Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

zaten torbaya gerek kalmadı çnkü akmıyo benm kafamdan..yani o kdar avıck vıcık sıkmadım..zaten sıksam sırlsıklam olurdu kafam...e hepside biterdi o zaman...o da saçma geldi biraz..sadece diplerien sıktım ardından badem yağını sürüp masaj yaptım...şimdi bişraz kaşınıyo saç diplerim...belki saç çıkıyodur bi daha ki yapışımda torba yerine fön tutayım bari deriye işlesin...belki öyle daha faydası olur...kısacık kaldı saçlarım yaa ..nasıl üzgünüm kaç gündür

canım sen sirkeli tarifle kaynattıktan sonra içine yağdamı koyuyosun dahamı ii oluo_?

arkadaşlar yılan yagı nı deneseniz daha iyi olmaz mı! risk te yok! friksiyon yapıp saç diplerine 3 saat belletmeye razı iseniz hafta da 1 yada 2 kez...

ya kızlar şimdi entelemi sürdüm ama saç derimde bi yer acımaya başladı belki küçük bişey vardır o yüzden yakıodur acaba bi sorun olurmu yıkasam mı _?

canım sen sirkeli tarifle kaynattıktan sonra içine yağdamı koyuyosun dahamı ii oluo_?

evet. aktarlarda saçlar için satılan yağ karışımları var, neredeyse saça iyi gelen her çeşit yağ var içinde, yılan yağı falan da dahil ama ben yine de ayrıca küçük bi şişe de yılan yağı alıyorum. hem yılan yağını hem o yağ karışımını koyuorum. bi de yine aktardan aldığım ısırgan otlu bi şampuan var çok güzel onunla yıkıyorum. hem kokusu çok güzel, sirkenin fln kokusu hiç kalmıo saçımda hem de vitaminli falan bişi saç dökülmesine iyi gelio. yıkadıktan sonra krem sürmüyorum çünkü krem saç döküyor ama ona rağmen bu yağların sayesinde saçlarım krem sürmüşüm gibi oluyor. yumuşuyor parlıyor fln bi de artık eskisi gibi elektriklenmiyor.

bende enteleden cok memnunum ankarada sakaryadakı aktardan almıstım 10 gr 15 ytl ancak tarıfınde karanfıl ıle suda kaynatacaksın dıye yazmıstı yanı elma sırkesınden falan hıc bahsetmedı burda da hıc karanfıl ve entele kaynatıp sacına suren duymadım ama ben memnunum uzaması hakkında kesın bır sey soyleyemeyecegım ama dıp boyam bayaa bı geldı 20 30 gun oncesıne kadar hıc bellı degıldı ama yınede kesın bır sey soyleyemem ama yatıstırdıgı yumusattıgı kesın bu gune kadar neler neler kullanmadım bır suru yag karısımları, ayrı ayrı yaglar hatta sarımsak özü yagı gıbı bır sey bıle kullandım ama kokusundan bahsetmek bıle ıstemıyorum su an sadece entele ve cok memnunum bır cok urun sertlestırmıstı mesela zeytın yagı ve badem yagı karısımı herkeste aynı etkıyı vermez tabıı ama bana ıyı gelmemıstı sımdıde sacları uzatan saglık bakanlıgı onaylı bır sampuan aldım ınternet uzerınden bugun yarın elımde olur ınsallah ıse yarar.... hatta yılan yagı ve dıger bı kac yag ıceren bır sey almıstım ama kokuları o kadar kotu ki butun hafta boyunca evdekıler soylenıp durdular ama masallah entelenın ne kokusu var ne zararı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sitenin adını vermek sanırım doğru olmaz ama şöyle bi açıklaması vardı :=)

Bitkisel Hızlı Saç uzatıcı bakım yağı (50cc), Çevresel faktörler, hava kirliliği, stres, yorgunluk, yetersiz beslenme, kronik hastalıklar, kullanılan bazı ilaçlar, hormonsal nedenler, genetik yatkınlık ve saça uygulanan zararlı kimyasal maddeler günlük etkiler ve boya ile yıpranmış, kırık ve kuru saçların onarılması, kuvvetlenmesi, canlı ve parlak görünüm kazanması için kullanılan harika bir üründür. İçeriğindeki 25 adet bitkisel yağ saçın nem dengesini yeniden düzenler. Bu yağların içindeki E vitamini ile saçın kaybettiği canlılığı yeniden kazanmasını sağlar. Çam terebentin yağı, onarıcı etkisiyle saç uçlarını onarır, köklerini kuvvetlendirir ve saça parlaklık verir. Defne yaprağı yağı, saçı besler ve kepek oluşumunun önüne geçer. Her türlü saç tipi için kullanılabilecek olan ürün tamamen doğal bitki yağlarından oluşmuş olup, hiçbir kimyasal madde içermez. Saçı besler ve daha hızlı uzamasını sağlar

Saçınız normalde uzadığının 2 katı uzayacaktır, normalde haftada 2 cm uzuyorsa, bu doğal ürünü kullandıktan sonra haftada 4cm uzamaya başlayacaktır.

bi de geri iadesi varmış memnun kalmazsam iade ederim diye düşündüm hayırlısı bakalım

peki lim10 saçın bu entelden sonra ne kadar uzadı ve ne kdr sürede uzadı?

1 aya yakın oldu,3 buçuk hafta fln, saçımda boya yok o yüzden bişiyle ölçmek mümkün olmadı zaten katlı kesim, ama göz kararı 3-4 cm uzadı bi de bayağı gürleşti, çok dökülüodu eskiden...

ben 2 kür kullandım bi müddet ara verdim saçlarım yine dökülmeye başladı, en kısa zamanda tekrar alıp hazırlamayı istiyorum.
saçları hem çabuk uzatıp, hem pırıl pırıl gösteren, hem dökülmesini önleyen harika bişey.

aktrdan 10gr entele alınca bunu nasıl saca uygulucazz..okadr cok sayfa varki hepsını okuyamadımm..lütfen cvp saca nasıl uygulanıyooo

napcamı şaşırdm wllaa:1no2: herkes farklı bşi sölüooo :uhm: püskül gibi oldu saçım diyende var çok ii geldi saçıma diyende.. saçtan saça değişiyo sanırımm. bizim sınıfta bi kıs vardı enteleyi o şirkeli tarifle uygulamş çk kötü kokuyodu kaç kere yıkamış gelmemişşkoku benneyaptımki saçım kısa değil ama belime kadar olsn hemen uzasın istiyorum napcam ya bennnbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

bu enteleyi duymuştum ama önemsememiştim açıkçası tesadüfen okudum yorumlarıda içim açıldı walla ilk fırsatta alıp deniycem saçlarım uzun ama acayip dökülüyo kedi kuyugu kadar kaldı
amaa yardımınıza ihtiyacım war otu aldım diyelim bu ot nası bişey we nasıl hazırlayıp kullanıcam ne aralıklarla uyguluycam
yazarsanız sewinirim

aktrdan 10gr entele alınca bunu nasıl saca uygulucazz..okadr cok sayfa varki hepsını okuyamadımm..lütfen cvp saca nasıl uygulanıyooo

arkadaslar elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısayım bu ot sıyah pırınc gıbı corek otundan bıraz daha buyuk kılosusu 1bucuk mılyar cıvarı 10 gr mı da 15 ytl genel olarak daha ucuzu ya da daha pahalıya alanlar var uygulamada bır cok secenek var ama en cok tercıh edılen sırke ıle yapılan onda da koku problemı oldugu ıcın ( kı benım aldıgım aktar sırke ıle yapılan formulden hıc bahsetmedı ) benım yaptıgım seklıyle yazayım aktardan aldıgımda kız bı kagıda yazmıstı sagolsun

10 gr entele
karanfıl ( kucuk paketlerde verıyolar zaten onun yarısından bıraz fazla 1 ytl fıyatı )
ve 3 -4 bardak su

bunları bı tencerede kaynatıp soguyunca bı sıseye koyuyoruz ısteyen arkadaslar bır gunde bekletebılırler ama soguyunca da sorun olmaz TEMIZ sacımıza suruyoruz bekleme suresı 2 saat cıvarı ama ben genelde aksamdan yapıp sabaha yıkıyorum boyle yapan arkadaslarda var tercıh yıne sızın

sımdı dıkkat edılmesı gereken bır kac husus var bu bıtkı zehırlı onun ıcın gozumuze kulagımıza gelmemesıne dıkkat edıyoruz ayrıca kaynattıgımız kabı da artık kullanmasak eskı bır tencerede yapsak cok daha gusel olabılır

haftada 3 ya da 4 defa uygulanabılır zaman aralıgı yıne sıze kalmıs

umarım yardımcı olabılmısımdır

sırkelı uygulama ıcın ılk sayfalara bakın arkadaslar ben sırkeyle yapmadıgım ıcın bır sey dıyemeyecegım

ınsallah upuzun olur saclarımız :Saruboceq:

arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama kullanmayalım
ben sürekli bunun hakkında araştırma yapıyorum vede çok zehirli oldugunu duydum kafamızdan 3 cm fazla kıl cıkıcak die zehirlenelimmi damar hastalıklarınada yok açıyormuş kanser riski taşıyormuş zaten türkiyeyede izinsiz geliyormuş araştırmalarım sonucu bi arkadşım kör kalıcakmış az kalsın bence bunları yapmak yerine biraz sabredelim azcık saçımız uzun olucak die bukadar şeye degermi sürerken ha damladı ay damlayacak derken iyice kabus gibi bi gün yaşıyorsunuzdur eminim
yinede sizin fikriniz ben sadece kendi fikrimi söyledim gerisi size kalmış sonunda sabrın sonu selamettir demişler bence umudumuzu kesmeyelim..

Çok güzel yazmışsın Arkadaşım...

arkadaşlar günlük hayatta kullandığımız pek çok şey için aynı şeyler sölenio bilio musunuz

gıda maddeleri, boya maddeleri, saç bakım ürünleri vs...

sizce saçınızı boyadığınız boyayı yutarsanız sağlığınıza çok mu iyi gelir?

uzun lafın kısası, entelemle arama giremezsiniz...

benim yazdığım gibi içine o yağlardan katarsan püskül gibi olmas, yumuşacık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…