Ben tüm tehlikelerine rağmen enteleyi denemeyi göze almıştım ama 3 haftadır aktar gelecek gelecek diye beni ekiyor.Dün biraz isyan bayrağını kaldırınca aradı bir yeri mevsimi değilmiş,1 ay sonra gelirmiş.Bende bir kaç yağ duymuştum uzattığına dair.Onların karışımı var mı dedim.Saç için mi dedi ve bir karışım verdi.İçinde 10 tane yağ var.Bakalım kullanmaya başlayacağım.
Ama entele istiyorum benn :çok üzgünüm::çok üzgünüm: enteleyi kullandığınız kabı yemek yaparken filanda kullanıyor musunuz?Sorun oldu mu? fisfisfis
Ya gıcık aktar yaa.Oyalıyor beni heppp... Kötü Kazen
tşk ederimmm bir de oraya bakayım:):):) adanadan bir arkadaşım almış yollamış bana ama o bitince yeniden almam gerekecek şimdiden depolayım biraz bu kısa saç ancak uzar:)
canım benım cok saol numarayı ver ben bı arıyım bakalım yollayabılceklermı ben saclarımı kestırdım boya yaptıgım ıcın cok kotu yandılar kuaforde kısacık kestı pısman oldum kestırdıgımede nedır bu kadınların kuaforlerden cektıklerı yasenağlamaklava:
zahmetli bi iş yav
hiç uğraşasım yok
düğün var ..takma saç alazam :)
mrb arkadaşlar ben de entele bitkisini kullanmak istiyorum! saçlarımın hızlı bir şekilde uzamasını istiyorum yalnız saç diplerimde sedef var buna yan etkisi olur mu acaba bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim!!!
canım kafa derınde hıc bı sekılde acık yara sıvılce ve benzerı bı sey olmamalı bence kullanma derım ama yınede sen bılrısın
Slm kizlar,entelenin satilmasi yasaklandi.sakin kullnmayin.damar genişletici etkisi var.o yüzden saçlari çbuk uzatio.damar genişlemesi ise tehlikeli .başka sorulariniz varsa buyrun.rtik saç uzmani sayilirim.enteleyi sakin kulllanmayin emi....kçib byess
Slm kizlar,entelenin satilmasi yasaklandi.sakin kullnmayin.damar genişletici etkisi var.o yüzden saçlari çbuk uzatio.damar genişlemesi ise tehlikeli .başka sorulariniz varsa buyrun.rtik saç uzmani sayilirim.enteleyi sakin kulllanmayin emi....kçib byess
entele ticaretinin yasak olduğunu ben de biliyorum pek çok yerde duydum okudum ama ben zehirli olduğu için yasaklandığını düşünüyordum (mesela birisi kaynatıp kaynanasının yemeğinin içine katabilir) yine de aldım kullanıyorum...
canım entele ticareti yasak demişsin ama tüm aktarlarda mısır çarşısında açık açık satılıo kimse sattığını gizlemio satılması yasak olsa gizlerlerdi zehirli olduğunu bende biliorum bu doğru ama açık yara veya gözle direk temasında problem teşkil edio ki zaten bi çok farklı ürününde gözle temasında sorun olabilio.bu tür şeyler varsa nerden nasıl emin olduğumuzu yazalım ki kullanan insanlar ki sende kullanıomuşsun endişelenmesinler doğrumu deilmi emin olalım.yanlış mı?
ya kızlar ben de bugün ilk defa sürdüm bu enteleyi ..kaşınıyo biraz saç diplerim..sirkeli olan tarifi yaptım..sürdükten sonra badem yağının içine e vitamını ampulu koyup onuda diplerien sürdüm..ama şimdi badem yağını entelenin içine karıştırmayı düşünüyorum..karıştırıp tekrar kaynatmama gerek var mı yoksa direk koyuğ çalkalsam olur mu acaba? bi de ben torba vs falan geçirmedim hiç ..illa geçirmek şart mı? torbayı geçirmenin faydası ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?