Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

tmm cnm bi dene.. sonucları yaz buraya bakalım nasılmıs Şeniz

uzattığı gibi telleri de kalınlaştırıyo mu =)) ?

bilmiyorum canım daha yeni kullanmaya başladığım için.ama sanmıyorum o kadarını...benim saç tellerimde aşırı ince ve cansızdır ben bundan kurtulmak için boyadım saçlarımı fenada olmadı biraz daha dolgunlaştı.

teşekkür ederim a.s.

peki nasıl kullanıcam bunu,, durulamam gerekiyo dimi :uhm:
kaç dk bekleticem :uhm:

ben pikniğe gittimiz zamanlarda oralardan topladım dereye yakın yerlerde olur çok topla hepsini tencereye koydum kaynar suyu üzerine döküp 5 dk kaynattım 10 dk suda beklettim sonra süzdüm soğutup dolaba koydum sabahları 1 subardağı koyup saçımın saçımın her yerine döküyorum akşamda yatarken aynısını yapıyorum.az yapmak istersen 3 sap ısırgana 1 subardağı su döküyorsun saçını yıkama öyle kalsın inan çok işe yarıyor. benim saçlarım röfleden incelmişti şimdi dolgu gözüküyor ancak ben iki aydır yapıyorum saçların dökülmesinide engelliyor .canım internettende bakabilirsin ısırgan otu diye gir orda yazıyor zaten. yapınca banada haberver.:teytey:

Kızlar selam tekrar :)
tam 1ay oldu mayıs27'de başlamıştım. ve bugün 2.5cm den biraz fazla uzamış saçlarımla huzurlarınızdayım :)
hemen belirteyim kullanan bi çok arkadaştan az bi miktar gibi görünebilir ama benim saçlarım zaten kısa değil uzun ve kırıklarla dolu inanılmaz cansız 2senedir hiç uzamıyordu desem yeri var ve ben şu bir ayda 2yıllık uzama payına ulaştım entele sayesinde sağolsun paylaşıp tanıtan arkadaşlar benimde mucizem oldu artık bu entele..

entelenin bit otu olduğunu söylemişti bi arkadaş
araştırdım
bit otu bit pireye tahta kurularını kovmaya yarıyomuş saçla ilgili bişi söylemiyo enteleyide her aktar bilmiyo başka bi adı varmı bizim aktarlarlın bileceği bi adı bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşşekürler

kızlarrr şiddetle tavsiye ediorum mutlaka kullanın ilk aylarda uzamasada sonraki aylarda birden uzıyo..ben buna mucizeden başka bişey demem.ensemdeki saçı 3 ayda kürek kemiklerimin altına kadar getirdi..ama yanında hint yagı ve zeytin yagınıda kullandım....

Arkadaşlar benim kafa derimde küçük küçük üç beş tane yara var. Ne yazikki kaşırken tırnaklarımdan dolayı. Bir de ense bölgemde bir yara var. Saçlarımın arasında. Açık yara değil. Hafifçe kapanmış. cok taze değil. ben Enteleyi alıp kullancam. Zararı olabilir mi_?

canım yaraların geçene kadar kullanmamanda fayda var ne olacağı belli olmaz 2 hafta bekle bence iyi ce iyileşşsin

o ensedeki yaradan bendede vardı canım biraz zor iyileşen bi bölge..ben doktora gitmeden baş edememiştim çünkü sürekli tazeliyordu kendisini stresten oluyo..o yara varken kullanma bence..
ama sivilceler sorun olmaz.bendede bol miktarda var..kullanıyorum entele 20 gün oldu ölmedim hala :teytey:
ama yinede dikkatli olmak lazım yerimseniben

peki nasıl kullanıyoruz tam olarak açıklamasını yaparmısınız.ben yeni üye oldum bi de konu nasıl açıcam ben burda beceremedim bi türlü teşekkürler hepinize kızlar

kızlar bu entele için gitmediğim yer kalmamıştı
mısır çarşısılarına eminönündeki aktarlara vs..
herkes buluyodu bi ben bulamıyodum ama bugün burnumun dibindeki aktara gittim küç almaya
bi sorıyım dedim adam şak diye çıkardı
sevinçten gözlerim yaşardıtatlicadiarzu
10 gr 20 ytl ye satıyo yarın alıyorum sonunda yanii
bu arada böyle buğday gibi kahverengi bişey dimi
aktarın web sitesi de varmış
XXXXXX
bu adresten bakabilirsiniz kızlar ürünlerine

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gittiğim aktar da zehirli olduğu için pek getirmiyoruz ama isterseniz bikaç gün sonra getirtiriz, bizde sirkeli karışımı var ondan getirelim dedi. ii de ben karışımın içindekinin gerçekten entele olduunu nerden anlıcam???

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım saçlarım kuaför gazabına uğradı dün foruma şöle biz göz atıp entele bitkisinden bahsettiğinizi gördüm tohum gibi falan demişsiniz ama baharatçı onun satılmasının yasak olduğunu ayrıca saçkırana falan iyi geldiğini söyleyip entele saç uzatan bitki bu diye sarı renkte kurumuş bi ot gösterdi bu nedir şimdi eşdeğer bi bitki mi

arkadaşlar ankarada şöyle kızılayda veya yenimahallede falan kolay bulabileceğim bi yerde entele satan bir aktar biliyor musunuz? çok acil lütfen yardım edin, bugün kuaför upuzun saçlarımı kısacık kesti bunalıma girdim oturdum ağlıyorum halima bakın ya...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…