Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

kolay gelsin:)
ben kaynattıktan sonra yağları da karıştırıorum
yalnız aktarda satılan ve saçlar için hazırlanan yağ karışımlarından da alabilirsin içlerinde senin yazdıkların da dahil 10-15 çeşit yağ oluyor

Günaydın arkadaşlar

Akşam bende entelicimi yaptım , 2 bardak su ile , 2 bardak elma sirkesini bir güzel

kaynattım soğuduktan sonra içine bi kapakta badem yağı koydum. Fısfıslı şişeyle bir güzel

saçımı ıslattım 2 saat bekledim birazcık saç diplerim yandı sonra geçti 2 saatin sonunda

yıkadım saçımda bir değişiklik farketmedim :1no2: bu akşam yine denicem uzamasıdan

ziyade dökülmesi dursun yeter bana :1rolleyes:

Bir değişiklik olursa yazarım nede olsa dün entelecimle ilk günümüzde yeni tanıştık.:içelim:

valla kızlar nedense ben bu entelen memnun kalamadım gitti
saçlarımda dökülme problemim vardı en azından keser diye yapıyorum bide uzasın diye ama sonuç sıfır
hatta annemle beraber kullanıyoruz annemin hiç dökülmez saçı ona da yaramadı dün akşam saçlarım çok dökülüyo enteleden mi oluyo dedi
bende bilmiyorum ama kullananlar çok memnun dedim
sirke mi yapıyo o mu bu mu derken karar veremedik ama ben bu şişem bitsin bi da almıcam
hiç öyle yumuşama falanda yok
hiç bi fark yok yani
saçlarım topu topu 2 cm fazla uzucak diye o kadar param gitti
işe yarasa hiç problem değil gitsin ama ben memnun değilim

Kızlar bende dün akşam denedim ilk defa enteleyi. Banyoda saçlarım acaip döküldü ama şimdi bir tel bile dökülmedi. Elimi atıp atıp duruyorum saçıma :)) Aslında benim amacım çabuk uzamasıydı ama dökülmeside durduya o bile yeter bana. Enteleyle bu sitede tanıştım ve çokta memnunum. Tavsiye eden herkese çok teşekkürler...

benim sacımda cok dokuluyor ve uzasın istiyorum neredeyse hiç uzamıyor. Sayfaları okudum kimisi memnun kimisi değil. Oncelik kullanıpta yararını cok gordum diyenler ne kulandıklarını yazabilirler mi ? saclarım o kdr az ki kel olmaya yakın diyebilirim. birde sampuanın içine bal ı okudum. ne yararı var balın biri söyleyebilir mi.

balın sadece saça deil herşeye faydası var.biliosunuzki saf polenden elde edilio.ve yenildiği zaman bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesinden tutunda vücut dengesine kadar herşeyi sağlıo.dudaklarca çatlak engellio ve dolgunlaştırıo,göğüslerdede aynı şekilde.doğal olarak saçıda beslio.kırımasını engellio ve yumuşatıo.uzamasınıda sağlıo.enteleye gelince ben 3 ay kdr fln kullandım arkadaşım ve çok memnun kaldım hemde çok.yani enteleyi bulandan ALLAH bin kere razı olsun.benim saçlarım uzamayan saç tipi malesef ama ayda1cmlik uzama miktarını 4 cmye çıkardı..kullanışıda şöle
10gr entele+2 su bardağı su+2 su bardağı sirke kaynat hepsini.sonra enteleleri süzüp.suyu bi şişeye koy.haftada 3 kere.saçlarına sür bi poşetle kapat saçlarını,brz sıcak hava üflet.en az 2 saat tut ve yıka..
ama ben bide ayrıcca.hint yağı ve zeytin yağı karışımınıda ayrıca sürüodum.onunda etkisi vardır muhtemelen
bide ilk ayda bişey beklemeyin.fazla eti göstermio ama 2 yada 3. aydan itibaren uzaması durmuo:)

Son düzenleme:
entele zararlı bi ot yüze , dudaga sürülmesi çok sakıncalıı ayrıca yenilemez ki o zehirli bi ot çünkü sakın bunları denemeyin arkadaşlar..

diplerine de sürdün mü sacının?? yoksa dipleri dısındaki her yere mi?

ya ben tarifleri okudumda bu bepantenli olan gerçi doğru yazdımmı bilmiyorum teyzem doktor o vermişti bana ilacı saçlarda çok işe yarıo o tarifi denemek istiyorum ama bunu kaç kere sürücez yani 10 gr 1 sefer sürüp yıkıcazmı ayda bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

ben 10 gr enteleyi 1 lt sirkede kayanatıorum
(ilk yaptığımda su da eklemiştim ama burdaki bazı arkadaşlar ve aldığım aktar sadece sirkede kaynatırsam daha etkili olacağını söylmeişti)
ılıyınca üstüne saça yararlı olan yağ karışımından koyuorum
sen de öyle yap tavsiye ederm
böylece 1 lt lik falan bi karışımın oluyor (kaynarken birazı buharlaşıyor, ben yağ ekleyince yine 1 lt yi falan buluyor)
bunu fısfıslı bi kaba koy, boş sprey şişeleri, güneş kremi şişeleri vs
haftada 2-3 kez yaparsan o 10 gr entele ile yaptığın karışım 1 ay gidio

bulunduum yerde entele hiç bir yerde satılmıo. bana entele yollayabilcek bir arkadaş warmı ?

Bende enteleyi ilk kullandığımda çok memnun kalmıştım. Ancak kullanmaya başladıkça saçlarımdaki dökülme arttı ve çok çabuk yağlanmaya başladı. Memnun olanlarda var tabi ama bana uymadı malesef entele ( Bir daha mı? Asla..!!

meb kızlar..Sakaryada yaşyan arkadslarımdan,nerde bulabilecğim hakkında bi bilgisi olan varmıdır acabaaa sormadığım aktar kalmadı nerdeysee((

canım bu karışım aşağı yukarı ne kadar süre gidio bi fikir verirmisin...bi ara bende almıştımm ama cok üstün e düşmemiştim haırlamıoruum tamm... bi de ne kadar bu meret cook mu pahalı

Selam millet
ben de entele kullaniyorum, bana iyi geldi diyebilirim, saclarimi cok guzel kabarti, volum verdi.
ama bu volumu anca biraktiktan sonra vark edebiliyorsun

Sizlerle baska birsey de paylasmak istiyorum, Dikkatle dinleyinn

BEN KASLARIMIN USTUNU KESMISTIM, AMA BAYA KISA OLMUSLARDI. BU BAYA SINIRIMI BOZDU BEN DE SOYLE BIRSEY UYGULADIM

DIPPIRIZIN ICINE IKI TANE CAY KASIGI KOYDUM, 15 DAKIKA BEKLETTIM, SONDA KASIKLARI KASLARIMIN USTUNE YERLESTIRDIM VE 5 DAKIKA BEKLETTIM.[/U]\\ BUNU YAKLASIK 10 KERE YAPTIM FAYDASI OLSUN DIYE

SONUC, INANIN INANMAYIN KASLARIM UZADI
DENEYIN VE GORUN,

seLam kızLar.Bn yeniyim.Bu enteLe otundan dün bende aLdm.Aktara gittim kadın bna saçını uzatmak için mi yoksa çıkarmak için mi alcaksın dedi
bende uzatmak için olanından dedim 10 qrmı 4 Lira oLandan verdi bu zehirsiz oLanı fLn dedi bu da uzatıyor saçları dedi.Rengi sarı tohum biçiminde Flnda diiL
İçinizde bunu kuLLanıp memnun kaLan fLn var mı?
bi de bu ot çok pis kaşıntı yapıo yha:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…