Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

1 yıl önce enteleyi bnd kullandm ynls htrlamıosam 10gr 20 mlyndu bi kaç kre aldm kullandm ama çok az etkisi oldu snra kfam dang etti nrdeyse 60 mlyn fln vermştm yazk pralarıma egr kullancksanz turp kullanın dha etkili ve ucus

ama herkese aynı tepkiyi vermiyo saçta.kişiden kişiye sça tipine göre değişiyor.bnce 1 kerede olsa denemeye değer:)

hanımlar merhaba.bende ayın 16sında 18inde enteleyi kullandım ve bugünde kullanıcam.hiçbir yanma,kaşıntı vs. olmadı acaba etki etmiyomu dedim kendi kendime.neyse şimdilik bi değişiklik yok gibi yumuşaklıktan başka ama umarım işe yarar.bu arada kullanıp sonuç alanlarda bizi bilgilendirirse çok mutlu olurum..en azından ümitlenip ümitlenmeme arasındaki kararı daha erken veririz.. kaydirigubbakcemile5

slm kızlaaarrr... size sabah eşimle aramızda geçen diyaloğu aynen aktarıyorum.!
eşim uyanmıştı ben uyuyordum ve şu cümleyle uyandım ''ohaaa saçına ne olmuş senin!!!! ''
ödüm koptu fırladım yataktan ve ''ne olmuş dedim''
''diplerine bak simsiyah olmuş dedi'' (boyam gelmiş)
ve aynaya dikkatlice baktığımda ciddi anlamda saç diplerim çıkmıştı ve boyam gelmişti!!saçlarım hep toplu olduğu için farketmedim sanırım ama bu sabah sanki 15 gün sonra kendimi ilk defa görüyormuşum gibi şok oldum..
ben bu ayın 12sinde son boyamı yaptırdım kızlar ve şuan 2cm kadar belkide daha fazla çıkmış durumda saçım.
DıP NOT:saçlarım 4 ayda 3,5cm kadar uzadığında mutlu olmuştum.çünkü gerçekten bu kadar az uzaması bile benim için iyi bişe(hiç uzamamasındansa)
16sında enteleye başladım ve 2günde bir sürüyorum.sarıp yatıyorum sabah yıkıyorum.eğer gözlerimiz bozuk değilse ya da hayal değilse ENTELE OTU TEST EDıLDı BıZZAT ŞAHSIM TARAFINDAN ONAYLANDI.YAŞASIN ENTELE..!!! hihoyyyt delikafadulden sositososito :lepi: :sm_cool:

hanımlar entele kullanıyorsanız bırakmayın lütfen bu kadar kısa sürede böle bi etki karşısında hala şoktayım.hem yumuşacık ipek gibi saçlarım hemde eğer ben kafayı yemediysem ciddi boyutta uzuyo

merabaa bn siteye yeni kayıt oldum ve bu entele otunu arastiriodum aktara gttim ve kilosunu 2.5 milyar oldugunu soleyince sok oldum:1shok:.bu bitkiyi kac gr aliosunuz kullanmak icin cunku 5 gr fln 10 milyon makul bi fiyat.

10gr. yeteli oluyor cnm

benimde bu 2. kullanışım saçlarıma değişik bi güzellik kattı kesinlikle bırakmıcammmm =) ama saçlarıma uygularken çok korkuyorum gözüme fln gelicek diye bide sol kulagımın biraz yukarsında sacların içinde kabuk kalkmış entelden olabilirmi acaba baska bi yerde sorun yok :S

oh oh ne gusel :)
vala cook sevındım senın adına canm.pekı entelenın ıcıne ne koydun sen sırke mı yoksa bepanten ampul fılan mı :1hug:

oh oh ne gusel :)
vala cook sevındım senın adına canm.pekı entelenın ıcıne ne koydun sen sırke mı yoksa bepanten ampul fılan mı :1hug:

canım ben 10gr enteleye 2 bardak su+2 bardak elma sirkesi+1 ampul bepanten+içinde her nevi yağ bulunan bi karışım (badem,hint vs vs)koydum.canım inan saçlarım pırıl pırıl parlıyor ipek gibi ve hızla uzuyor.hiç bir yan etkisi yada zararını görmedim.eğer saçlarında sorun varsa rahatlıkla kullanabilirsin canım.ben çok memnunum.. kaydirigubbakcemile5

meraba ben almanyadan katiliorum ve burda hangi bitkiciye sorduysam ki türk bitkicisi bulamadim tanimiorlar eneteleyi
googlden ariorum latincesinide bulamiorum bana yardimci olursaniz sevinirim, cünkü kel kalmama az kaldi :s

kıslar ben boludayım ve entele otu satmıyolar burda nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmıııı :sm_confused: saçlarım kısa bende kullanmak istiyorumm zehirli yada değil umrumda değil istiyorum saçımı uzatacak herşeyiiiiiii

internetten kazıklanmadan alabileceğim bi yer bilen varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…