Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ben entele hakkında burdakı baska bır konunun sayfalarının bırınde okudum,bırın ın ablası buyuzden doktora gıdıyormus konuyu detaylı hatırlamıyorum ama.

arkadaşlar ben enteleyi bıraktım.uçları çok kötü yaptı,zaten kırıklarım var .tüy gibi oldu yani.ben turplu su yapıyorum va çok memnunum

merhaba arkadaşlar entele otu bende aldım henüz kullanmadım ,çok ta tuzlu en fazla 2 yemek kaşığı kadar aldım 20 ytl ödedim...bu ot saç uzatıyo onu anladım da saç çıkartırmı baya baya saçlarım döküldü...bazı yağlarda kullanıyorum valla saç dökükmesi için ne kadar yağ varsa hepsini karıştırdım çok fazla karıştırmakta zaralıymış bana yardımcı olacak deneyimli arkadaşlara ihtiyacım var başlamdan önce ...

ben suyla olan karışımı denedim. bi süre kullandım ama saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı ve bıraktım. daha sonra toparlanması uzun sürdü.

Saç çıkarmak ve uzatmak bir sürü doğru yöntem varken,uzmanların ZEHİRLİ,KÖR OLMA RİSKİNİZ YÜKSEK diye basbas bağırdığı,bir çok akdarın vicdani sorumluluk duyp satmadığı,sorduğunuzda ise sizi uyardığı bir bitkiye bu kadar ilgi neden?

gün aşırı olarak saclarınıza bephante ampul eger bulamıyorsanız bemiks ampul kullanırsanız eğer ( sürdüğünüz sac derinizde kalacak akşama yıkayacaksanız) saçlarınızın cıkmaya başladığını göreceksiniz.Cilt hekimi tarafından bana yazılmış reçetedir.kel kalmama ramak kala beni kurtaran bir gercektir.Lütfen saclarımız gürleşecek,uzayacak diye zehirli olduğu kanıtlanmıs materyallerle ilgilenmeyelim.bu tamamen cahillik.

Şimdi de turplu su ile ilgili topige göz atarsanız orada da bir çok faydalı bilgiyi birbirmizle paylaştığımızı görebilir,faydalanabilirsiniz.

eğer uyarmaksa amacınız lütfen daha kibar olun .. bu kadar kullanan insana cahil demekte saygısızlıktır

eğer uyarmaksa amacınız lütfen daha kibar olun .. bu kadar kullanan insana cahil demekte saygısızlıktır

İnsanların cahillik yaptıklarını söylemek ne zamandan beri saygısızlık olarak adlediliyor? eger doktorların,akdarların kör olursunuz bu bitki zehirli, insan sağlığı açısından son derece tehlikeli diye bas bas bagırmalarına aldırmadan ve bütün bilimsel uyarıları göz ardı ederek bu bitkiyi kullanmaya devam ediyorsa o insan için ne denir?

a.s. selamlar öncelikle ben aranıza yeni katıldım .. bu entele bitkisi cok dikatimi cekti ve çarşıda bi aktara sordum fiyatını .. 10 gr mına 4 ytl dedi ...rengi siyah kavrengiye dönük gibi bu otun sahtesi falan olurmu yani sitede fiyatların 15- 20 arasında değiştiği için sordum ... cvplarnızı bekliorum..:smiley-cool::1rolleyes:CADIARZU

arkadaşlar geçen sene mart aylarında felan kullanmıştım sirkeli tarifi ;kokusu çok kötü ne kadar şampuanlasamda kremlesemde genede sirke kokusu kalıyodu... balkonda kaynattım koku olmasın diye ama saçıma sürünce mecbur evde dolaşıyosun ve koku inanlımaz kötü...CADIARZU
işe yaradı mı derseniz kesinlikle yaradı ama ben 4. sefrden sonra bıraktım doğal uzatıyorum artık

kızlar ben geçen sene kullandım entele işe yarıyordu ama kesinlikle tavsiye etmem çünkü saç derisine kesinlikle zarar veriyor ben bunu kullanırken üşendim bıraktım daha sonra saçımda kepek problemi oluştu ve 2 senedir kışları kepek sorunu yaşıyorum bu ürüne bağlıyorum ben çünkü bunu kullandıktan sonra kepek problemim başladı ilk etapta eczaneye gittim saç analizi yaptım ve analizde kendimde gördüm saç derim resmen tahriş olmuştu çok kötü görünüyordu enteleyi kullanırken şampuanımada çam terebenti koydum galiba saçıma çok yüklendiğim içinde olabilir ama bence doğal uzama akışına bırakın derim...

kızlar aktar bana saç derine zararlı yılan yağı kullan dedi oda iyi gelirmiş ama ben sey yapıcam
1 bardak saf zeytinyagı 1 bardak elma sirkesi sarımsak
cam terebenti
biraz hint yagı birazda badem yagı ama cok az katıcam evde oldugundan
inş işe yarar

hihoyyyt kızlarrr slmm uzun zamandr sıkı bı takıpcınızımm :) nıhayet katıldım aranızaa..ben enteleyı kullandım mukemmell delikafadulden

bu arada benım saclarım uzun sıyah..kızlarr palette acıcı ıle acayım dedım aman sadece uclarına surdumm berbattııı neysee konuya baglıorum hemen pısman oldum sıyah yaptım tekraarr ee tabıı uclar sertlestıı ay yolunmus gıbı olduu yaglar surdum ıkı gun tabı cok bsey degısmedı 3 uncu gun entele surdum dıpleree ınanamadım yaa dıbe surdum ama uclar bırden bıre yenıden dogdu sankıı ve parılparıl...ben elma sırkesıyle karıstırdım ıcınede azcık badem yagı evıgen ampul kırın kızlarr ınanamıcaksınızzza.s.kaydirigubbakcemile2

ya bende yarın bi aliim diyorum belime kadar dı saclarım sıkıldm die birden kestrdim bi modele ensem ble acıktaydı.birz uzadı allahtan 6 7 ayda omzuma gldi tekrar ama eski saclarımı cok özledim:'( napcam derken burayı gördüm..yarın bi denesemmi ki:/

saç derisinin tahriş olan arkadaşım kullanırken tatlı badem yağı ve bepanthene krem kullanmamışsan ve çok sık kullanmışsan olmuştur. kesinlikle yağsız kullanmayın yağla birlikte daha iyi nufus eder saça

Arkadaşlar bu hazırladığımız sirkeli karışımı 4 ay sonrada kullanabilirmiyiz. ben 4 ay önce hazırlamıştım. Ara ara kullandım soğuk bi yerde duruyor kokusunda renginde bi geriplik yok ama bozulmuşmudur acaba?

selam herkeze..
arkadaşlar 4. yü yapıyorum şuan saçımda hatta 1 saatim kaldı yıkamama ama biraz sabırsızım herhaldeki uzamadı gibime geliyo diğer sayfalarda okudumda 2.yi yaptım uzadı falan yazmışlar.değişiklik yok değil çok yumuşadı çok parladı ama uzamıyo sanki.yani yapanlara sorum ne kadar zamandan sonra uzamaya başladı sizinkisi?kaçıncı kullanımdan sonra.bide ben sahte diye korktum ama bi kaç aktara sordum aldıktan sonra bu sahtemi diye yok değil abla gerçeğini almışsın sahteside çok var piyasada 10tl ye falan dediler ben 25'e aldım 10gr'ını???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…