arkadaşlar ankarada şöyle kızılayda veya yenimahallede falan kolay bulabileceğim bi yerde entele satan bir aktar biliyor musunuz? çok acil lütfen yardım edin, bugün kuaför upuzun saçlarımı kısacık kesti bunalıma girdim oturdum ağlıyorum halima bakın ya...
canım sakarya caddesindeki lokman hekim ve mısır çarşısında var, oralardan temin edebilirsin :smiley-cool:
Merhabalar ya bende entele otuyla ilgili bişey sormak istiyorum.Benim saçım çok gür ve bayağı dalgalı yani ne toka tutuyo nede tarakla doğru düzgün taranıyo.Saçımın boyuda kıvrcık haliyle omuzlarımı geçiyo ama normalde belime yakın.Ben enteleyi kullanmayı çook istiyorum fakat aktara gidip sorduğumda o kellik için kullanılıyo ayrıca uzamasındansa daha çok saç çıkarır dedi.Benim saçlarım zaten çok bide daha fazla çıkarsa ne yaprım bilnem.Fazla oldu galiba ama bide şey dicem bn enteleyle saçımı uzattıktan sonra termal düzleştirme yaptırıcam. Termal düzleştirmeden sonrada uzamaya ve saç çıkmaya devam ederse bi işe yaramaz.Kullandıktan sonra bırakınca etkisi hala devam eder mi?Eğer yorumumu okuyan ve kullanan biri varsa lütfen cevaplayabilir mi?Lütfennnnn...
tşk ederim canım sakaryadaki lokman hekime baktım kalmadı dedilerarıyorum hala
canımcım hani sakaryada yan yana iki yer var ya, birisi lokman hekim, diğeri mısır çarşısı. şimdi ilk dükkan hangisiydi hatırlamıyorum ama üst geçitten aşağı doğru inince ilki değilde ikincisinde var, girişi daha küçük olanda... umarım anlatabilmişimdir laelaelaelaelae
sengözlerimebaksanabslm kizlar ben bu enteleyi bikac ay once kullandim ve mukemmel sonuc verdi toplam 1 ay falan kullandim ve inanilmaz bi uzama vardi hatta biraktiktan sonra bile devam etti uzama hizi. isteyenlere kendi uyguladigim tarifi yollarim. yalniz soyle bi sorunum var bulundugum sehirde entele tohumu yok ve ben de bursadan siparis vermistim simdi yine kullanmak istiorum ama ne yazik ki siparis verdigim baharatcinin adini ve iletisim bilgilerini kaybetmisim bulamiorum:1no2: bana siparis verebilecegim bi adres isim onerebilir misiniz lutfen simdiden tsklera.s.
arkadaslar ben bu enteleyı bulamıorum zaten koskoca kırklarelınde 1tane aktar bulabıldım bende saclarımı kestırdım ama ensem cok acıldı ve moralım cok bozuk nolur yardım edın nereden alabılırım bunu internettende alabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?