Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

Entele otunu alırken bana söylenen şey sadece başınızda yara olmamasıydı.Bende başımda yara olmadığını söyleyerek bi zararı olmadığı söylendikten sonra aldım ve gerektiği gibi hazırladım entele otunu.2. uygulayışımda sağ kulağımın arkasında kocaman bi şişlik çıktı ve üstüne yatamayacağım kadar bir ağrı oluştu.Doktora gittiğimde bana tenimin hassas olduğunu zehirleme yaptığını söyledi: Teni hassas olan arkadaşlar dikkat edin. 1 haftadır aynı şişik ve aynı ağrı devam ediyo

ayy canm gecmıs olsun yaa ((
gecen yaz bende yapıodum bu enteleyı,kulagımın ıcınde alerjı dköuntu kasınma yara olmustu enteleden olabılır demekkıı taşlar yerıne oturuooodelikafadulden

bugun aktara sordum zararı yok dedi sadece göze kaçmamalıyms.sonucda bir sürü şeyin göze kaçmaması gerekio dedi ve hızlı uzatıomus ama gene bbeni ikna edemedi korktum almadm

bn 10.gr 30 tl'ye buldm.adam da az bişi varmış çok zor
yetişiyo falan dedi.
bu entele 3 ayda saçları ne kadar uzatır yani
omuz altındaki saçları bele kadar getirir mi.
3 ay içinde uzatmam lazım sçalarım omzumdan 5-6 cm aşağıda??

Son düzenleme:
ahh ah keske benımde o kdr olsa da hıc ugrasmasam bunlarla
bılemıorum canım ya 5-6cm uzar garantı,ama cok para vermıssın,o kdrcık sey yetermı bılemıorum ben baya bı almıstım 2ay ıcın 30-40gr

yaaaaaaa enteleyi sordum küçücük paket 10 tl dediler alamadım.hem zaten her kullanmaya 10 lira verceksem!!!!!!!!!!

10 tl iyimiş bence ben 30 tl'ye buldum..
bu entelenin hepsini kaynatıp fısfıslı şişeye koyuyoruz ya bu kaynatın ne kadar suyu çıkıyor baya çıkıyormu bide 6 ay kadar yetermi bu şişe?

merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim entele otunu araştırdım da en çok bilgi burda var ama karar veremedim CADIARZU
eğer zehirliyse nasıl güvenip kullanacam,ama en iyide o uzatıyor anladığım kadarıyla.Kullanan ve iyi sonuç olan birisi bana cevap verebilir mi lütfenn

arkadaşlar,bugün aktara gittim entele almaya kadın sakın sakınn alma onu eğer başında minicik bi yara bile varsa ordan girip beynine zarar veriyor diyince ben epey bir tırstım ve sadece yılan yağı aldım .o da faydalıymış hint yağı ve badem yağıyla karıştırdım kullanacam.
bir de arkadaşım ısırgan otlu şampuan kullanmamı önerdi hem yumuşatıyor hem de besletiyor dedi..

Arkadaslar ben bugün entele otunu aldım. 10 gr. Entele otu, 1 bardak elma sirkesi ve 1 bardak su ile kaynattım, yarısı buharlaşıp gidene kadar kaynattım. Sonra ılıyınca eldiven taktım ve pamukla sürdüm saç diplerime. Sardım 3 saat bekleyip yıkıcam. Fakat bazen aralardan damlıyo enseme yüzüme siliyorum ama korkuyorum. Bişey olurmu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…