Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ben 15 ytl ye alıyorum ve bu fıyat farklılıgı kafamı karıstırıyor kızlar alırken dıkkat edın gercekten entele otu olup olmadıgına

bence maliyeti o kadar fazla diildir aktarlar çok kar ediodur bundan. benim bi arkadaş 2 gramını 5 ytl ye satmaya çalışan bi aktar görmştü hatta kilosu 2.500 ytl yuh yani...

bencede degıldır ama havadan para kazanmak ısteyen ınsanlarda entele dıye baska seylerı satabılır.benımkı sadece dıkkatlı olmaları için bı tavsıye..
sev

ya arkadaşlar bu enteleyi bende bulamadım yaaa aktara gittim oda biz getirmiyoruz dedi:1no2: bide çok pahalıymış :bbo: 10 gr 15 ytl filan..ee 10 gr iki defalık anca olur..1 ayda kullanmam lazım sanırım sonuç alabilmek için..ben 1 ay onu alırsam batarım vallajeyyarkafamçokkarıştı

bence saçlarınız uğruna sağlığınızı riske atmaya değmez. Onun yerine birsürü zararsız yağlar var onlardan kullanın derim. Entele gerçekten çok TEHLİKELİ...

Arkadaşlar, gerçektende uzatıyormu ? O kadar çok mesaj eklenmişki aralarından sadece bazılarını okuyabildim. Bir arkadaşım 1 ayda 4,5 cm. uzadığını söylemiş. Ciddimisiniz ?

valla ben iki hafta önce saçlarımı kestirip bunalıma girmiştim. sonra entele kullanmaya başladım. sadece 1 kez kullanmıştım, üşendiğimden 1 hafta boyunca yapmadım, sora bi baktım saçım 1 cm fln uzamış gibi duruodu cidden, artık ben de düzenli 2 günde bi kullanmaya başladım, benimki de 2 haftada 1,5 - 2 cm uzadı. kestirmeden önce bakıodum, benim ayda en fazla 1 cm uzuodu. üstelik krem saç döküo die saçımı yıkarken artık krem fln da sürmüorum ona rağmen saçlarım nası parlıo anlatamam sanki briyantin fln sürmüşüm gibi... ama ben yılan yağı ve 10 tane fln saça iyi gelen yağların olduu bi karışım almıştım onlardan da koydum entelenin içine kaynatırken. şimdi saçıma bakmaya doyamıorum:)

ayrıca da entele zehirli çok doğru, ona bişi diyen yok zaten ama çok dikkatli kullanınca hiçbi tehlikesi kalmıo. başımın eyrafına bişi sarıorum yaparken elime yüzüme damlamasın die, hiçbi yuere sıçratmıorum e hamile fln da olmayınca sadece saç derinde kaldıı sürece hiçbi tehlikeis kalmıo. valla tehlikeli olduunu dşünen kullanmaz illa kullanın demioruz biz de bu kadar basit. o kadar büyük fayda gördümki bundan kimse beni enteleli karışımımdan vazgeçiremez

(ceremino haklısın canım entele mi diil mi dikkatli olmak lazım ona bişi dmeiorum zaten ben de alırken sizlerin önerilerinize tarifleirnize göre bayağı bi inceledim entele mi diil mi die:)

Son düzenleyen: Moderatör:

10 gr bana 1 ay fln yetio canım...

tatlım aldıgın 10 gramı zaten 1 ay kullanacaksıın.sen nasıl yapılacagını bılmıyoırsun sanırım.

tatlım katılıyorum sana . zararlı olmasına zararlı evet,ornegın uzatma etkısı oldugu için eldıven gıymek zorundayız ellerımızdekı tuglerı uzatmaması için.gozle temasından kacınmalıyız.agızla temasından tabıkı.ama sunu sormak ıstıyorum zararlı dıyen arkadaslara,daha oncede verdım bu ornegı kımse sacını boyamıyor mu? sac boyalarından hastanelık olan ınsanlar var... sac boyasını gozumuzle yada agzımızla temas ettırdıgımızde cok ıyı sonuclar mı verır? bu sadece bı ornek... ben kımseye ısrar etmıyorum aman entele kullanın dıye satıcısı fılanda degılım :) satıcısı olsam kımden ne kadar kazanıcam oda ayrı konu.bır seyın faydalı oldgunu gordum ve bunu paylasmak ıstedım.emın olun ben enteleye yenı basladıgımda denemk ısteyen arkadaslarım oldu bekleyın dedım bende bı zararlı yada yararlı etkılerını gorelım kotu bısey olucaksa hepımıze olmasın.yanı sonuc olarakkkk arkadaslar dıkkatlı kullanıldıgı takdırde bısey olmazzz

canım benım cok saol numarayı ver ben bı arıyım bakalım yollayabılceklermı ben saclarımı kestırdım boya yaptıgım ıcın cok kotu yandılar kuaforde kısacık kestı pısman oldum kestırdıgımede nedır bu kadınların kuaforlerden cektıklerı yasenağlamaklava:

canım bısı sormak ıstıorum sana ben sana para havale etsem bana alıp karsıdan odemelı kargoyla yollarmısın eger kabul edersen cok sevaba gırersın cunku ben artık kendımı hıc guzel hıssetmıorum bıde ben senın msn adresını ıstıorum mumkunse bu konuyu daha ayrıntılı konusmak ıstıorum cunku saclarıma bayagı takmıs durumdayım senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cok tesekkur ederim tatlima.s. az once kargo sirketi enteleyi getirdisırnaşık şey bu aksam hazirlayip yarin kullanmaya baslicam dedim ya daha once kullandim ve 2 haftada bile mukemmel sonuc aldim benim formulum biraz farkli kivami biraz koyu oluo benimkinin uygulamasini ve tarifini 1 hafta kullandiktan sonra yazicam umarim sizde de ise yarar cunku bende mukemmel ise yario bu mucize:dance: herkese bol sans sakin umidinizi kaybetmeyin kizlar. dogru uygulama sekliyle sonuc alinamayacak sac yoktur bence :1rolleyes: gelismeleri yazicam simdilik hoscakalina.s.

selam arkadaslar şimdi bu enteleyi çok duydum ama kullanmadım daha doğrusu bulamadım:)neyse şimdi doğru mu anladım ben anlatıyorum....siz alıyorsunuz 10 gr entele,bunu 2 bardak sirke ve 2 bardak su ile karıştırıp saçınıza sürüyorsunuz...2 gün geçtikten sonra tekrar alıyorsunuz aktardan 10 gr entele tekrara kaynatıp sürüyorsunuz....yane bu işlemleri her 2 günde 1 yapıyorsunuz tabi hep alıyorsunuz..yane masraflı bir iş ama sonucu harika..öyle mi?????yardımcı olursanız sevinirim...

dogru anlamamissin canimyasakkelime bu 10 gramlik entele tek kullanimlik degil/ dusunsene senin tarifinde2 bardak sirke 2 bardak su dio 4 bardak karisimi nasil sacina bi kerede uygularsin ki. bı cesıt maskeden bahsedıoruz canım. ben daha once kullandım ve bekledıgım sonucu aldım bu gun tekrar sıparıs verdım ve elımde . bı de ben karısımıma su katmadım. sadece sırkeyle kaynattım kaynamaya yakın kucuk sıselerde satılan badem yagından ılave ettım ve sogumaya bırakınca 2 adet supradın vıtamın attım ıcıne. tabı kaynatırken sırke ve zeytınyagını unutmamak lazım. ben bu sekılde uyguladım ve hıc pısman degılım ıstersen sen de bu sekılde denea.s.

arkadaşlar enteleden bahsediyorsunuz iyice meraklandım nedir bu entele neden bulurum. bende uzun saçlı olmak istiyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkür ederim deryalemm....sipariş verdim dedin..nereden sipariş verdiğini söylersen sevinirim ..ben de alayım inan bulamadım ve bakıyorum heryere ..eğer sipariş edilen bi yer varsa adresini yada telefonunu alırsam sevinirim..

canım ben bursa esın baharattan verdım sıparısı orda taner bey var benım yonlendırdıgımı soylersen yardım cı olurlar hemen ertesı gunu gelıo bol şans:lepi:

Ben tüm tehlikelerine rağmen enteleyi denemeyi göze almıştım ama 3 haftadır aktar gelecek gelecek diye beni ekiyor.Dün biraz isyan bayrağını kaldırınca aradı bir yeri mevsimi değilmiş,1 ay sonra gelirmiş.Bende bir kaç yağ duymuştum uzattığına dair.Onların karışımı var mı dedim.Saç için mi dedi ve bir karışım verdi.İçinde 10 tane yağ var.Bakalım kullanmaya başlayacağım.
Ama entele istiyorum benn :çok üzgünüm::çok üzgünüm: enteleyi kullandığınız kabı yemek yaparken filanda kullanıyor musunuz?Sorun oldu mu? fisfisfis
Ya gıcık aktar yaa.Oyalıyor beni heppp... Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…