Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende düzenli olarak 2 ay kullandım allah aşkına saç derisinden 2 milim fazladan kıl çıkacak diye değermi bu kadar eziyete dedim sonra bıraktım .evet uzatıyo uzatmayada öyyyyleeee rapunzel olmuyosun yani normalden yarım santim fazla belki... ha bide ay gözüme kaçacak ay burnuma girdi ay anlıma aktı derken her sürüş keyfi oluyor bi zulümmm.eşim son noktayı koydu ve şişemi lavaboya döktü 3 tutam kıl için kanser olucan benim başıma dedi hakikaten zehirliymiş kıssslaaaar amman tikat.

canım entele yaptığımız kabı bi daha kullanmıyoruz. forumda bir arkadaş içinde süt kaynatıp öyle kullanın falan yazmıştı ama biz yine de hiç kullanmamayı tercih ettik.

ben de ilk aradığımda benzer bir aktara çatmıştım, oyalayıp duruyordu gittim başka yerden buldum bi daha da oraya uğramadım. entele ticareti yasak aslında, belki adam getirmek istemiodur ama müşteri de kaybetmiim die öle taklalar atıodur. madem mevsimi değil, biz nerden buluoruz di mi ama

bende kullandım düzenli olarak yaklaşık 2ay ama.bende öyle normalin dışında bir etki göremedim..saçlarımı boyadıktan hemen sonra kullanmaya başladım dipten gelenleri takip ettim 2cm falan anca oldu..belkide daha uzun süre kullanmak gereklidir ama benim karışım bitti.şimdi yeniden hazırlamayada üşeniyorum :1closedeyes:

tşk ederimmm bir de oraya bakayım:):):) adanadan bir arkadaşım almış yollamış bana ama o bitince yeniden almam gerekecek şimdiden depolayım biraz bu kısa saç ancak uzar:)

Ankara'daki Lokman Hekim olsa gerek.. çiçekçilerin karşısındaki dükkan.. Orası biraz pahalı biyer ama sanırım ben ordan aldığım bişeyi başka biyerde çok daha uygun fiyata gördüm..

lim10 arkadaşın adana'da nerden almış öğrenmen mümkün mü? Ben de Adanalıyım ama nerelerde güvenilir olanları vardır bilmiyorum Sen memnun kaldıysan bgen de aynı yerden alayım..:çok üzgünüm:

canım ozel mesajın acık degıl mı sana mesaj yollayamıyorum

arkadaslar enteleyı kaynattıgınız kabı hıc bı sekılde kullanmayın.ellerınıze eldıven gıymeyı unutmayın ve evın içinde degılde balkonda kayynatmayı deneyın.cok agır bı kokusu var

zahmetli bi iş yav
hiç uğraşasım yok
düğün var ..takma saç alazam :)

valla bizimde düğün var hemde pazar gününee bu entele benide paklamaz pazara kadar bu saç uzamazÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook çıt çıt lazım çıt çıt.. onlarda o kadar pahalı ki pöffff

ne varsa biz kadınlarda var ya!!! şu erkeklerin hiç böle bir derdi yok valla ohhh yan gel yat osmanKötü Kazen

mrb arkadaşlar ben de entele bitkisini kullanmak istiyorum! saçlarımın hızlı bir şekilde uzamasını istiyorum yalnız saç diplerimde sedef var buna yan etkisi olur mu acaba bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim!!!

canım kafa derınde hıc bı sekılde acık yara sıvılce ve benzerı bı sey olmamalı bence kullanma derım ama yınede sen bılrısın

Slm kizlar,entelenin satilmasi yasaklandi.sakin kullnmayin.damar genişletici etkisi var.o yüzden saçlari çbuk uzatio.damar genişlemesi ise tehlikeli .başka sorulariniz varsa buyrun.rtik saç uzmani sayilirim.enteleyi sakin kulllanmayin emi....kçib byess

bu bilgiyi nerden buldugunu da soyler misin canim ayrica damar genislemesi nasil sac uzatir ki bu basli basina b problem ama saci uzatmasi nasi oluo :1shok:

arkadaşım bunu yazmışsın ama kullanan arkadaşlar var ve entele bende de var insanları telaşlandırabilecek bi cümleyi bi çırpıda yazıp bırakmışsın bu bilgiye nerden ulaştın doğruluk payı nedir.açıkçası o kadar gazete okur tv izlerim ama hiç duymadım madem bunu yazdın nerden duyduğunu ve nası emin olduğunu yaz.ayrıca ark.lara bende katılıorum damar genişlemesiyle saç uzamasının ilgisi nedir_? ve bu ciddi bi sorun eminmisin bunun doğru olduğundan hindistanda ve daha bi çok ülke de entele uzun yıllardır kullanılır onlar hastamı oluolarmış_?

entele ticaretinin yasak olduğunu ben de biliyorum pek çok yerde duydum okudum ama ben zehirli olduğu için yasaklandığını düşünüyordum (mesela birisi kaynatıp kaynanasının yemeğinin içine katabilir) yine de aldım kullanıyorum...

canım entele ticareti yasak demişsin ama tüm aktarlarda mısır çarşısında açık açık satılıo kimse sattığını gizlemio satılması yasak olsa gizlerlerdi zehirli olduğunu bende biliorum bu doğru ama açık yara veya gözle direk temasında problem teşkil edio ki zaten bi çok farklı ürününde gözle temasında sorun olabilio.bu tür şeyler varsa nerden nasıl emin olduğumuzu yazalım ki kullanan insanlar ki sende kullanıomuşsun endişelenmesinler doğrumu deilmi emin olalım.yanlış mı?

ben bi sitede okudum, adresi hatırlamıyorum enteleyi arama motorunda aratırken karşılaşmıştım. tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından yasaklanan bitkilerin isimleri vardı, orda bi dolu bitki vardı, yani özellikle bir tek bundan bahsetmiyordu. aralarında bit otu da yazıyordu ki entele aynı zamanda bit otu olarak bilinir, forumda da yazıyor. Zaten kimi aktarlar da yasak olduğu için satmadıklarını söylüyorlar. Fakat neden yasaklandıklarıyla ilgili bir şey yazmıyordu.

Ama tekrar ediyorum, ben entelemle mutluyum, kimse bizi ayıramaz

lim10 saol bilgi verdiğin için canım ama Türkiye öle bi hale geldi ki yurtdışında yasaklanan tedavi ilaçları bizde satılırken acaba enetele gerçekten zararlı olduğu için mi yasaklandı demeden edemio insan :) ama şu da var ki doal olan hemen hemen herşeyin zararlı yönleride var sonuçta bilinirki hindistanda ki kadınlar hep entele kullanırlar ölen falan yok saçlarıda ipek gibi bizim onlardan neyimiz eksik enteleye devam :)

ya kızlar ben de bugün ilk defa sürdüm bu enteleyi ..kaşınıyo biraz saç diplerim..sirkeli olan tarifi yaptım..sürdükten sonra badem yağının içine e vitamını ampulu koyup onuda diplerien sürdüm..ama şimdi badem yağını entelenin içine karıştırmayı düşünüyorum..karıştırıp tekrar kaynatmama gerek var mı yoksa direk koyuğ çalkalsam olur mu acaba? bi de ben torba vs falan geçirmedim hiç ..illa geçirmek şart mı? torbayı geçirmenin faydası ne acaba?

canım ben yağları, sirkeli enteleyi kaynattıktan sonra ılıkken koyuorum, soğukken de koysan bişi olmaz herhalde.

valla ben streç film sarıyorum poşet gibi hışır hışır etmio hem de düzgün duruo ki poşetin de işlevi yüze göze akmasını ya da etrafa değmesini önlemek olsa gerek, ayrıca kokuyu da önlüo. mesela streç filmi sardıktan sonra rahat rahat yatıp televizyonunu izleyebiliosun ama sarmazsan nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…