Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

çok mutluyum sçlarım uzuyo modeli falan bozuldu annemde bgn saçın bi anda uzadı valal ddiii ayyyy nasıl mutluyum anlatamam katlarıda uzayınca 1 parmak kaldı omzuma tam değmesineeeee :sm_cool: :lepi: yşasın entele :lepi: hoş ilk aldıımda 5 gün boyunca yağlarla birlikte hergün kullandım 1 haftadır kullanamıyorum tekrar başlıcam inş yarınn kaydirigubbakcemile2

ayy cook sevındım senın adınaaadelikafadulden

enteleyı su ınternettekı arkdstanmı aldın 10gr 50tl olandan ???? bıde yaglarla bırlıkte kullanmıssın ya nasıl bı perıyot ızledın ? sbh bırını aksam bırını mı yaptın? kafa derısı yorulmuomu kı

ben siparıs edıcem internettekı arakastan 50 gr 10 tL
kız cok ıyı guvendım yanı bnce
sızde 10 gr cık seye 20 10 verıcenıze 50gr alınn 10 verın
rapunzel gıbı oLuuun=)

bıras kobay muamelesı olcak cnm kusura bkma da alınca deneyınce sonucları paylasırmısın bızımle

ben bıras pımpırıklıyımdır de o yuzden alamıorm sımdı

caanımmm çok tşk ederimmmm valla bende çok seviniyorumm :dance: ben sirkeli entele yaptım bide yağ karışımı yaptım ikisindende eşit bi parfüm şişesine boşaltıyorum çalkalıyorum güzelce ikisini bir kullanıyorum ayrı ayrı diil yani geneldede günün herhangi bi saati kullanıyorum akşam yada sabah değil :lepi:

kızlar ben 5 aydır kullanıyorum.ılk basladıgım gunle sımdıkı saclarımın arasında 19 cm fark var.herkese tavsıye ederım muthiş bişişakkıdı ben hıcbır zararını gormedım bılgınıze

vooovv
:1shok:
canım sen nasıl kullandın neler koydun ıcıne hergun mu yaptın ? bızı bılgılendırırmısın canım
:))

bugün benim ilk yapışım enteleyi..tarihini unutmayım die bu msjı yazmak istedim...umarım bende de buraya yazılanlar gibi olumlu sonuçlar verir..birde 2 saat bekletilecek denmiş bir tarifte..2 saat çok değil mi 1 saat bekletsek olur mu?? yada 1 saat bekletip yıkayan var mı ve aynı etkiyi görebiliyor mu??

kızlar ben enteleyi buldum tohumuydu kullandım sonra başka bi yerde buldum daha ucuzdu neden dedim bu entelenin yaprakları dedi aynı etkiyi gösterir dedi ben de burda bi sorayım dedim gerçektende öyle olurmu yani olsa herkes okadar pahallıya tohumlarını almazdı heralde diye düşünmüştüm

bence aynı etkiyi gösterir...ben yaprağınında olduğunu bilmiyordum..bilseydim bende ondan alırdım...sonuçta aynı bitki...fisfisfis

hayır göstermeyebılır..bıtkılerın yaprakları gövdelerı koklerı farklı alkoloıdler tasıyabılır beklı tohumundakı belkı de yapraklarında bulunan sey saclara etkısını gösteren...

ben bır gn durup bır gun yapıyorum kızlar enteleyı kaynattım spreylı sıseye koydum sıkıyorum masajla yedırıyorum bır saatsonra yıkıyorum.pazar gunlerıde zeytınyagı,yumurta sarısı,ephınal ve bepanten karısımı ıle bakım yapıyorum ondada bır ıkı saat beklıyorum 5 ayda saclarım 19 cm uzadı.ben entelenın bır zararını gormedım ama eldıvensızde yapmıyorum ne olur ne olmaz dımı ama maymun gıbı kıllı ellerle dolasamam

son mayıs ayında 2 kere entele yaptım. yapmaya korkuyorum.çünkü, saçımın dipleri bir çıkıyor sormayın. acaip uzatıyor diye.
hadi dedim haziranda dip röfle yapacağım nasıl olsa.
kullanayım. bir anda dipler bir uzadı.sormayın. haftayadip röfle yolu göründü bana.

okypete merhaba. bende bugun enteleyi ikinci kez yaptım. hatta suanda kafamda strec filmde sardım. ama ikisinde de kafa derim çok yanıyor. karıncalanıyor. bu normal mı acaba? sende veya enteleyi kullanan başkalarında da bu durum soz konusu mu?

hayır canım.hiç olmadı. hatta ben boneyle gece yatıyorum.sabah, yıkıyorum. bende olmadı bu etkiler. bence yıka saçını hemen tatlım. sende yan etki yapmış labilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…