Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canım sakarya caddesindeki lokman hekim ve mısır çarşısında var, oralardan temin edebilirsin :smiley-cool:

arkadaşlar ben bu enteleyi aldım
göz kararı su ve sirke kattım kaynattım ama yoğun kıvamlı bişi olmadı dediğiniz gibi
içine bemiks evigen ve bepanten ampullerinin hepsini kırdım
bi şişede elidorun yağını döktüm öyle sürüyorum iki kere sürdüm
sonra çam terebentnli şampuanla yıkıdım
ama saçlarım sert oluyo benim yumuşama yook
çam terebentini enteleden önce de kullanıyodum o sertleştiriyo sanırım çünkü ondan sonra öyle oldu

Merhabalar ya bende entele otuyla ilgili bişey sormak istiyorum.Benim saçım çok gür ve bayağı dalgalı yani ne toka tutuyo nede tarakla doğru düzgün taranıyo.Saçımın boyuda kıvrcık haliyle omuzlarımı geçiyo ama normalde belime yakın.Ben enteleyi kullanmayı çook istiyorum fakat aktara gidip sorduğumda o kellik için kullanılıyo ayrıca uzamasındansa daha çok saç çıkarır dedi.Benim saçlarım zaten çok bide daha fazla çıkarsa ne yaprım bilnem.Fazla oldu galiba ama bide şey dicem bn enteleyle saçımı uzattıktan sonra termal düzleştirme yaptırıcam. Termal düzleştirmeden sonrada uzamaya ve saç çıkmaya devam ederse bi işe yaramaz.Kullandıktan sonra bırakınca etkisi hala devam eder mi?Eğer yorumumu okuyan ve kullanan biri varsa lütfen cevaplayabilir mi?Lütfennnnn...

canım ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla ne kadar fark edicek ki topu topu 5-6 cm
boşver yapma bence ama sen bilirsin yine
ben yeni kullanmaya başladım bıraktıktan sonrada uzamanın devam edip etmiceni bilmiyorum
daha uzama başlamadı tabi bende
1-2 ay kullanmak gerekir sonuç almak için öyle pat diye uzayacağını sanmıyorum açıkçası

Evet öyle ama bide benim saçlarım da çok kırık var onları aldırıcam kuaförde.Bayağı kısaltırlar haliyle.Ama 1-2 ay da kullanamam açıkçası şöle 15 günde biraz da olsa uzaması lazım o da mümkün değil gibi görünüyo.Neyse çok tşk yanıtladıın için.

tşk ederim canım sakaryadaki lokman hekime baktım kalmadı dediler arıyorum hala

canımcım hani sakaryada yan yana iki yer var ya, birisi lokman hekim, diğeri mısır çarşısı. şimdi ilk dükkan hangisiydi hatırlamıyorum ama üst geçitten aşağı doğru inince ilki değilde ikincisinde var, girişi daha küçük olanda... umarım anlatabilmişimdir laelaelaelaelae

tşk ederimmm bir de oraya bakayım:):):) adanadan bir arkadaşım almış yollamış bana ama o bitince yeniden almam gerekecek şimdiden depolayım biraz bu kısa saç ancak uzar:)

ya okuduğum kadarıyla her aktar farklı bişey söylemiş. banada bir litre suda kaynat dedi. yoğun olması daha iyidir heralde. bu bitince bende bir bardak su ve bir bardak elma sirkesinde kaynatacağım. içine badem yağı koyunca 5 kere bile şampuanlasam geçmiyo çünkü yağı

entele bıktısını bır aktardan aldım kucucuk bır poşette 6mılyona. 10gr miş.
neyse yarısını cezveye koydum ustune su koyup kaynattım suyunu aldım badem yagıyla karıstrdım dıplerıme surdum ve saclarımada .gercekten uzatgını farkettım

ya bu entele tam olarak nasıl kullanılıyo =))
ben hiç görmedim, hiç bi yerde duymamıştım da; gerçi zaten aktarla falan pek bi muhabbetim yok ama yazılanları görnce baya merak ettim.. gidip almayı düşünüyorum ama nası kullanılır hiç bilmiyorum biri en başından bana anlatabilir mi:uhm:

arkadaşlar gerçekten etkili bu entele .ben de kullandım ama şimdi hamile olduğum için bırakmnak zorunda kaldım.Kullananlar devam etsinler

aktardan mınık bı poşet seklınde alıyorsun posedını ben 6liraya aldım ama mınıcık bı poset 10grmiş.
eve gelip onu 1su bardagında kaynat pakedın yarısını.10dk kaynat sonra suz suyuna bepanthen , badem ve hınt yagı karıstır sac dıplerıne sur 1saat beklet yıka bu kdr:)

sengözlerimebaksanabslm kizlar ben bu enteleyi bikac ay once kullandim ve mukemmel sonuc verdi toplam 1 ay falan kullandim ve inanilmaz bi uzama vardi hatta biraktiktan sonra bile devam etti uzama hizi. isteyenlere kendi uyguladigim tarifi yollarim. yalniz soyle bi sorunum var bulundugum sehirde entele tohumu yok ve ben de bursadan siparis vermistim simdi yine kullanmak istiorum ama ne yazik ki siparis verdigim baharatcinin adini ve iletisim bilgilerini kaybetmisim bulamiorum:1no2: bana siparis verebilecegim bi adres isim onerebilir misiniz lutfen simdiden tsklera.s.

Son düzenleme:

canım ankarada mısır çarşısında var arama motorundan aratıp nosunu bulabilirsin, adanadan da aldı bi ark tam yerini bilmiorum. ya da web sitesi de olan bi aktar var izmirde ondan sipariş verebilirsin. adresini yazacaktım ama özel msj kapalı sanırım. ben entele diye aratınca hemen çıkmıyor o aktar ama dream woman diye arattığımda daha üst sıralarda çıkmıştı şifalı bitkiler fln yazıyor. o sitede entele de var bakabilirsin.

arkadaslar ben bu enteleyı bulamıorum zaten koskoca kırklarelınde 1tane aktar bulabıldım bende saclarımı kestırdım ama ensem cok acıldı ve moralım cok bozuk nolur yardım edın nereden alabılırım bunu internettende alabılırım

merhaba arkadaslar ozel nedenlerden dolayı( aılevı nedenler ) uzun suredır nete gıremıyordum.enteleyı uzun bı muddet kullandım.konuyuda bu yuzden actım zaten.actıgım konuyu takıp etmeme gıbı bı huyum yoktur aslında gıremedım bazı nedenlerden dolayı. enteleyı bellı bı muddet kullanadım ve cok uzadı.aynı zamanda gurlestırdı ama bunun yanında dıkkat edılmesı gereken seylerde var.sacınıza bu donemde fazla fon cektırmeyın,zaten yaz aylarındayız sacınızı sac kurutma makınasıyla kurutmayın ve orulebılecek boyuttaysa sacınızı orun,cok fazla sapka takmayın,ve sacı sıkı bı sekılde baglamayın.sacı ıslakken degıl hafıf nemlıyken tarayın.ben bunları uyguladım ve faydasını gordum.
sevgiler..

canım eger ıstersen aldıgım yerın sana telefon numarasını verıyım orayla gorus belkı yollayabılırler.bu arada ben ankaradayım.ankaradan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…