Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

boluda çok aktar var ama entele yokmu...
bende saçım uzasuın ıstıyorum...gercektende entele uzatıyormu...ben baska seyler denıyorum...

yok çok aktar var hepsine sordum zehirli die yasak getiremiyoruz dediler bende turplu su bakım kürleri ve ampüller kullanıyorum saçlarım kısa kesik uzuyolar yavaş

kizlar sirkeli karisimla mi yoksa bepantenli karisimlami daha etkili oluyo? ben gecen sene enteleyi tam 1 yil aradiktan sonra buldum sirkeli karisimi hazirladim ama cok koktugu icin bir kez bile ugulayamadan attim

:lepi:evet kızlar rapunzel oldunuz.mu kaydirigubbakcemile
hihoyyyt

:lepi:evet kızlar rapunzel oldunuz.mu kaydirigubbakcemile
hihoyyyt

sanırsam yanına bile yaklasamıyoruz rapunzelin yaaa..zaten ondan geçtim 3cm uzasa razıyım.aaah aahhh ne hallere düstük bakarmısın.saçlarımı uzatıcam çatlaklardan kurtulucam diye yakında ya tımarhanelik olucam ya yamalı bohça gibi desenli desenli olucam ya da kel kalıcam.. kafamçokkarıştı:roflol: kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cnım benımm yaa kıyamam sana sırnaşık şey
uzıcak uzıcak ınsallah hepımız rapunzel olcazzz

yok kardeşim yokk istanbulda eminönü sirkeci bakırköy gitmediğim aktar kalmadı yetmedi izmire gittim ankarada sordum yok yok yoookkkk bulunmaz hint kumaşı oldu bu ot mübarek bulursam sinirimden yakacam haaaaaa

cnım benımm yaa kıyamam sana sırnaşık şey
uzıcak uzıcak ınsallah hepımız rapunzel olcazzz

di mi yaaa..şööyle azcık uzasada bende rüzgarda saçlarımı savura savura gezsem.aah ahh şu saçımla çatlaklarımdan çektiğimi bişeden çekmedim ..ya sabır deyip ot çer çöp ne varsa deniyorum inan ki..sonum kötü vallaa.. sositososito sırnaşık şey ama vazgeçmicem 80 yaşına kadar savaş!! kırık ince telli ve güçsüz saçlara ölüüüüm yaşasın dolgun uzun ve parlak saçlar..!!! ama bi uzasın şu saçlar ben de ahanda böle oynamazsam ne olıyım !! :sm_cool: :teytey: :dance:

ehuehu 80yasına gelırmıssn saclar ancak ayak bıleklerın de gurr ve acaıp parlak saglıklı saclar ama senın heryerın burusmus kırısmıs yas geregı :))) laelaelaelaelae

ehuehu 80yasına gelırmıssn saclar ancak ayak bıleklerın de gurr ve acaıp parlak saglıklı saclar ama senın heryerın burusmus kırısmıs yas geregı :))) laelaelaelaelae

puahahahahaha ayy hakkaten bi gözümde canlandırdımda çok kötü oldu yaaa.düşünsene ben buruşuk 80 yaşında bi nine elimde fıs fıs şişesi içinde entele sıkıyorum saçıma.ama bi ayrıntı var.ben muhtemelen o yaşa gelmeden kel kalırım zaten yoksa nerdeeee ayak bileklerinde sağlıklı saç.! valla çok güldüm yaaa Allah iyiliğini versin sırnaşık şey sengözlerimebaksanab a.s.

ayy bak benımde gözumun önune geldı tekrr:))
gözler de gıtmıs katarakr felan.torunlara dıosun yavrıımm sunu bı sacıma sıkınn,..

offf yeter artıkın yaaa uzaa uzaaa okus pokusss :roflol: :hooray:

bende uzun uğraşlarım sonunda dün adapazarına gidip buldum entele boluda bulamadım korkup satamıyor kimse yasaklar istesindeymişte laelaelaelaelae elma sirkesi alıp bgn başlıcam saçlarım şuan kısa zar zor toplanıyor oda 50 tane tel toka sıkıştırmam gerekio topladıktan sonra çıkmasın diye bide kıvırcık saçlarım -tatlicadiarzu- bakalım inş uzar biterse hemen bulamam diye 20 gram aldım 2 aydan fazla yeter sanırım bide merak ediyorum bunu fazla suyla kaynatsak 1 litrelik pet şişeye koysak az kaynatınca etkisi azmı olur bide o süzdüğümüz tohumları tekrar kullanabilirmiyiz acaba :jeyyar: inş saçlaım uzar yani eğer ayda 4 cm falan uzarsa ortlama 6 ay sonra belime gelir sanırım delikafadulden bu arada bende hiç bi yerde bulamadım dün adapazarını alt üst ettik erkek arkadaşımla sadece katlı pazar diye bi yer var orda küçük ev diye bi aktar var ordan aldım adamda çok iyi biriydi baya yardımcı oldu iyi davrandı çünkü daha önce gittiğim yerdekiler kovmaktan beter etti ne biçim davranıolar insana ya :mymeka:

arkadaşlar ben eneteleye yeni başalmış sayılırım ama süper bişey uzayıp uzamadığını fazla anlamadım ama saçlarım çok güçlendi ve yeni saçlar çıkmaya başladı bundan sonra asla bırakmammm kesinlikle deneyin derimmmmmmmm...............

ilk entelemi dün kaynattım ve dinlenmeye bıraktım şuan 1 saat oldu saçımda bekliyor bende elma sirkesiyle kaynattım dün bgnde içine zeytin yağı karıştırıp saçıma sürdüm bkalım ne olcak inş uzar :dance: :1closedeyes: :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum bu entele bitkisi nerde bulunur ve nasıl kullanılır rica edersem yazarmısınız bende saçlarımın uzamasını istişyorum saçlarım çok yıprandı uçları çok kuru ve yün gibi tarifini ve nasıl kullanılacağını yazarsanız beni sevindiririsiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…