Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ıstanbuldaymıssın sanırım,valla ben bulamıorm ne kadıköy ne emınönu yokk,bıara bıryerden bulmustum 10gr 25 tl dedı cook ucuk faiş bı fıyat bence,etın kılosu bıle20tl yanı :))

adapazarındada var katlı pazar diye bi yer var ordan 10 gr mını 20 tl ye aldım valla 50 tl bile dese alıcaktım o kadar takılmış durumdayım şuan yine kafamda entele var oturuyorum ikinci oldu bu bakalım uzıcakmı hihoyyyt kaydirigubbakcemile

kızlar mucizevi bir kişi keşfettim size bir forumda okuduğum yazıyı aynen kopyalıyorum şuanda kişiyle mailleşiyorum inş yardımı olur :teytey: :lepi: delikafadulden

BANU SıPAHı :
Ock 12th, 2009 at 17:01
merhaba arkadaşlar, antalyada 8 yıldır aktar olarak işlettiğim dükkanım var
bu enteleli formül (10 gr.entele otu+ 1 su bardağı sirke+ 1 su bardağı su ve 1 küçük şişe badem yağını bir kaba döküyorsunuz,10 dakika kaynatıp sonra posasını süzüyorsunuz içinede 1 tüp bephantene karıştırıp soğutuyorsunuz ve 2 günde bir saç diplerinize el yardımı ile sürüyorsunuz ardından bir poşet veya streçle sarıp 1 saat bekletiyorsunuz bu arada üzerine sıcak havlu sarıp bekletin,sonra saçlarınızı yıkıyorsunuz)gerçekten saç sorunu yasayan bayan ve erkekler için mucizevi işleve sahip bir formüldür.yazıların hepsini okudum ve baktımki çeşit çeşit fiyatlar var. 8 yılın verdiği tecrübe ile diyebilirimki sizlere bu bitkinin değeri arkadasların belirttiği rakamlardan daha uygundur. entele satış fiyatımız 50gr:10 ytl dir.lütfen fazla para verip zarar girmeyin.iletişim adresimıSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABıLRıM YASAKMIŞ BURDAN YOLLAMAK ) dan ulaşabilirler.vakit kaybetmeden deneyin bu farkı yakınlarınız bile anlayacak..
BıZıM ıŞıMıZ TOPTAN FıYATINA PERAKENDE SATIŞTIR. karınca yagı ve kremi yılan yagı ideal krem salyangoz salgı özlü cilt kremi lahana kapsülü ve bütün bitkisel yagları toptan fiyatına bizden alabilirsiniz.
HERKESE SAĞLIK DOLU GÜNLER DıLEĞıYLE…..

Son düzenleme:
kızlar ben bu enteleyi sürünce sanki beynimi sıkıyolar gibi hissediyorum böle baskı var gibi beynimde sanki kafa derim yanmıyo ama öle bi his var inş psikolojiktir çünkü beyne kadar zehri işler falan yazıyo internette bazı yerlerde korkmaya başladım :1shok: :bbo:

maiL adreSini ekLdm sipariS verebiLiyomuyuz<?

normal canım benım beynıme agrılar saplanıodu

nası yaa

tarlasına mı ekmıs bu fıyata bu ot yanı guvenılmesı zor bı rakam gıbı geldı bana bılemıom.alan olursa sölesın lutfen hihoyyyt

bnm 10 gramım kaldı o btince alıcam eğer işe yararsa sizede tavsiye edrim bence o kadar grama o kadar fiyat hiç bişey kaybetmeyiz diye düşünüyoeum nelere vermiyoruz 10 milyonu denemekte fayda var yeterki saçım uzasın ben konuştum kök olarak satıyorlarmış tohum değil başka forumlarda okuduğum yazılarda kök olanlarınında işe yaradığını yazanlar olmuş bence denemekte fayda var

slm arkadaşlar..bende bayadır enteleyi kullanıyorum.10grmını 20 liraya alıyorum.fiyat yüksek çünkü ithal.fiyatı düşük olanalar aktarlarda daha çok var ve ilk olarak onu getiriyorlar.ucuz olduğu için tercih edileceğini düşünüp.düşük fiyatlı olan yerli yani türkiyede yetişiyor ama saç için herhangi bi faydası olmadığını düşünüyorum.neden derseniz iki otunda biçimleri bile çok farklı.yani entele otu tek çeşit olmalıyken ithal ve yerli olan birbiriyle alakası olmayan iki ot.ben ithal olanı kullanıyorum.tavsiyemde odur.
daha öncede belirttiğim gibi benim saçlarım yanmış durumdaydı ve omuzlarımdaydı.hızla uzadığı ayrıca canlandığıda gün gibi ortada.tercih sizin arkadaşlar.ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim...
SEVGıLER..

ben adapazarından aktardan aldım bgn 4. sürüşüm yani 4 gün geçti daha yanında yağlarımıda kullanıyorum bide ısırgan suyumu neden uzamadı hala saçlarım

ay ben ekledim bu kzı uzun uzun konusTuk gercekTen 50 gr 10 ytL kargo üzreTide 2-3 tl gibi bişeymiş
eve teslimm .asLında ne kadar güvenilir bilmiorum ama süper 50 gr 10 tl

ben almayı düşünüyorum aldığımda bakıcam sizinle paylaşıcam resimlerini ama 10 gramım kaldı daha onu bitirince alıcam :lepi:

arkadaşlar bu entele bitkisini sakın kullanmayın derim ben internette geniş çaplı bir araştırma yaptım bu bitki hakkında iyi şeyler söleyen insanlar çok nadir beyin hücrelerini öldürüyormuş entele otu

ben almayı düşünüyorum aldığımda bakıcam sizinle paylaşıcam resimlerini ama 10 gramım kaldı daha onu bitirince alıcam :lepi:

daHa aLmadım ama aLmaYı düSünüyorumm Cünkü cok uYgunn.
kızLa konuStm msnDe
samimi geLdi ama güvenebiLirmiYim biLmiyorum
oslmbyr:bu kızdan siPars eDersen mutLaka biLdir
bNde sipariS verebiLirim ozamaN=)

tmm cnm sipariş verdiğimde henüz vermemişsen buraya resimlerin falan eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…