyahlı çok pis kokan bişey değilmi?? hemen yarın denicem çok merak ediyorum

birde hangi karışımı yapmalıyım..bepanten ile olan daha çok aklıma yattı sirke kokmasın kafamda.. şakkıdı

benim aldığım aktar bunu kaynat tanecikler dursun azladıkça üzerine yeniden su ekle yeniden kullan dedi..bilemiyorum ne kadar doğru ama.. :uhm:

birde bunu diplerine sürmeyeceksek nasıl fayda edecek..yok süreceksek bi zararı olurmu acaba.. :sm_confused: CADIARZU

kızlar enteleyi ilk kez salı akşamı sürdüm saç diplerime ve yıkamama yakın saç diplerim acayip kaşındı. Ama şunu söyliyim geçen hafta saçlarımı boyatmıştım şimdi diplerim çıkmış yaklaşık 0,5 / 1cm fln uzamış bariz belli yani
bakalım akşam yine sürücem gelişmeleri ilerleyen tarihlerde resimlerle gösteririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…