Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

benim 15 gun oldu kullanalı saçlarım çok yumusak oldu ve biraz uzama oldu sankı yada bana öle gelio anlamdım ama bakalım dewam edicez kullanmaya kokusu olmasa daha ii olacak aslında:)

arkadaşlar entelenin tam olarak nasıl uygulandığını yazarmısınız..yani ne kadar ot kaynatılıyor..sirke nekadar katılıyor..ne sirkesi kullanıyosunuz..saça nasıl uygulanıyo ..nakadar kullanılıyo..yani ayrıntı nekadar bilgi varsa yazarsanız sevinirim

bende size bi öneride bulunayım şampuanın içine bir miktar camterebentinle menekşe yagını koyun.hem kokusu güzel oluyor hemde sampuanın zararlı kimyaslların zararlarından önlüyor :)

Son düzenleme:
slm kızlar ben bu enteleyi bugün aldım nasıl ve içine ne kadar su sirke koyup kaç dakki kaynatıcam bilmiyorum acillll yardımm lütfennnn

tarifi vereyim ben 10 gr ota 2.5 su ve 2.5 elma sirkesi koydum yaklaşık bi 15 dakka kaynattım sonra fısfıslı şişelere koydum baya çok oldu ama yetiyo 1 ay falan... 2 3 gunde bi saç diplerime uygulayıp 2 saat o şekilde bekliyorum..kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar ben enteleyi ilk defa bu gece kullandım ,saçlarımı yıkarken çok aşırı derecede döküldüğünü farkettim ,baya bir korktum ilk kullanımlarda böyle bir yan etkisi varmı öğrenebilirmiyim kafamda zaten saçım yok doğru düzgün kel kalmayayım ,kaş yaparken göz çıkarmaya benzemesin sonra.....delikafaduldendelikafadulden

merhabalar ben bu enteleyi kullandım saçlarım çok sert sanki dahada kötü yaptı nerde yanlış yapıyorum yaaaa enteleyi kullandıktan sonra saçımı şampuanlıyorum şampuanlamamammı gerekiyor

:a015:kızlar bende bir haftadır kullanıyorum bu 3cü yapışım saçlarım aynı degişen bişeyok ama ben yıkamadan sürüyorum sonra yıkıyorum acaba bi etkisi olurmu yani uzamazmı yoksa bişe olmazmı bilen varmı aranızda tşk

slm kızlar benim saçlar aynı uzamadı acaba eksik bişemi var diye düşünüyorum ama bulamıyorum nezaman kendini gösterecek bilmiyorum

arkadaşlar yardım istiyorumm ben sampuanıma camterebenti kattım yaklaşık 2 haftadır yıkıyorum onunla ama bir uzama varmı suanda bilmiyorum :S şöyle bir sprum olacak banyo yaparken ister istemez köpükler yüzümüze vucudumuza geliyor yüzde yada vucuttaki tüyleride uzatırmı acaba? zaten yüzümde yeterli tüy var senağlama onlardan kurtulma cabasında uğrasıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

kızlar mrb bnde aldm bi ay fln oldu ama 2 kere yaptm toplam:) 1 gun arayla sacım 2 cm uzmıs 62di 64 cmm olms bilmıorm onun etkisi kendi sac yapımmı..ama bn daha cok gürleşmesini istiyorum cnku cok az cok ince..işe yararmı entele gürleştirmeye? bide bu entele otuna benzeyen bi bitki daha warmıs bazı aktarlar onu weriolarmıs dikkat etmek lazmm aama ayırması cok güç nası olcak bilmıorm..kg su da 2000 liraya cıkmıs 10 gr 20 lira çüş yha klava:

Arkadaşlar merhaba. Saç konusunda çok şey deneyen biri olarak size tavsiyem saçları kuru olanla bence çam terebentin kullanmasın. Çünkü çam terebentin saçları çok kurutuyor. Haliyle saçları çok kuru olanlarınki daha kuruyor ve kırılıyor, sertleşiyor. Tavsiye edeyim dedim :)

Enteleden memnun kalan arkadaşlar size birşey sormak istiyorum?
Memnun kalanlar arasında normalde kuru saçlı olan var mı? Yani entele kuru saçlarda da etkisini gösteriyormu? Lütfen ilgilenenler cevap yazabilir mi?
Çünkü benim saçlarım çok kuru ve fayda görülen birçok formül zarar verebiliyor.

benim saçlarım kuru. bana faydası oldu. çok geç uzayan saçım kısa zamanda çok daha fazla uzadı....

benim saçlarım kuru. bana faydası oldu. çok geç uzayan saçım kısa zamanda çok daha fazla uzadı....

Teşekkür ederim okypete. Bende kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyordum. Saçlarım kuru çok çabuk yıpranıyor. Ama kuru saçlı oluptamemnun kalmana sevindim.
:dance:

Merhaba merhaba..

Entele tohumunu ilk buradan görmüştüm ve dayanamayıp aldım. Bu gece ilk denemeyi yapıyorum, iki saat sonra yıkayacağım delikafadulden Bir şey sormak istiyorum. Ben iki bardak sirke iki bardak su karışımına kaynayınca bir de 1 çay bardağı zeytinyağı ekledim. Başka biryerde okumuştum bunu. Sizce etkisini azaltır mı, yoksa bir farklılık olmaz mı??

Besleyecek ama benim saçım kuru değil, yağlı cins. Zeytinyağını arındırması çok zor oldu zaten duşta :1shok: ama olsun. İlk günkü kullanımımda söyleyebilirim ki saçlarım şimdiden parlamaya başladı. Bu arada benim parmağımda bıçak kesiği vardı ve ben eldivensiz masaj yaptım saçlarıma. Hiçbir şey de olmadı, endişeye mahal yok yani :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…