kızlar mucizevi bir kişi keşfettim size bir forumda okuduğum yazıyı aynen kopyalıyorum şuanda kişiyle mailleşiyorum inş yardımı olur:teytey: :lepi: delikafadulden
BANU SİPAHİ :
Ock 12th, 2009 at 17:01
merhaba arkadaşlar, antalyada 8 yıldır aktar olarak işlettiğim dükkanım var
bu enteleli formül (10 gr.entele otu+ 1 su bardağı sirke+ 1 su bardağı su ve 1 küçük şişe badem yağını bir kaba döküyorsunuz,10 dakika kaynatıp sonra posasını süzüyorsunuz içinede 1 tüp bephantene karıştırıp soğutuyorsunuz ve 2 günde bir saç diplerinize el yardımı ile sürüyorsunuz ardından bir poşet veya streçle sarıp 1 saat bekletiyorsunuz bu arada üzerine sıcak havlu sarıp bekletin,sonra saçlarınızı yıkıyorsunuz)gerçekten saç sorunu yasayan bayan ve erkekler için mucizevi işleve sahip bir formüldür.yazıların hepsini okudum ve baktımki çeşit çeşit fiyatlar var. 8 yılın verdiği tecrübe ile diyebilirimki sizlere bu bitkinin değeri arkadasların belirttiği rakamlardan daha uygundur. entele satış fiyatımız 50gr:10 ytl dir.lütfen fazla para verip zarar girmeyin.iletişim adresim: banubaharat@hotmail.com..TEL: 0 242 244 46 96 dan ulaşabilirler.vakit kaybetmeden deneyin bu farkı yakınlarınız bile anlayacak..
BİZİM İŞİMİZ TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞTIR. karınca yagı ve kremi yılan yagı ideal krem salyangoz salgı özlü cilt kremi lahana kapsülü ve bütün bitkisel yagları toptan fiyatına bizden alabilirsiniz.
HERKESE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLEĞİYLE…..
kızlar ben bu enteleyi sürünce sanki beynimi sıkıyolar gibi hissediyorum böle baskı var gibi beynimde sanki kafa derim yanmıyo ama öle bi his var inş psikolojiktir çünkü beyne kadar zehri işler falan yazıyo internette bazı yerlerde korkmaya başladım :1shok: :bbo:
kızlar mucizevi bir kişi keşfettim size bir forumda okuduğum yazıyı aynen kopyalıyorum şuanda kişiyle mailleşiyorum inş yardımı olur:teytey: :lepi: delikafadulden
BANU SİPAHİ :
bu enteleli formül (10 gr.entele otu+ 1 su bardağı sirke+ 1 su bardağı su ve 1 küçük şişe badem yağını bir kaba döküyorsunuz,10 dakika kaynatıp sonra posasını süzüyorsunuz içinede 1 tüp bephantene karıştırıp soğutuyorsunuz ve 2 günde bir saç diplerinize el yardımı ile sürüyorsunuz ardından bir poşet veya streçle sarıp 1 saat bekletiyorsunuz bu arada üzerine sıcak havlu sarıp bekletin,sonra saçlarınızı yıkıyorsunuz)gerçekten saç sorunu yasayan bayan ve erkekler için mucizevi işleve sahip bir formüldür.yazıların hepsini okudum ve baktımki çeşit çeşit fiyatlar var. 8 yılın verdiği tecrübe ile diyebilirimki sizlere bu bitkinin değeri arkadasların belirttiği rakamlardan daha uygundur. entele satış fiyatımız 50gr:10 ytl dir.lütfen fazla para verip zarar girmeyin.iletişim adresim: banubaharat@hotmail.com..TEL: 0 242 244 46 96 dan ulaşabilirler.vakit kaybetmeden deneyin bu farkı yakınlarınız bile anlayacak..
BİZİM İŞİMİZ TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞTIR. karınca yagı ve kremi yılan yagı ideal krem salyangoz salgı özlü cilt kremi lahana kapsülü ve bütün bitkisel yagları toptan fiyatına bizden alabilirsiniz.
BANU SİPAHİ :
bu enteleli formül (10 gr.entele otu+ 1 su bardağı sirke+ 1 su bardağı su ve 1 küçük şişe badem yağını bir kaba döküyorsunuz,10 dakika kaynatıp sonra posasını süzüyorsunuz içinede 1 tüp bephantene karıştırıp soğutuyorsunuz ve 2 günde bir saç diplerinize el yardımı ile sürüyorsunuz ardından bir poşet veya streçle sarıp 1 saat bekletiyorsunuz bu arada üzerine sıcak havlu sarıp bekletin,sonra saçlarınızı yıkıyorsunuz)gerçekten saç sorunu yasayan bayan ve erkekler için mucizevi işleve sahip bir formüldür.yazıların hepsini okudum ve baktımki çeşit çeşit fiyatlar var. 8 yılın verdiği tecrübe ile diyebilirimki sizlere bu bitkinin değeri arkadasların belirttiği rakamlardan daha uygundur. entele satış fiyatımız 50gr:10 ytl dir.lütfen fazla para verip zarar girmeyin.iletişim adresimİSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLRİM YASAKMIŞ BURDAN YOLLAMAK ) dan ulaşabilirler.vakit kaybetmeden deneyin bu farkı yakınlarınız bile anlayacak..
ay ben ekledim bu kzı uzun uzun konusTuk gercekTen 50 gr 10 ytL kargo üzreTide 2-3 tl gibi bişeymiş
eve teslimm .asLında ne kadar güvenilir bilmiorum ama süper 50 gr 10 tl
ben almayı düşünüyorum aldığımda bakıcam sizinle paylaşıcam resimlerini ama 10 gramım kaldı daha onu bitirince alıcam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?