canım ben yağları, sirkeli enteleyi kaynattıktan sonra ılıkken koyuorum, soğukken de koysan bişi olmaz herhalde.
valla ben streç film sarıyorum poşet gibi hışır hışır etmio hem de düzgün duruo ki poşetin de işlevi yüze göze akmasını ya da etrafa değmesini önlemek olsa gerek, ayrıca kokuyu da önlüo. mesela streç filmi sardıktan sonra rahat rahat yatıp televizyonunu izleyebiliosun ama sarmazsan nolcak?
canım sen sirkeli tarifle kaynattıktan sonra içine yağdamı koyuyosun dahamı ii oluo_?
peki lim10 saçın bu entelden sonra ne kadar uzadı ve ne kdr sürede uzadı?
aktrdan 10gr entele alınca bunu nasıl saca uygulucazz..okadr cok sayfa varki hepsını okuyamadımm..lütfen cvp saca nasıl uygulanıyooo
napcamı şaşırdm wllaa:1no2: herkes farklı bşi sölüooo :uhm: püskül gibi oldu saçım diyende var çok ii geldi saçıma diyende.. saçtan saça değişiyo sanırımm. bizim sınıfta bi kıs vardı enteleyi o şirkeli tarifle uygulamş çk kötü kokuyodu kaç kere yıkamış gelmemişşkoku benneyaptımki saçım kısa değil ama belime kadar olsn hemen uzasın istiyorum napcam ya bennnbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
bu enteleyi duymuştum ama önemsememiştim açıkçası tesadüfen okudum yorumlarıda içim açıldı walla ilk fırsatta alıp deniycem saçlarım uzun ama acayip dökülüyo kedi kuyugu kadar kaldı
amaa yardımınıza ihtiyacım war otu aldım diyelim bu ot nası bişey we nasıl hazırlayıp kullanıcam ne aralıklarla uyguluycam
yazarsanız sewinirim
arkadaşlar bende düzenli olarak 2 ay kullandım allah aşkına saç derisinden 2 milim fazladan kıl çıkacak diye değermi bu kadar eziyete dedim sonra bıraktım .evet uzatıyo uzatmayada öyyyyleeee rapunzel olmuyosun yani normalden yarım santim fazla belki... ha bide ay gözüme kaçacak ay burnuma girdi ay anlıma aktı derken her sürüş keyfi oluyor bi zulümmm.eşim son noktayı koydu ve şişemi lavaboya döktü 3 tutam kıl için kanser olucan benim başıma dedi hakikaten zehirliymiş kıssslaaaar amman tikat.
napcamı şaşırdm wllaa:1no2: herkes farklı bşi sölüooo :uhm: püskül gibi oldu saçım diyende var çok ii geldi saçıma diyende.. saçtan saça değişiyo sanırımm. bizim sınıfta bi kıs vardı enteleyi o şirkeli tarifle uygulamş çk kötü kokuyodu kaç kere yıkamış gelmemişşkoku benneyaptımki saçım kısa değil ama belime kadar olsn hemen uzasın istiyorum napcam ya bennnbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?