Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

yaa ben ilk kez kullandım şuan saçımda ama canım çok yanıyo normal mi bu ya?

kızlar nası iştaha geldim varya yazdıklarınızı okuyunca..

zaten uzun saç delisiyim..

bende bi ara kekik ve ısırgan suyuyla yabtım bi karışım.oda hızlı uzatıyo.benm saçlarım kıvırcık olmasına rağman farkedilcek kadar uzadı.

ama işte doyumsuzluk var biras heralde

yazdığınız formülleri görünce dibim düştü:)

gittim aldım entele 30 milyon bayıldım 10 gr.gn aşırı yapıcakmışım.öyle dedi aktar.

şuan saçımda.bir saat filan oldu uygulayalı.yarım saat daha bekler yıkarım..

zaten şu zehirlenme olayı filan gerdi beni..

insan ister istemez etkileniyo.

Ben de bir kaç gündür kullanmaya başladım. Hemen etkisini gördüm. Daha 4 kere uyguladım. Şimdiden 1 cm uzadı bile saçım.
Eeee, ölçüyorum tabii...

Ben de bir kaç gündür kullanmaya başladım. Hemen etkisini gördüm. Daha 4 kere uyguladım. Şimdiden 1 cm uzadı bile saçım.
Eeee, ölçüyorum tabii...

bende 5 kez uyguladım ölçüyorumda ölçmüyo değilim zaten yapmaya başlamadan önce röflede yaptırmıştım 5 aralıkta sarı hemde 5 aralıktan bu güne 5 kezde entele yaptım 1,5cm olmuş 5 ocağı geçtik bu sürede zaten doğal uzama miktarı yani.etkimi etmiyo acaba olabilirmi?:sm_confused:

yaa ben ilk kez kullandım şuan saçımda ama canım çok yanıyo normal mi bu ya?

benim hiç birşey olmuyo yaptığımda sadece bi kez alnıma geldi sürerken yandı ama hemen alnımı yıkadım geçti sanırım o da kışın yüzüm biraz kuruyor pul pul dökülmeler oluyor o bölgeye denk geldiği içindi.normalde yanma yada kaşınma falan hiç olmadı bende

herkese yaramış benimkide döküldü bıraktım:S öyle böyle değil ama tutam tutam dökülüyodu zor toparladım :)

ben bundan ıkı yıl once 10 gramını 15 tl ye alıyordum 20 gayet normal

merhaba arkadaslar.cok komık rakamlara satan yerler var ıyıce arastırmadan ve emın olmadıgınız yerden almayın lutfen.

bnm saçlarm zaten çk gür önceden uzundu da ama bonus olma uğruna belimdeki (hiç katsız) saçlarımı küt gibi kestirdim sonradan çk pişman oldm biraz uzadı sora yine gittim kat kestirdim (hem de ne kat) alışkanlık işte rahat edemedim gittim çıtçıt aldım ve şu an kullanıorm ama insann doğal saçı gibi olmuo tabi senağlama
nse çk uzattm şmdi bu enteleyi kullanmak istiorm ama dediim gibi saçlarım zaten çok gür biraz daha gürleşsin istemiorm ama uzasın da istiorm bu yandan bana yardımcı olr musunz ??
kafamçokkarıştı

Chery Lady sen hangi tarifi kullandın da 3 ayda o kadar uzadı? Benim saçım badem yağını hiç sevmiyor bir acayip oluyor ama hint yağı hiç denemedim. Nasıl kullanıyorsunuz tam olarak?

merhaba arkadaslar
ben almanyadan upsydaisy! elimde 10 gr entele otu var ve nasil kullanmam gerektigini ne kadarini harcamam gerektigini bilmiyorum! eger ayrintili bir tarif yazarsaniz, nasil ve ne kadar siklikla kullanmam gerketigini yazarsaniz gercekten cok sevinicem. heleki yorumlarda 1 ayda 4 cm okuyunca iyice sabirsizlandim. simdiden tesekkürler.

Ben saçlarımı perma yaptırdığım için çok yıpranmıştı. Koparak dökülüyordu, ayrıca da sevmediğim birine benzemiştim. Kısacık kestirdim. Önleri biraz uzundu ama en uzun yeri ancak kulak hizama geliyordu. Şimdi kulağımı geçtiği gibi boynumun yarısında. Hiçbir şey kulanmasaydım en çok 1cm uzar saçım biliyorum! senağlama
Ben haftada en az 3 kez uyguluyorum. Hatta bazen, kaynatığım entele suyuçok olursa, sprey halinde saçımı ıslatıp saatlerce bekliyorum. (gerçi bunu önermem. O kadar fark etmediği gibi, insanın başı da bir garip oluyor.) Asıl badem yağlı tarif etkili. en az 15 dk saçını ısıtarak beklemen de önemli. Daha sık yap bakalım nolacak. bünye de farklı olabilir tabii ki. fisfisfis

Bende bir ara 15 gün kadar kullandım..
hemen hemen her gün bazen 2 günde bir yapıyordum..
Ve saçlarım 15 günde 3 cm kadar uzadı.. inanılmazdı..
yalnız çok titiz davranmanız gerekiyo..

arkadaşlar bir aktara gittim satıldığını söledi o gün almadım;daha sonra başka bir aktara gittiğimde entele otunun satışının yasaklandığını ve kullanımında körlüğe kadar yol açtığını söyledi.Ben aktarcının yalancısıyım;ama göze zarar verdiğini çok duydum bence kullanmadan bir daha düşünün

bu karışımı bende uyguladım..10 gr entele otuyla elma sirkesi ve suyu kaynatarak..
ancak henüz çok fazla kullanmadığım için uzatı uzatmadığı konusunda bi fikrim yok..
umarım uzar

arkadaşlar bursada yada nevşehirde bulan varsa bi yardımcı olabilirmi bana

arkadaşlar bursada yada nevşehirde bulan varsa bi yardımcı olabilirmi bana

canım bursada,ulucamiden kapalı çarşıya girerken,aynalı çarşı değilde sol yanından girerken merdivenin başında bir bahatatçı var,adını hatırlayamadım,ben oradan alıyorum.başka yerlerden alırken çok dikkatli olmalısın taklitlerini verebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…