Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben bu enteleyi 10 gr.'ı 8 ytl'ye aldım. Sizin dediğinize göre en az 15 ytl. Acaba sahte olması ihtimali varmıdır??

Entelenin resimleri vardı forumda bir bak, siyah pirinç gibi bir şeyse enteledir:) O fiyata da satılıyor olabilir her yerde fiyatı farklı...

yaa Millet inanin inanmayin ama sacim gercekten uzadi

ben 2/3 haftadir sacima yag suruyorum. Zaten sacimi boyatmistim 3/4 hafta once. Simdi dip var sacimda. Daha hala inanamiyorum. Dakikada bir bakiyorum aynaya

Baden ya, gul yag, ve saf zeytin yagini karistirdim bunu bir kavonoza koydum.

Ilkisinde sacima baya bir badem yag surmustum, birisi demisti: Sacina cokcana badem yagi surmus ondan sonra o kisinin saci cabuk uzamaya baslamis, hem de cabuk yaglaniyormus.
Ama bunu bir kere yaptim.

Sonra sacima hafta da 1/2 kere yaptigim yag karisimi surmaye basladim. Az, cok deyil. Sadece diperine kulak copugle.
Ama ondan once sacima kaynattigim entele otunu surdum. Bunu baya beklettim. onun ustune yaglari surdum.
Bunu da istedigim saatte kadar beklettim.

ondan sonra sacimi soguk suyla duruladim. Ama cok soguk olmasi gerek. Basimi arkaya dogru eydirdim. Resmen sadece soguk suyu actim, sicagi deyil.

Ondan sonra birisi bana hint yagi dedi. Gittim onu da aldim, simdi onu da surmeye basladim.
Simdi bakiyorum sacimda uzama var, sacimi boyatigim icin uzadigini goruyorum

bir de size tafsiyem yaglarla, ya da entele otu''yla baslarken sacinizi boyatin. cunku ozaman uzadigini vark ediyorsun, birde sen sacini hergun gordugun icin sacinin uzadigin varketmiyorsun, baskalari daha iyi goruyor.

ben devam edecem bu yontemle , size de tafsiye ederim. Aslinda neyin sacimi uzatigin bilmiyorum. belki buzlu su, yaglar, entele ama bunlarin hepsinin bir arada faydasini gordum

arkadaşlar enteleyi bende bi süredir kullanıyorum ve memnunum 5 6 cm uzatmıyo tabi aama uzatmaya katkısı var .. ben enteleyi akşmdan sürüp ytyrm..yalnz haftada 2 kezde badem yağı zeytin yağı bepanthane ampül evigen ampül karışımını sürüp 2 saat bekletiyorum.. saç dökülmem olduğu için şampuanımada çam terebentin evigen ampül ve bepanthane ampül ilave ediyrm ve cidden saçlarım yumuşacık ve çok bakımlı görünüyo.. çok ince tellidir sçalrm az durmasndan ve çabuk kırılmasndan yakınırım ama bu şklde sağlıkla uzayacağına inanıyorum.. son bişey saçlarnz çok yıpranmamış ise daha fazla sonuç alıyosunz o yüzden bakıma başlamdan biraz ucundan kestirmenzde yarar var umarım yardmcı olabilmişmdr (;

arkadaslar bende enteleden memnunum aksamdan surup sabah yıkıyodum (artık bıttı : ( ama onun yanında bı de yag karısımım vardı ıcınde 25 yag bulunan hangısı uzattı bılmıyorum ama benım sacımda bayaa uzadı

merhaba kızlar
benim saçlarım inanılmazzz yavaş uzar,uzasa bile sanırım uçlardan kopuyormu ne,boyu hiç deişmiyor ben de bu enteleyi denemek istiyorum ama benim evde pek vaktim olmuyor bir de üşengecim :)) nasıl yapılıyor yazılarda pek göremedim.ve nerde bulabilirim?
bu arada life time hare care kullandım 2 şişe bitirdim,saçlarımı çok parlak yaptı.ama ennn iyisi solgar formula snh arkadaşlar.gerçekten uzatıyo.ama ben yine de enteleyi denemek istiyorum :) lütfen beni bu konuda bilgilendirin :)

cnm eğer saçların ince telliysee nekdr uzasada çok belli olmuyoo ve çabuk kırldığı için uçlardan kopuyo entele ve bakım yağları uzamasına yardımcı olur enteleyi 2 bardak elma sirkesi ve 1 bardak suyla yarıya inene kadar kaynat hftda 3 4 kez yap ben akşmdn yapıp yatyrm ama 2 saat bekltmkte olabilrmiş.. yalnz bu bakmn yanında hftda 2 kez badem yağı zaytinyağı bepanthane ve evigen ampül karışımınıda yap bunlarda uzamsında etkilii bu ampülleri şampuanınada eklersenn saçlarn hep sağlıklı hem de çabuk uzar ve yumuşacık olur a.s

Günaydın arkadaşlar

Şimcikkkkk

Ben

10 gr enteliyi aldım
1 şişe badem yağı aldım
1 şişe yılan yağı aldım
1 şişe ısırgan otu yağı aldım
1 şişe susam yağı aldım
1 şişede elma sirkesi aldım

ayrıca ;

bemiks , bepanten , evigende var

ben şimcik bunları nasıl yapcam ya enteleyi kaynatıp yağların hepsini içinemi karıştırayım napim ben kızlar ya fisfisfis

cnm ben enteleyle yağları karıştırmıyorum ama o şklde yapanda var bencee enteleylee sirkeyi kaynat o şklde uygulaa yağ karışımlarını ve ampülleride ayrıca karıştırr enteleyi hftda 3 4 kez uygulaa ama yağ karışımını 2 kez fln yapman daha iyi olur fazlası olumlu olmuyomuş.. bende o şklde kullanıyorum ayrıca şampuanının içinee de o ampüllerden kırıp karıştırr etkisini arttırır tavsiye ederima.s

Tamam teşekkür ederim.

Nasıl peki enteleden memnunmusun ben uzamasından ziyade biraz gürleşmesini ve ve saç tellerimin kalınlaşmasını istiyorum.Yani kısaca saç çıkmasını

Birde son olarak enteleyi buakşam kısmetse yapıcam ama nasıl yapayım.

Birde hani limon kolanyalarının fısfıslı şişesi varya onun içine koyucam ve sıkarak uygulucam heralde dimi. Sonra 2 saat bekletsem olur heralde.fisfisfis

cnm ben memnunum enteleden saç telinin yapısı değişmez entelede bunu sağlamıyo ama dökülen saçları yerine getirip ve saç derisini etkilediği için yeni saçlar çıkmasnda kısmen etkili yağ akrışımlarıylada birlikte yapınca saçlar sağlıklı oluyo..
fısfıslı şişe kullan ben akşamdan saç diplerime sıkarak masaj yapıyorumm ve başımı sarıp sabah yıkıyorum ama 2 saat bekletmekte yeterliymiş sanırmm... son bişey yağ karışımı falanda sürdüğünde çok hafif diplerine azck fön tutmanda etkili olur

saol arkadaşım

peki enteleyi nasıl yapayım hazırlanışı olarak 2 bardak su ve 2 bardak elma sirkesi ile 1 bardak kalana kadar kaynatmayı düşünüyorum.

sence doğrumu yapıyorum. soğuduktan sonrada içine 1 kapak badem yağı koymayı düşünüyodum fakat etksini azaltmış olabilirmiyim.?

cnm önce 1buçuk bardak suyla kaynat bi 10 dk fln snrda elma sirkesini ekle yine kaynat 10 kdrr bana aktar öle demişti..ama aynı anda kaynatsanda olabilir bence..
badem yağı etkisini azaltmazz ama ben enteleyi sadece sirkyle yapıp yguluyorum yağ karışımını ayrıca yapıyorum çnkü entele kdr sıklıkta yağ sürmek çok önerilmiyo die duydm enteleyi hftda 3 4 kez yapıosan yağ karışımını 2 kez yapmnı öneririm

Hımm peki teşekkür ederim arkadaşım ilgine a.s.

Kızlar ben bugün enteleyi yaptım. 2bardak su ve sirkeyle yarısına ininceye kadar kaynattım,sonra süzüp spreyli bir şişeye koydum. 1-2 saat sonra ilk denemem olucak,gerçi kokusu berbat ama merakla bekliyorum sonuçlarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…