Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar bursadan arkadaşıma söyledim alamadı. ben kargo parasıyla birlikte enteleninde parasını yatırırım lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi ..?? çok üzgünüm:

Ben entele de kullandım turp da kullandım yağ da kullandım bana sorarsanız en etkilisi ne diye size yağ ve turp derim
kızlar bu entele denen bitki gerçekten çok zararlı saçımıza sürüyoruz sanıyorum ama sanmayın öyle oluyor derimizin içine işlediğinden beynimize zarar verme riski çok fazla çünkü zararlı bi bitki ne yenilir ne içilir yapılırken ellerin düzenli yıkanması lazım yapılan tencerenin başka bişey için kullanılmaması lazım kullanılacaksa da titiz yıkanması lazım peki bu uyarıları biliyoruz ama neden hala derimize bu bitkiyi yedirmeye çalışıyoruz?Saça sürülen yağlar maskeler şampuanlar bile saç derisini tıkıyor boyalar beyin hücrelerinin ölmesine ve kanser riskini artırıyor böyle zararlı çok zararlı imgesi olmayan ürünler zarar verirken zehirli denin bi ürünün nasıl zarar vereceğini düşünmemiz lazım
Arkadaşım hindistandan geldi düğünü yapılacaktı orda onun için gitmişti ben sipariş vermiştim entele al bana diye ve duyduklarıma inanamadım orda kimse öyle aman aman kullanmıyorlarmış enteleyi.Zehirli olduğunun herkes farkındaymış hintli kızların saçları çok güzel derler evet güzeller ama entele yüzünden diil biz saçlarımıza o kadar kimyasal şeyler uyguluyoruz her denilen kimyasal üründen medet umuyoruz fön maşa sigara dumanı hava kirliliği sprey fln derken saçımız mafoluyor sonra sil baştan düzeltmek için yöntemlere başvuruyoruz
Bastıra bastıra zararlı zehirli denilen bi bitkiyi ben cesaret edip süremem saçıma belki saçım uzar evet ama bunun geri dönüşü bana pahalı olabilir
Ben enteleyi aylarca kullandım saçım uzamasına uzadı ama mısır püskülü gibi oldu bende bitmeden attım daha sonra zararsız bitkilerle devam ettim şu an saçlarım gerçekten güzel uzuyor hatta turplu su topiğine resmimi koymuştum
iki günde bi turplu su sürün saçınıza ne zararı var hiç..
diğer günde de sarımsak rendeleyip zeytin yağına koyun ve bi gece bekletip sürün bakın o zaman nasıl uzuyor saçınız..
kimyasal şaampuanlar diil bitkisel şampuanlar kullanın sürekli saçınızı boyatmayın kızlar güzel dursun diye üstüste röfle yapılıyor peki güzel oluyormu tabiki hayır sonra kırılan yerleri tamir etmek için başka yöntemlere başvuruluyor
turplu su benim saçımı ayda üç cm uzattı iki katı yani nolur saçlarınıza kıymayın

*Saçları uzatmak için entele otu kullanılır
*Bit otu yasak ve tehlikelidir
*Bit otunun tohumları çok zehirlidir.Veterinerlikte vücuttaki parazitleri öldürmek için ayrıca balık zehiri olarak da kullanılmaktadır
*Bit pire gibi küçük asalak böcekleri öldürmek için kullanılır
*Tohumlarında Delpinine vardır zararlıdır
*Zehirlidir göze kaçırılmamalı işlem uygulandıktan sonra bol su ile eller yıkanmalıdır
Bunları gördüm bi zamanlar kullanmıştım sanırım bi daha almam

entele kullandım. saçım çok geç uzar genelde. çok üzülürdüm buna. hatta, arkadaşlar ,senin saçın hep aynı boyda derlerdi. hiç kestirmesem bile..... asla diplerim çok çıkmazdı. bir şansım oydu tabi. 6 ayda 6 cm bile uzamazdı. bu da çok sık röfle yaptırmamama. yarardı. neyse, aralık ayında röfle yaptırdım. bir yandanda entele kullanıyordum. 2 ayda saçım 6 cm uzadı. ve enteleyi o kadar da sık yapmadım. yalnız,,sinem06 nın yazısını okuduktan sonra ,biraz korkmadım da değil. belki, bende devam etmem...

Arkadasımın sacına entele surdum ve su an beklıyoruz surme dedım ama dınlemedı benı ben sunu merak edıyorum sayfaların hepsını okudum ama bı kısı bıle SACLARIMI UZATTI INANAMIYORUM YASASIN GERCEKTEN UZATIYORMUS yazmamıs tek bu sıte dııl dıer sıtelerde de sadece yazan entelenın faydaları Bıkac kısı bıle yazsa gercekten acaıp uzadı dıye..uzayanlar ıkı ayda dort cm zaten bu dogal uzama surecı normaldır ama bılgılerde ayda bu kadar cm den bahsedıyor ınanılmaz ve zor bısı arkadaslar umıtlenıp o kadar para baymayın :ecrin_bebek:

ben kde ullandım gecen yaz buradan okumustum o kadr sık yapamadım ama 2 günde 3 günde bir uygulamaya özen gösterdim tabi kokusu çok fenaydı ancak hiçbir yararını göremedim....zaten denemediğm sey kalmadı nasıl uzayacak bu saclar bilmiorum

yaa korkuttunuz beni ya zehirli falan diince naapçam şimdi hevesim kursağımda kaldı.peki şu turp suyu nasıl oluyo yada bilinen başka bi karışım varmı saç uzatmak için

selam kızlar ben de enteleyi aldım 25 tl 10 gr yalnız 2 bardak su gözüme az geldi 2.5 bardak su ve sirke koydum.. ilkini perşembe gunu yaptım ikincisini birasdan yapıcam sıkarken her yerime sıçradı heemn sildim daha bi yerimden tüy çıkmadı saçımda bi deişiklik yok şimdilik bakalım zaman ne gösterecekşakkıdı

yaa korkuttunuz beni ya zehirli falan diince naapçam şimdi hevesim kursağımda kaldı.peki şu turp suyu nasıl oluyo yada bilinen başka bi karışım varmı saç uzatmak için

Ben beceremedım ya bu ısı Arkadasımın sacına uygulamıstık bende yapayım dedım dun sacıma yaptım ama sıkarken gozume kactı gozumde yanma oldu ve kararma oldu bı daha surermıyım bılmem

arkadaşlar enteleyi ben de kullanıyorum ve çok işe yarıyor.saçları çok dolgun gösteriyor.

5 yılda toplam 17 kere saç boyattım. yani aynı rengi değil tabiki. kızıl kahve sarı siyah sürekli deiştirdm. ve hep kaynak vardı saçımda. saçlarım çok yanmştı ve kaynaklardan mahvoldular. dökülmeye ve uzamamaya başladılar. dr dr gezdim saçlarım küsmüş ve ondan uzamıomuş. 1 cm bile uzamadı 1 yılda. kuaförüm saçlarımı kulak hizamında üstünde kesmek zorunda kaldı. yine uzamadı. kazıtmayı bile düşündüm. 5 aydır haftada 2 kere düzenli olarak gece yatmadan badem yağı sürüorum diplerime ve uçlarına hafifçe yayıorum. ( kaş dökülmesi içinde birebirdir) 15 dk masaj yapıp. öyle yatıorum. (yastığın üstüne havlu koyun bulaşmasın) sabah yıkıyorum. ve haftada 1 kaynar suya havluyu bastırıp kafama sarıorum soğuyunca tekrar yapıorum bu işlemi 4-5 kere yapıorum (hücreleri canlandırıyor) 5 ay önce küsmüş ve uzamayan amerikan erkek çocuğu kesimi saçlarım şimdi omzumda. kuaförüm şok içinde. biraz uzun oldu ama umarım birilerine yardımcı olabilirm. ayrıca yarın ilk işim de şu meşhur entele otunu bulmak olucakkkk.. destan yazdım bee :dance:

Kızlar aslında bende enteleyi denemeyi çok isterdim fakat saç derimde sedef hastalığı var ve zararlı olduğunu duyunca çekindim sonuçta sedefi daha azdırır diye korkuyorum yani sizcede öyle değil mi :uhm:

Kızlar aslında bende enteleyi denemeyi çok isterdim fakat saç derimde sedef hastalığı var ve zararlı olduğunu duyunca çekindim sonuçta sedefi daha azdırır diye korkuyorum yani sizcede öyle değil mi :uhm:
doktor değilim ama SAKIN KULLANMA.....

arkadaşlar bende bugün siteye kayıtlıoldum bende enteleyi bugun kullanacam daha önce hiç denemedim bugün denicem ama zehirli diyorlar kararsızım bana yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben bir haftadır kullanıyorum ikinci yapışım daha bir etkisini görmedim yapmaya devam gözüme dikkat ediyorum kaç günün sonun da uzatıyor bilmiyorum bilen varsa lütfen söyesin tşk:

kızlar ben bir haftadır kullanıyorum ikinci yapışım daha bir etkisini görmedim yapmaya devam gözüme dikkat ediyorum kaç günün sonun da uzatıyor bilmiyorum bilen varsa lütfen söyesin tşk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…