Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

slm kızlar artık lutfen denenmiş ve onaylanmış şeyleri konuşalım gercekten 1 ayda sacının 5 cm uzadımı?buna emin olmam gerekio o ne üdüğü belirsiz otlara para vermem içün.lutfen ama

Denenmiş ve onaylanmış olanalrı merak edenler de var, gün be gün değişimleri takip edenler de var o yüzden ben de yazma ihtiyacı hissediyorum. Bir gün aradan sonra tekrar enteleyi saçıma uyguladım. Bu defa saç derim yandı biraz fazla masaj yaptım sanırımnaniknanik

kızlar ya bişey sorcam bu entele sacı gürleştiriyormuymuş acaba.ya haklısın ben fazla okumayı sevmediğim için hepsini okuyamadım onceki sayfaları.sacım düzleştirmekten kırıldı kırıldı azıcık kaldı. gürleştirmek için formulleriniz varmı acaba kaydirigubbakcemile3

peki arkadaşlar siz bu entele otunu nasıl kullanıyosunuz mesela bi yağla berabermi yada entele yağımı otumu kullandınız anlatırmısınız, banada tarifini yazarmısınız benimde saçım uzasın :):):) topuklarıma kadar ayyy ne güsel şimdiden teşekkürler

meraba, ben entele kullanmaya basladım. enteleyi kaynattıgım kabı tekrar kullanmak istiyorum ne yapmalıyım? zehirli oldugunu biliyorum ama kabı tekrar nasıl kullanabilirim?

meraba, ben entele kullanmaya basladım. enteleyi kaynattıgım kabı tekrar kullanmak istiyorum ne yapmalıyım? zehirli oldugunu biliyorum ama kabı tekrar nasıl kullanabilirim?

ben çamaşır suyuyla temizledim iyice, hatta su doldurdum içine çamaşır suyu da ekledim suya, öyle de beklettim baya. kaç kere kullandım ölmedim hala :icecream:

ya ben o kaynattıgım tencerenin zehirli olduunu bilmiodum kullanıyoruz biz :S basımıza bi iş gelmedi ama:S şimdi sizden öğrendim vallaha.denemelerim sonucunda su kanıya vardım arkadaslar gercekten sacı uzatıyor.faket ben hergun kullanmama ragmen bir ayda 2.5 cm ancak uzadı.saclarım boyalı olduu içün diplerden cıkan kendi rengini ölçüyorum.ayrıca sac cıkardıgınıda tespit ettim.kucuk kucuk kılları farkettim sacımda yeni cıkan.yehuuu

ya ben bu enteleyi antalyada bulamadım.antalyada olan varsa ve bunu kullananlar lütfen nerden aldıklarını yazsınlar.bu arada bende badem yağı,zeytin yağı ve bephanten ampul kullnıyorum.oda çok işe yarıyo.tavsiye ederim.ama enteleyide aramadığım yer kalmadı( lütfen bi adres verin bana..

ben antalyada değilim şu an ama 2 yıl önce ordaydım. doğu garajında bir aktar vardı, o zamanın arşimet dersanesinin yanındaki sokakta.orda vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…