- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
meraba ben entele otunu burda cok okudum ve denemeye kadar verdım dün aldım kaynattım ama 30 dk yaknattım az mı kaynattım aceba ya surdum saclarım cok kötü kokmuyor bir fikri olan var mı??? ...
bu arada lavanta çayı içmek sivilceleri 15 günde yok ediyomuş karaciğerin metabolizmasını düzenlediği için bende aldım içicem bakalım ekstra bilgi olsun dedim işe yararsa yazarım mutlaka.Eğer isterseniz tarifi veririm enteleyle saçlarınız uzarken lavanta çayıylada hem metabolizmanız düzene girer hemde sivilcelerden kurtulursunuz :sm_cool: inşallahhhh :Saruboceq:
çok kötü koktugu için mi hata yaptıgını düşünüyosun zaten kötü bi kokusu varmış kokmazsa garip karsılanıyo askine için rahat olsun canım kaydirigubbakcemile5
kızlar ben enteleyi izmirde 20 gramını 5 ytl ye alıyorum.sahtesi diyemi de çok araştırdım.başka aktarlara gösterdim falan.anlayacağınız aktarlar ne tutturursak diye fiyatı ona göre söylüyorlar.
kullanıp yarar gorenler fotosunu koyabılırlermı?sahtesı cok.ben ızmırdeyım suan b yerde 10 gr 20 bıyerde 10 ytl ama goruntulerı farklı.sıyah pirinc gıbı ama bırınde ınce bırınde kalındı.alanlar ızmırde nerden aldıklarını yada foto koyabılırmısınız?sımdıden tesekkurler herkesın bayramı mubarek olsun bu sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?