seLam kızLar.Bn yeniyim.Bu enteLe otundan dün bende aLdm.Aktara gittim kadın bna saçını uzatmak için mi yoksa çıkarmak için mi alcaksın dedi
bende uzatmak için olanından dedim 10 qrmı 4 Lira oLandan verdi bu zehirsiz oLanı fLn dedi bu da uzatıyor saçları dedi.Rengi sarı tohum biçiminde Flnda diiL
İçinizde bunu kuLLanıp memnun kaLan fLn var mı?
bi de bu ot çok pis kaşıntı yapıo yha:S
Melis antalyadaki hangi aktardan bulduğunu yazarmısın?Ben güllükteki yumakoğullarına gittim.O zehirli bitkiyi satmıyoruz biz dediler.Şarampolde vardı o da 20 ytl dedi 10gramına.O an bu kadar pahalımı diye düşünüp geri çektim kendimi.Şimdi de nerde bulurum diye düşünüyorum?CADIARZU
bir aktardan ben de sarı olanından almıştım ama çok az çünkü burada herkesi n tarif ettiğinden farklı olduu için güvenememiştim.o aldığımı başka aktara gösterdim enteleyle alakası yok dedi.haberiniz olsun.zaten her yerde o pirinç şeklinde olan satılıyo.ben pek çok aktar gezdim izmirde eğer iki tür entele olsaydı mutlaka biri sölerdi.senin aktrın dedği belki saç için başka bir şeydir.
cnm ben enteleyle yağları karıştırmıyorum ama o şklde yapanda var bencee enteleylee sirkeyi kaynat o şklde uygulaa yağ karışımlarını ve ampülleride ayrıca karıştırr enteleyi hftda 3 4 kez uygulaa ama yağ karışımını 2 kez fln yapman daha iyi olur fazlası olumlu olmuyomuş.. bende o şklde kullanıyorum ayrıca şampuanının içinee de o ampüllerden kırıp karıştırr etkisini arttırır tavsiye ederima.s
entelenin fiyatı ne kadar kıslarrr?ayrıca nasıl kullanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?