entele zararlı bi ot yüze , dudaga sürülmesi çok sakıncalıı ayrıca yenilemez ki o zehirli bi ot çünkü sakın bunları denemeyin arkadaşlar..
balın sadece saça deil herşeye faydası var.biliosunuzki saf polenden elde edilio.ve yenildiği zaman bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesinden tutunda vücut dengesine kadar herşeyi sağlıo.dudaklarca çatlak engellio ve dolgunlaştırıo,göğüslerdede aynı şekilde.doğal olarak saçıda beslio.kırımasını engellio ve yumuşatıo.uzamasınıda sağlıo.enteleye gelince ben 3 ay kdr fln kullandım arkadaşım ve çok memnun kaldım hemde çok.yani enteleyi bulandan ALLAH bin kere razı olsun.benim saçlarım uzamayan saç tipi malesef ama ayda1cmlik uzama miktarını 4 cmye çıkardı..kullanışıda şöle
10gr entele+2 su bardağı su+2 su bardağı sirke kaynat hepsini.sonra enteleleri süzüp.suyu bi şişeye koy.haftada 3 kere.saçlarına sür bi poşetle kapat saçlarını,brz sıcak hava üflet.en az 2 saat tut ve yıka..
ama ben bide ayrıcca.hint yağı ve zeytin yağı karışımınıda ayrıca sürüodum.onunda etkisi vardır muhtemelen
bide ilk ayda bişey beklemeyin.fazla eti göstermio ama 2 yada 3. aydan itibaren uzaması durmuo:)
ya ben tarifleri okudumda bu bepantenli olan gerçi doğru yazdımmı bilmiyorum teyzem doktor o vermişti bana ilacı saçlarda çok işe yarıo o tarifi denemek istiyorum ama bunu kaç kere sürücez yani 10 gr 1 sefer sürüp yıkıcazmı ayda bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
diplerinede sürdüm,heryerinede sürdüm
10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz..Saçlar çok çabuk uzuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?