aktardan mınık bı poşet seklınde alıyorsun posedını ben 6liraya aldım ama mınıcık bı poset 10grmiş.
eve gelip onu 1su bardagında kaynat pakedın yarısını.10dk kaynat sonra suz suyuna bepanthen , badem ve hınt yagı karıstır sac dıplerıne sur 1saat beklet yıka bu kdr:)
ya arkadaşlar bu enteleyi bende bulamadım yaaa aktara gittim oda biz getirmiyoruz dedi:1no2: bide çok pahalıymış :bbo: 10 gr 15 ytl filan..ee 10 gr iki defalık anca olur..1 ayda kullanmam lazım sanırım sonuç alabilmek için..ben 1 ay onu alırsam batarım vallajeyyarkafamçokkarıştı
ya arkadaşlar bu enteleyi bende bulamadım yaaa aktara gittim oda biz getirmiyoruz dedi:1no2: bide çok pahalıymış :bbo: 10 gr 15 ytl filan..ee 10 gr iki defalık anca olur..1 ayda kullanmam lazım sanırım sonuç alabilmek için..ben 1 ay onu alırsam batarım vallajeyyarkafamçokkarıştı
valla ben iki hafta önce saçlarımı kestirip bunalıma girmiştim. sonra entele kullanmaya başladım. sadece 1 kez kullanmıştım, üşendiğimden 1 hafta boyunca yapmadım, sora bi baktım saçım 1 cm fln uzamış gibi duruodu cidden, artık ben de düzenli 2 günde bi kullanmaya başladım, benimki de 2 haftada 1,5 - 2 cm uzadı. kestirmeden önce bakıodum, benim ayda en fazla 1 cm uzuodu. üstelik krem saç döküo die saçımı yıkarken artık krem fln da sürmüorum ona rağmen saçlarım nası parlıo anlatamam sanki briyantin fln sürmüşüm gibi... ama ben yılan yağı ve 10 tane fln saça iyi gelen yağların olduu bi karışım almıştım onlardan da koydum entelenin içine kaynatırken. şimdi saçıma bakmaya doyamıorum:)
ayrıca da entele zehirli çok doğru, ona bişi diyen yok zaten ama çok dikkatli kullanınca hiçbi tehlikesi kalmıo. başımın eyrafına bişi sarıorum yaparken elime yüzüme damlamasın die, hiçbi yuere sıçratmıorum e hamile fln da olmayınca sadece saç derinde kaldıı sürece hiçbi tehlikeis kalmıo. valla tehlikeli olduunu dşünen kullanmaz illa kullanın demioruz biz de bu kadar basit. o kadar büyük fayda gördümki bundan kimse beni enteleli karışımımdan vazgeçiremez
(ceremino haklısın canım entele mi diil mi dikkatli olmak lazım ona bişi dmeiorum zaten ben de alırken sizlerin önerilerinize tarifleirnize göre bayağı bi inceledim entele mi diil mi die:)
canım ankarada mısır çarşısında var arama motorundan aratıp nosunu bulabilirsin, adanadan da aldı bi ark tam yerini bilmiorum. ya da web sitesi de olan bi aktar var izmirde ondan sipariş verebilirsin. adresini yazacaktım ama özel msj kapalı sanırım. ben entele diye aratınca hemen çıkmıyor o aktar ama dream woman diye arattığımda daha üst sıralarda çıkmıştı şifalı bitkiler fln yazıyor. o sitede entele de var bakabilirsin.
selam arkadaslar şimdi bu enteleyi çok duydum ama kullanmadım daha doğrusu bulamadım:)neyse şimdi doğru mu anladım ben anlatıyorum....siz alıyorsunuz 10 gr entele,bunu 2 bardak sirke ve 2 bardak su ile karıştırıp saçınıza sürüyorsunuz...2 gün geçtikten sonra tekrar alıyorsunuz aktardan 10 gr entele tekrara kaynatıp sürüyorsunuz....yane bu işlemleri her 2 günde 1 yapıyorsunuz tabi hep alıyorsunuz..yane masraflı bir iş ama sonucu harika..öyle mi?????yardımcı olursanız sevinirim...
teşekkür ederim deryalemm....sipariş verdim dedin..nereden sipariş verdiğini söylersen sevinirim ..ben de alayım inan bulamadımve bakıyorum heryere ..eğer sipariş edilen bi yer varsa adresini yada telefonunu alırsam sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?