Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.sorumun cevabı daha önce verildiyse kusura bakmayın,okumadım hepsini.istanbul anadolu yakasında enteleyi nerden temin edebilirim?yani aktarlarda var biliyorum ama güvenebileceğim bir yer istiyorum.ucuz olursa da çok mutlu olcam tabi.yardımcı olursanız sevinirim.

Ya arkadaşlar ben bugün aktarlları dolaştım bulamadım enteleyi biri zehirli die almıyoruz dedi birsürü nasihat verdi bana şimdi kullananlara ciddi ciddi soruyorum bi zararını gördünüz mü... başka bi aktar bayramdan sora gelir dedi eğer zararını görmediyseniz alıcam....

arkadaslar bırı lutfen yardım etsın!kullanıp fayda gorenler lutfen foto koyabılırlermı.ızmırde 2 cesıt var sıyah pırınc gıbı ot var,bırı kucuk pırınc bırı sehrıye gıbı.ise yarayanın fotosunu koyarmısınız lutfennnnnnnnn.simdiden tesekkurler.

arkadaslar ben enteleyı kullandım 1 hafta sonra araverdım cunku saclarım cok dokuyor sacımı yıkarken sımdı tekrar başladı bende pek degişiklık olmuyor ya niye uzamadı benım saclarım ya hala kısalar

merabalar bu enteleyi bende 15 gündür kullanıyorum ama daha bir gelişme göremedim etkisini kaç gün sonra gösterir bilgi verirmisiniz.

ben başlayalı 15 gün oldu.saçları döktüğü doğru.benim saçlarım pek dökülmezdi, belki de mevsimsel bir dökülme var bilmiyorum.ama çok az da olsa uzama var.ne de olsa henüz 15 gün oldu.şööle 1 ay olsun yazıcam sonucu.

mrb arkadaşlar..benimde saçlarım kuaför maduru çok kısa değiil omzumdan 5 6 parmak aşağıda ama önceki boyuna göre bana cok kısa geliyor enteleyi aldım ama daha yapmak kısmet olmadı burda yorumları okudum ve aktarda bana dediki 1ayda 7 cm uzatır o zaman süper olur dedim aldm inş bi yararı olur lütfen yararını görenler yazabilirmi nasl kullandıklarını ve kaç cm uzadıgını??? tşk ederm

Selam arkadaslar...
Ya ben bu enteleyi almanyada nerde bula bilirim??? Bana yardimci olabilen birileri varmi??
Lüfteeennn

Tesekkür ederim..

ya arkadaşlar bu entele otu ne için ilk sayfalardan bişi anlamadım da tek tek sayfa gezmek te çok sinir söylerseniz sevinirim ne işe yarıyor ne kadar ne zaman kullanılması gerekiyor falan bilgi verirseniz sevnirim......ayrıca fiyat falan hepsi için bi bilgi verrsenz şimdiden tşkrler

Bu entele etkiliymiş evet ama birşeyi unutuyorsunuz arkdaşlar...
Bu bitki beyindeki hücreleri öldürüyormuş ve yenilenmeyen tek hücre beyin hücreleriymiş öyle okumuştum..

Selam arkadaslar...
Ya ben bu enteleyi almanyada nerde bula bilirim??? Bana yardimci olabilen birileri varmi??
Lüfteeennn

Tesekkür ederim..
Canim Enteleyi ben Almanyada ARastirdim bunun Adi Lateinisch SAbadilla.Ve ben Gittim Apothekeye Enteleyi sordum adam gitti bakmaya sonra bulamadi.Sonrada Kitab acti buldu SAbadilla( Enteleotunu)zehirli bi ot Ve Satisi Yasak dedi.Yani anlayacagin Almanyada zor bulmam tabiki Hintdükkanlari varsa belkim orda bulabilirsin.Ben Türkiyeden getirtmistim.Ama herkes cok zararli diye tavsiye etmiyor.Turpsuyunu dene daha cok faydasi var gercekten canim.Hem Almanyada Turp bulmakta cok kolay.
:teytey:

arkadaslar ben yeni üyeyim:ecrin_bebek:
bu entele bitkisini bi arkadastan duymustum ama o daha kullanmamıstı denicekti bidahada görüşmedik unuttum kaldı.benimde saclarım çok gec uzuyo.nasıl yapacagım enteleyi acıklarmısınız,yani kaynatıp suyunumu kullanacagım.inşş cvp gelirr mirmirmirmir

arkadaşlar ben bu entele bitkisini araştırdım ve kesinlikle çok zararlıymış, beyin hücrelerini öldürüyormuş. Her zaman alisveriş yaptığım bir organik mağaza var onun sahibi bayan araştırdı bana o söyledi. Artı sağlık bakanlığı onaylamıyormuş. Ben sadece öğrendiklerimi paylaşmak istedim. Almak isteyen arkadaşlar lütfen iyi araştırın, sağlık herşeyden daha önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…