Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

diplerine uygulayınca bi sorun olmuyor demekki.bende uygulamak istiyorum ama 2 gündür sular kesik meraktan ölmek üzereyim.. fisfisfis

yok birşey olmuyor Adaş, (benimde ismimde Tuğba ) 2 saati geçince zaten yıka beni diye resmen bana sinyal verdi kaşınmaya başladı
bende bişey olur korkusuyla heemn yıkadım
içini rahat tut cnm

teşekkürler canım.gönül rahatlığıyla sürer beklerim ama sular hala gelmedi bekliyorum ama meraktan çatlamak üzereyim.. fisfisfis
sen hangi tarifi uygulamıştın..ben bepanten olanı hazırladım sirke kokar diye cesaret edemedim..

ben sirkeliyi yaptım canım ayrıca içine de az miktarda badem yağı damlattım saçlarımı kurutmasın diye, bunun dışında birde biotin içiyorum ben tatlım

herkes sirkeliyi denemiş bende onu yapsaydım keşke..neyse bunu bi deneyelim bir dahakine sirke denerim.. banada aktar ceviz yağı önerdi.ince telli saçlara çok faydalı dedi çok az ceviz yağı,badem yağı,azıcıkta saf zeytinyağı koydum..tam ortaya karışık oldu benimki :roflol:

nası cesaret ettin yahu okdr seyi karıstırmaya:S ben yapamazdım walla bişi olursa falan die tatlicadiarzu kafamda yara falan warsa die korkuorum bende ondan kullanamorum :roflol:
1bucuk saat falan durutsam bişe olmaz heralde?? bide bunların hepsini karıstırıpda mı kaynattın yoksa önce enteleyi kaynatıp daha sonra mu badem yagını falan ekledin?? :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :uhm: :uhm:

tatlım ben bu yağları ve bepanteni öncedende karışım olarak kullanıyordum.tek fark entele ekledim zannetmiyorum bişey olacağını..kafamda benim sivilceler var ama onlar hep var geçmesini beklersem ooo.. bişey olacağını zannetmiyorum ben..ama sabahtan beri sular yok hala kullanmak kısmet olmadı..
önce enteleyi kaynattım..ılıdıktan sonra diğerleriyle karıştırdım.. yerimseniben

ben 28 haftalık hamileyim acaba kullansam bi zararı olurmu? birde sirkeyle hazırlanışını yazarsanız çok sevinirim. :teytey:

zannetmiyorum bi zararı olacağını sonuçta saçına süreceksin ama yinede bilemem tabi...
ama yapacaksan kaynatırken uzak dur ben bugün merakımdan üzerine fazla eğilmişim galiba buharını fazla içime çektim bi tuhaf oldum :roflol:

bayanlar zehirli olması gördüğüme göre doğal olarak hepinizin aklına takılıyor.ben gecen sene kullandım.ama hiç de korkmadan gözüme kulağima falan kaçtı hatta suanda 1 sene gecti üstünden hiçbirşeyim yok.tabii bol suyla yıkadım yani.Kullanan arkadasların içi rahatlasın diye yazıyorum. yani yapıyorsak artık bişeyleri korkmadan yapalım=)
yanlız elinizden eldiveni eksik etmeyin.ben öyle yaptım cünkü sanki ellerimde de kıllar cıkar gibime gelmişti =) zahmetli iş doğrusu kolay gelsin herkeseeee :içelim:

Mrb herkese,bunları duyunca çok sewindim ama bnm sizden daha ciddi bi durumum war,ben kanser tedawisi gördüm we saçlarımda doğal olarak döküldü,her ne kadar herkes kısa saç daha çok yakıştı dese de belimde ki saçları özledim we 10 aydır bu konuda moralim hep 0,acaba böle ciddi bişe geçirmişken uygulamak olur mu,doktoruma sormadan uygulamıcam ama 2 hafta war kontrolüme,benzer bi durumda olan ya da buna cewap werebilecek nitelikte olan birileri war mı acaba ???? ....

ben hala korkuyorum yan etki yapar diye saçlarımın yeniden çıkmasınıda gürleşmesinide istiyorum ama korkuyorum senağlama

evet arkadaşlar nihayet enteleyi deneyebildim. 2,5 saat beklettim kafamdada sivilce olmasına rağmen hiç bişey olmadı.. denemek isteyen arkadaşlar hiç korkmadan deneyebilirsiniz bence a.s umarım sonuçlarıda güzel olur benimde saçlarım uzar çünkü hayatta isteyipte sahip olamadığım tek şey uzun saçlar

ya arkadaşlar çanakkalede nerde bulabilirim ben bu bitkiyi yaa aramadığım yer kalmadı yok yok yok....

e hemen pat diye zehirlenip ölcek halin yoktu bence zaten şakası bile kötü:S nası bi karısım uyguladın?? kafana nası uyguladın?? tüm sacına mı sadece diplerine falan mı? saclarında bi deişme farkettin mi??

merak etme kafana sürünce öldürecek kadar zehirli olsa zaten satmazlar böyle bişeyi..göze kulağa kaçtığı takdirde zararlı oluyo..direk saç diplerime uçlarına sürdüm daha ilk kez kullandığım için bi değişiklik farketmedim çünkü benim saçalarım zaten çok yumuşaktır..bi kaç kere daha kullanalım bakalım..faydası olmazsa bi daha uğraşmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…