kıslaaaaaaar kafayı yıcess sac uzatcass dıee nolcak bızım halımızzz
laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-delikafadulden
pes etmek yokk!! :):)kıslaaaaaaar kafayı yıcess sac uzatcass dıee nolcak bızım halımızzz
yedık bıleee lülülülülülülülülülülülü
slm kızlaaarrr... size sabah eşimle aramızda geçen diyaloğu aynen aktarıyorum.!
eşim uyanmıştı ben uyuyordum ve şu cümleyle uyandım ''ohaaa saçına ne olmuş senin!!!! ''
ödüm koptu fırladım yataktan ve ''ne olmuş dedim''
''diplerine bak simsiyah olmuş dedi'' (boyam gelmiş)
ve aynaya dikkatlice baktığımda ciddi anlamda saç diplerim çıkmıştı ve boyam gelmişti!!saçlarım hep toplu olduğu için farketmedim sanırım ama bu sabah sanki 15 gün sonra kendimi ilk defa görüyormuşum gibi şok oldum..
ben bu ayın 12sinde son boyamı yaptırdım kızlar ve şuan 2cm kadar belkide daha fazla çıkmış durumda saçım.
DİP NOT:saçlarım 4 ayda 3,5cm kadar uzadığında mutlu olmuştum.çünkü gerçekten bu kadar az uzaması bile benim için iyi bişe(hiç uzamamasındansa)
16sında enteleye başladım ve 2günde bir sürüyorum.sarıp yatıyorum sabah yıkıyorum.eğer gözlerimiz bozuk değilse ya da hayal değilse ENTELE OTU TEST EDİLDİ BİZZAT ŞAHSIM TARAFINDAN ONAYLANDI.YAŞASIN ENTELE..!!! hihoyyyt delikafadulden sositososito :lepi: :sm_cool:
oh oh ne gusel :)
vala cook sevındım senın adına canm.pekı entelenın ıcıne ne koydun sen sırke mı yoksa bepanten ampul fılan mı :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?