çok mutluyum sçlarım uzuyo modeli falan bozuldu annemde bgn saçın bi anda uzadı valal ddiii ayyyy nasıl mutluyum anlatamam katlarıda uzayınca 1 parmak kaldı omzuma tam değmesineeeee :sm_cool: :lepi: yşasın entele :lepi: hoş ilk aldıımda 5 gün boyunca yağlarla birlikte hergün kullandım 1 haftadır kullanamıyorumtekrar başlıcam inş yarınn kaydirigubbakcemile2
ayy cook sevındım senın adınaaadelikafadulden
enteleyı su ınternettekı arkdstanmı aldın 10gr 50tl olandan ???? bıde yaglarla bırlıkte kullanmıssın ya nasıl bı perıyot ızledın ? sbh bırını aksam bırını mı yaptın? kafa derısı yorulmuomu kı
gercekten ıse yarıyormu ya :1shok:
bıras kobay muamelesı olcak cnm kusura bkma da alınca deneyınce sonucları paylasırmısın bızımle
ben bıras pımpırıklıyımdır de o yuzden alamıorm sımdı
kızlar ben 5 aydır kullanıyorum.ılk basladıgım gunle sımdıkı saclarımın arasında 19 cm fark var.herkese tavsıye ederım muthiş bişişakkıdı ben hıcbır zararını gormedım bılgınıze
kızlar ben enteleyi buldum tohumuydu kullandım sonra başka bi yerde buldum daha ucuzdu neden dedim bu entelenin yaprakları dedi aynı etkiyi gösterir dedi ben de burda bi sorayım dedim gerçektende öyle olurmu yani olsa herkes okadar pahallıya tohumlarını almazdı heralde diye düşünmüştüm
okypete merhaba. bende bugun enteleyi ikinci kez yaptım. hatta suanda kafamda strec filmde sardım. ama ikisinde de kafa derim çok yanıyor. karıncalanıyor. bu normal mı acaba? sende veya enteleyi kullanan başkalarında da bu durum soz konusu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?