Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ya beynımı okumus gıbısın bende aynı seylerı dusunuyorum walla ama herkesın kendı kararı yasasın entele :lepi:

arkadaşlar bır arkadaşım bugun entele otu aldı. aklıma takılan saça uyguladıktan sonra saçı sampuanlıyor muyuz? yoksa sadece duruluyor muyuz? bazısı kötu kokuyor hala dıyor o yuzden aklıma takıldı. ve arkadaşımın zamanı yok gecede uygulayıp sabah yıkasa bı sorun olur mu? teşekkürler

ben eskiden kullanıyordum enteleyi aktar getirmeyi bırakınca bıraktım ben de. neyse ben ozamnlar enteleyi uyguluyordum saç dibime sirkeli tarifle geri kalana da yağ bakımı yapıyordum.
2 saat falan sonra yıkıyordum saclarımı.ben saclarımı sampuanlıyordum zaten yağ da olduğu için ama yağlı yapmadığımda da sampuanlıyordum. süre olarak hiç geceden yapıp yatmadım ki işte onu bilemicem canım

çoook teşekkür ederim ezgı35 arkadaşım. degerli bılgılerinden beni mahrum bırakmadın:) arkadaş bugun kendıne aldı saçları 3 numara çünkü. denıcek memnun kalırsa ve zehırlenmezse bende kullanıcam:) burda yazılanları okudum ve aklıma takılan sorular olmuştu. sağol.

ne demeek küllücüm mangocuumm=)
kız benim yüzüme gözüme heryerime gitti valla bişey olmadı bak yaşıyorum:) ama uzun vadede nolur bilmem. hee kötüden örnek olmaz tabi de yine temkinli olun
ben pek bi korkusuzdum bu konuda nedense. eldivenli falan sürüyordum ama gözüme bi kerede kulağıma kaçtı yani.

kızlar ya bende entele uyguluyorum hatta şuan kafamda birazdan yıkıcam
ama kafama takılan bişi var hiçte öyle söylenildiği gibi yoğun kıvamlı bişey olmuyo
benim otta mı var bi acayiplik fisfisfis
ilk yaptığımda hem sirke hem suyla kaynattım heralde fazla geldi ondan yoğun olmadı dedim
bugün de bi şişe (500ml.) sirkeyle kaynattım sadece zaten 2 bardak ölçüye geliyo yine yoğunluk yok
napıyım bende yinede bi şişe elidorun yağını döktüm soğuyana kadar otlar içinde beklettim ondan sonra süzdürdüm bi de vitamin ampullerini kırdım sürdüm
sizinkilerde mi yoğun olmuyo
ayy ne kadar uun yazdım beee

canım sen ölmedin dıye bızde mi ölmücez:) senin kadar zehıre dırençli değiliz belkide:) allah hepimize saglık sıhhat versın:)

tabi canım dedim ya önleminizi alın kötüden örnek olmaz=)
hem şıp diye de etkilemez böyle şeyler adamı.

yok yok yoğun falan olmuyordu kıvamı benimde eskiden kullanırken:)

pki sen bundan sonuç aldınmı..nasıl oldu saclarınn

pki sen bundan sonuç aldınmı..nasıl oldu saclarınn

walla kullanmaya basladıgım sıralar yenı boyatmıs deıldım sacımı o yuzden su kadar uzadı sacım dıyemecegım dıp boyam pek bellı degıldı o zamanlar onu soyleyebılırım ama su an bayaa bı bellı
kaydirigubbakcemile

ben üzümle yapmıştım. sanırım elma denmesinin amacı kokusu daha az oluyor ama bana kalırsa sirke sirkedir:)

arkadaşlar yılan yagı nı deneseniz daha iyi olmaz mı! risk te yok! friksiyon yapıp saç diplerine 3 saat belletmeye razı iseniz hafta da 1 yada 2 kez...

evet yılan yagıda saclar için etkılı ama o uzatmaktan daha cok dokulmesını engellemek için kullanılıyor oyle bılıyorum ben

canım tavsıyemı dınleyıp dınlememek sana kalmıs ama sacında bu kadar uzun sure bekletmezsen senın saglıgın acısından daha ıyı olur dıye dusunuyorum
sevgiler..

canımcım bosver ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın ben bunun ornegını daha oncede verdım.yanı bı cok madde zehırlı kozmetık olan maddelerın cogu zehırlı her neyse....

canım koyu kıvam olmuyor.yanı
normal yogun olmaması
sevggiler...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…