Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaslar cuma gunu seda sayana ıbrahım saracoglu cıktı ve dokulme ıcın formul verdı aktardan lavanta alıp yarım lıtre kaynayan suya bır yemek kasıgı lavanta atıp 7 8 dakka kaynatılacakmıs bu su banyadan sonra yanı sacımızı yıkadınktan sonra sacımızı tekrar bu lavantalı suyla yıkayacagız yarım saat bekletıp suyla yıkıyacagız yuzde ıslemı her banyodan sonra yapabılırz % 70 %80 dokulmeyı engellıyormus 2 cı defadan sonra faydasını gorursunuz dedı bende lavantanın sacımıza eksı bır zararı olmaz denemekte fayda var bol sanslar kızlar umarım anlatabılmısımdır

meraba ben entele otunu burda cok okudum ve denemeye kadar verdım dün aldım kaynattım ama 30 dk yaknattım az mı kaynattım aceba ya surdum saclarım cok kötü kokmuyor bir fikri olan var mı??? ...

ya kimsenin fikri yok mu biri bana yardımcı olamaz mı.... :uhm:

canımbana sıvılceler ıcın nasıl cay yaptıgını anlatırmısın sımdıden cok sagol kaydirigubbakcemile5 :içelim:

çok kötü koktugu için mi hata yaptıgını düşünüyosun zaten kötü bi kokusu varmış kokmazsa garip karsılanıyo askine için rahat olsun canım kaydirigubbakcemile5

cok tesk ederım canım.... cevap verdıgın ıcın kokusundan problemım yok ta az kaynattım ben 30 dk falan aceba birşey olurmu??? bunu ögrenmek istedim siz ne kadar saat kaynatmıstınız

bende yeni kullanmaya başladım inşş uzatırr saclarım baya kısa fena halde kafama takmış durumdayım bakalım nolcak işe yarayacak mı

arkadaslar lutfen kullananlar cvp versın sımdı 10 grmı 2B elma sırkesıyle su yarıya ınene kadar kaynatıp suzuyoruz.bunu soguyunca fısfısla sıkıyoruz pekı bunun ıcıne yag katıyormuyuz katmıyormuyuz?karısım sogudu badem.zeytın yagını ıcıne katıpmı sıkcaz?bıde bu karısım ne kadar yetıyor haftada 3 kullanınca?lutfen kullananlar cevaplasın..

tesekkur ederım rapunzelim.sizinde kandılınız mubarek olsun?bakım yağı ne kullanıyorsunuz peki?tesekku ederım sımdıden:)

ben 10 gün oldu entele otunu kullanalı.. bilmiyorum cok buyuk bir degısıklık yok ama saçlarım yıkarken cok sacım dokuluyorr benım.. aceba sızınde dokuluyor mu??ben 2 günde bir yapıyorum.. ama sımdı haftada 2 kere yapıcam....

canım tarife göre yaptım ama su yarıya ındimi onu bilemedim 30 dk kadar kaynattım..sımdı biraz ara verdim haftada 2 kere yapıcam fazla kalmadı zaten... bitince ötekini denicem

arkadaşlar enteleyi hiçbi yerde bulamıyorum.internetten de baktım satışı yok herhalde bulamadım.lütfen yardım edin nasıl bulabilirim?izmirli arkadaşlardan bulan varsa yerini söölesin en azından.ben de bulursam herşeye rağmen kullanıcam ve sonuçlarını yazıcam.upuzun saçlarım olsun istiyorum...

zaten aktarlara sordum canım yani bildiğim yerdekilere.bazıları zehirli,bazıları da kilosu 1.500 ytl,alamıyoruz dedi.napacağımı bilmiyorum.çok heyecanlanmıştım,hemen uyguluycaktım çok üzüldüm bulamadığıma.benim de saçım uzamıyor,kestiremiyorum da çok kısa olucak diye.daha önceden bööle bi tecrübem olmuştu çünkü.noolur biriniz yardımcı olun.

evet çok sevinirim,saçlarım çok cansızlaştı acilen bişey yapmam lazım zaten.çok teşekkürler canımm.

kızlar ben enteleyi izmirde 20 gramını 5 ytl ye alıyorum.sahtesi diyemi de çok araştırdım.başka aktarlara gösterdim falan.anlayacağınız aktarlar ne tutturursak diye fiyatı ona göre söylüyorlar.

sedacım ben de arıyorum.izmirde nerden aldın semt ve dükkan adını sööleyebilir misin?bi de denedin mi işe yaradı mı sende.işe yaramaması değil de,sonradan acayip kurutuyomuş diye okudum,korkuyorum biraz.ama deneyecem yine de...

arkadaşlar bugün bayağı gezdim ve nihayet enteleyi buldum.şimdi balkona tüpü koydum kaynatıyorum.yalnız kafama bişey takıldı,aradım sayfalarda bulamadım.kaynattığımı bi seferde kullanmıycam di mi?10 gr ne kadar süre kullanılıyo?bi deee arta kalanı buzdolabında mı saklıycam?

Al onu fısfıslı bi şişeye Koy tatlım 2 ay gidicektir o sana.. ßen dışarda tutuyorum Valla =:)

kullanıp yarar gorenler fotosunu koyabılırlermı?sahtesı cok.ben ızmırdeyım suan b yerde 10 gr 20 bıyerde 10 ytl ama goruntulerı farklı.sıyah pirinc gıbı ama bırınde ınce bırınde kalındı.alanlar ızmırde nerden aldıklarını yada foto koyabılırmısınız?sımdıden tesekkurler herkesın bayramı mubarek olsun bu sırada.

canım ben bugün aldım.10 gr 5 ytl.çok gezdim en uygunu buydu.kemeraltında değirmen baharat kestane pazarı diye geçiyo sanırım.882 sok.ve tarif etikleri gibi siyah kahve pirinç tanesi şeklinde.istersen burdan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…