herkes sirkeliyi denemiş bende onu yapsaydım keşke..neyse bunu bi deneyelim bir dahakine sirke denerim.. banada aktar ceviz yağı önerdi.ince telli saçlara çok faydalı dedi çok az ceviz yağı,badem yağı,azıcıkta saf zeytinyağı koydum..tam ortaya karışık oldu benimki :roflol:
ben 28 haftalık hamileyim acaba kullansam bi zararı olurmu? birde sirkeyle hazırlanışını yazarsanız çok sevinirim. :teytey:
ya aynı enteleyi ne kadar süre kullanabiliriz?
ben hala korkuyorum yan etki yapar diye saçlarımın yeniden çıkmasınıda gürleşmesinide istiyorum ama korkuyorum senağlama
evet arkadaşlar nihayet enteleyi deneyebildim. 2,5 saat beklettim kafamdada sivilce olmasına rağmen hiç bişey olmadı.. denemek isteyen arkadaşlar hiç korkmadan deneyebilirsiniz bence a.s umarım sonuçlarıda güzel olur benimde saçlarım uzar çünkü hayatta isteyipte sahip olamadığım tek şey uzun saçlar
e hemen pat diye zehirlenip ölcek halin yoktu bence zatenşakası bile kötü:S nası bi karısım uyguladın?? kafana nası uyguladın?? tüm sacına mı sadece diplerine falan mı? saclarında bi deişme farkettin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?