arkadaşlar günlük hayatta kullandığımız pek çok şey için aynı şeyler sölenio bilio musunuz
gıda maddeleri, boya maddeleri, saç bakım ürünleri vs...
sizce saçınızı boyadığınız boyayı yutarsanız sağlığınıza çok mu iyi gelir?
uzun lafın kısası, entelemle arama giremezsiniz...
arkadaşlar bır arkadaşım bugun entele otu aldı. aklıma takılan saça uyguladıktan sonra saçı sampuanlıyor muyuz? yoksa sadece duruluyor muyuz? bazısı kötu kokuyor hala dıyor o yuzden aklıma takıldı. ve arkadaşımın zamanı yok gecede uygulayıp sabah yıkasa bı sorun olur mu? teşekkürler
ben eskiden kullanıyordum enteleyi aktar getirmeyi bırakınca bıraktım ben de. neyse ben ozamnlar enteleyi uyguluyordum saç dibime sirkeli tarifle geri kalana da yağ bakımı yapıyordum.
2 saat falan sonra yıkıyordum saclarımı.ben saclarımı sampuanlıyordum zaten yağ da olduğu için ama yağlı yapmadığımda da sampuanlıyordum. süre olarak hiç geceden yapıp yatmadım ki işte onu bilemicem canım
çoook teşekkür ederim ezgı35 arkadaşım. degerli bılgılerinden beni mahrum bırakmadın:) arkadaş bugun kendıne aldı saçları 3 numara çünkü. denıcek memnun kalırsa ve zehırlenmezse bende kullanıcam:) burda yazılanları okudum ve aklıma takılan sorular olmuştu. sağol.
ne demeek küllücüm mangocuumm=)
kız benim yüzüme gözüme heryerime gitti valla bişey olmadı bak yaşıyorum:) ama uzun vadede nolur bilmem. hee kötüden örnek olmaz tabi de yine temkinli olun
ben pek bi korkusuzdum bu konuda nedense. eldivenli falan sürüyordum ama gözüme bi kerede kulağıma kaçtı yani.
kızlar ya bende entele uyguluyorum hatta şuan kafamda birazdan yıkıcam
ama kafama takılan bişi var hiçte öyle söylenildiği gibi yoğun kıvamlı bişey olmuyo
benim otta mı var bi acayiplik fisfisfis
ilk yaptığımda hem sirke hem suyla kaynattım heralde fazla geldi ondan yoğun olmadı dedim
bugün de bi şişe (500ml.) sirkeyle kaynattım sadece zaten 2 bardak ölçüye geliyo yine yoğunluk yok
napıyım bende yinede bi şişe elidorun yağını döktüm soğuyana kadar otlar içinde beklettim ondan sonra süzdürdüm bi de vitamin ampullerini kırdım sürdüm
sizinkilerde mi yoğun olmuyo
ayy ne kadar uun yazdım beee
pki sen bundan sonuç aldınmı..nasıl oldu saclarınnarkadaslar elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısayım bu ot sıyah pırınc gıbı corek otundan bıraz daha buyuk kılosusu 1bucuk mılyar cıvarı 10 gr mı da 15 ytl genel olarak daha ucuzu ya da daha pahalıya alanlar var uygulamada bır cok secenek var ama en cok tercıh edılen sırke ıle yapılan onda da koku problemı oldugu ıcın ( kı benım aldıgım aktar sırke ıle yapılan formulden hıc bahsetmedı ) benım yaptıgım seklıyle yazayım aktardan aldıgımda kız bı kagıda yazmıstı sagolsun
10 gr entele
karanfıl ( kucuk paketlerde verıyolar zaten onun yarısından bıraz fazla 1 ytl fıyatı )
ve 3 -4 bardak su
bunları bı tencerede kaynatıp soguyunca bı sıseye koyuyoruz ısteyen arkadaslar bır gunde bekletebılırler ama soguyunca da sorun olmaz TEMIZ sacımıza suruyoruz bekleme suresı 2 saat cıvarı ama ben genelde aksamdan yapıp sabaha yıkıyorum boyle yapan arkadaslarda var tercıh yıne sızın
sımdı dıkkat edılmesı gereken bır kac husus var bu bıtkı zehırlı onun ıcın gozumuze kulagımıza gelmemesıne dıkkat edıyoruz ayrıca kaynattıgımız kabı da artık kullanmasak eskı bır tencerede yapsak cok daha gusel olabılır
haftada 3 ya da 4 defa uygulanabılır zaman aralıgı yıne sıze kalmıs
umarım yardımcı olabılmısımdır
sırkelı uygulama ıcın ılk sayfalara bakın arkadaslar ben sırkeyle yapmadıgım ıcın bır sey dıyemeyecegım
ınsallah upuzun olur saclarımız :Saruboceq:
pki sen bundan sonuç aldınmı..nasıl oldu saclarınn
Arkadaşlar bu sirkeli formülde ne sirkesi kullanıcaz acaba??
haklısın bence de yapmamalıyım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. sedefleri düzeltebilirsem uygularım.a.s
arkadaşlar yılan yagı nı deneseniz daha iyi olmaz mı! risk te yok! friksiyon yapıp saç diplerine 3 saat belletmeye razı iseniz hafta da 1 yada 2 kez...
arkadaslar elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısayım bu ot sıyah pırınc gıbı corek otundan bıraz daha buyuk kılosusu 1bucuk mılyar cıvarı 10 gr mı da 15 ytl genel olarak daha ucuzu ya da daha pahalıya alanlar var uygulamada bır cok secenek var ama en cok tercıh edılen sırke ıle yapılan onda da koku problemı oldugu ıcın ( kı benım aldıgım aktar sırke ıle yapılan formulden hıc bahsetmedı ) benım yaptıgım seklıyle yazayım aktardan aldıgımda kız bı kagıda yazmıstı sagolsun
10 gr entele
karanfıl ( kucuk paketlerde verıyolar zaten onun yarısından bıraz fazla 1 ytl fıyatı )
ve 3 -4 bardak su
bunları bı tencerede kaynatıp soguyunca bı sıseye koyuyoruz ısteyen arkadaslar bır gunde bekletebılırler ama soguyunca da sorun olmaz TEMIZ sacımıza suruyoruz bekleme suresı 2 saat cıvarı ama ben genelde aksamdan yapıp sabaha yıkıyorum boyle yapan arkadaslarda var tercıh yıne sızın
sımdı dıkkat edılmesı gereken bır kac husus var bu bıtkı zehırlı onun ıcın gozumuze kulagımıza gelmemesıne dıkkat edıyoruz ayrıca kaynattıgımız kabı da artık kullanmasak eskı bır tencerede yapsak cok daha gusel olabılır
haftada 3 ya da 4 defa uygulanabılır zaman aralıgı yıne sıze kalmıs
umarım yardımcı olabılmısımdır
sırkelı uygulama ıcın ılk sayfalara bakın arkadaslar ben sırkeyle yapmadıgım ıcın bır sey dıyemeyecegım
ınsallah upuzun olur saclarımız :Saruboceq:
arkadaşlar günlük hayatta kullandığımız pek çok şey için aynı şeyler sölenio bilio musunuz
gıda maddeleri, boya maddeleri, saç bakım ürünleri vs...
sizce saçınızı boyadığınız boyayı yutarsanız sağlığınıza çok mu iyi gelir?
uzun lafın kısası, entelemle arama giremezsiniz...
kızlar ya bende entele uyguluyorum hatta şuan kafamda birazdan yıkıcam
ama kafama takılan bişi var hiçte öyle söylenildiği gibi yoğun kıvamlı bişey olmuyo
benim otta mı var bi acayiplik fisfisfis
ilk yaptığımda hem sirke hem suyla kaynattım heralde fazla geldi ondan yoğun olmadı dedim
bugün de bi şişe (500ml.) sirkeyle kaynattım sadece zaten 2 bardak ölçüye geliyo yine yoğunluk yok
napıyım bende yinede bi şişe elidorun yağını döktüm soğuyana kadar otlar içinde beklettim ondan sonra süzdürdüm bi de vitamin ampullerini kırdım sürdüm
sizinkilerde mi yoğun olmuyo
ayy ne kadar uun yazdım beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?