ben 10 gr 15 ytl aldım ama 10 gr 12 ye alanda var hatta 8 e alan bıle var
merhaba kızlar
benim saçlarım inanılmazzz yavaş uzar,uzasa bile sanırım uçlardan kopuyormu ne,boyu hiç deişmiyorben de bu enteleyi denemek istiyorum ama benim evde pek vaktim olmuyor bir de üşengecim :)) nasıl yapılıyor yazılarda pek göremedim.ve nerde bulabilirim?
bu arada life time hare care kullandım 2 şişe bitirdim,saçlarımı çok parlak yaptı.ama ennn iyisi solgar formula snh arkadaşlar.gerçekten uzatıyo.ama ben yine de enteleyi denemek istiyorum :) lütfen beni bu konuda bilgilendirin :)
Günaydın arkadaşlar
Şimcikkkkk
Ben
10 gr enteliyi aldım
1 şişe badem yağı aldım
1 şişe yılan yağı aldım
1 şişe ısırgan otu yağı aldım
1 şişe susam yağı aldım
1 şişede elma sirkesi aldım
ayrıca ;
bemiks , bepanten , evigende var
ben şimcik bunları nasıl yapcam ya enteleyi kaynatıp yağların hepsini içinemi karıştırayım napim ben kızlar ya fisfisfis
cnm ben enteleyle yağları karıştırmıyorum ama o şklde yapanda var bencee enteleylee sirkeyi kaynat o şklde uygulaa yağ karışımlarını ve ampülleride ayrıca karıştırr enteleyi hftda 3 4 kez uygulaa ama yağ karışımını 2 kez fln yapman daha iyi olur fazlası olumlu olmuyomuş.. bende o şklde kullanıyorum ayrıca şampuanının içinee de o ampüllerden kırıp karıştırr etkisini arttırır tavsiye ederima.s
Tamam teşekkür ederim.
Nasıl peki enteleden memnunmusun ben uzamasından ziyade biraz gürleşmesini ve ve saç tellerimin kalınlaşmasını istiyorum.Yani kısaca saç çıkmasını
Birde son olarak enteleyi buakşam kısmetse yapıcam ama nasıl yapayım.
Birde hani limon kolanyalarının fısfıslı şişesi varya onun içine koyucam ve sıkarak uygulucam heralde dimi. Sonra 2 saat bekletsem olur heralde.fisfisfis
cnm ben memnunum enteleden saç telinin yapısı değişmez entelede bunu sağlamıyo ama dökülen saçları yerine getirip ve saç derisini etkilediği için yeni saçlar çıkmasnda kısmen etkili yağ akrışımlarıylada birlikte yapınca saçlar sağlıklı oluyo..
fısfıslı şişe kullan ben akşamdan saç diplerime sıkarak masaj yapıyorumm ve başımı sarıp sabah yıkıyorum ama 2 saat bekletmekte yeterliymiş sanırmm... son bişey yağ karışımı falanda sürdüğünde çok hafif diplerine azck fön tutmanda etkili olur
saol arkadaşım
peki enteleyi nasıl yapayım hazırlanışı olarak 2 bardak su ve 2 bardak elma sirkesi ile 1 bardak kalana kadar kaynatmayı düşünüyorum.
sence doğrumu yapıyorum. soğuduktan sonrada içine 1 kapak badem yağı koymayı düşünüyodum fakat etksini azaltmış olabilirmiyim.?
cnm önce 1buçuk bardak suyla kaynat bi 10 dk fln snrda elma sirkesini ekle yine kaynat 10 kdrr bana aktar öle demişti..ama aynı anda kaynatsanda olabilir bence..
badem yağı etkisini azaltmazz ama ben enteleyi sadece sirkyle yapıp yguluyorum yağ karışımını ayrıca yapıyorum çnkü entele kdr sıklıkta yağ sürmek çok önerilmiyo die duydm enteleyi hftda 3 4 kez yapıosan yağ karışımını 2 kez yapmnı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?