Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

kızlar bu gün aldım bunu:jeyyar:
20 tl fiyatı..içinde entele ve sirke var..yani bildiğimiz entele ama losyon yapmışlar..kullanılması çok kolay yaşadım ben pıs pıs işin bitti
bu gün kullandım,sürdüm ve yıkadım 1 saat sonra..memnunum şu ansengözlerimebaksanab

aaa,bu çok iyi.
hazırlamak için uğraşmayadeğmez.
nerde bulabiliriz ki acaba.ve içindeki gerçek entele mi..

canım aktardan mı aldın

aaa,bu çok iyi.
hazırlamak için uğraşmayadeğmez.
nerde bulabiliriz ki acaba.ve içindeki gerçek entele mi..
evet gerçek entele..evde hazırlamıyoruz sadece,aynısı..o kadar rahatki kullanımı,yok kaynat,sirke koy ölç biçdelikafaduldenbu dertler yok:1closedeyes:
baharatçıdan aldım,umarım sizlerde bulursunuz,fiyat 20tl
kesinlikle tavsiye ederim

entele beni korkutuyor yaa. eğer kafa derinizde sivilce yada yara varsa kana işleyip zehirleyebiliyormuş araştırmalrım sonucu bunu öğrendim...

ooo supermıs bu hazır entele yaa :))
ama seyreltılme durumu söz konusu olabılır mı acaba ??
guven olmuo kı pıyasaya

benim bugün 3. yapışım enteleyi..uzamasında bir ilerleme göremedim ama gerçekten saçımı çok parlak ve yumuşak yaptı..hem çok kolayda şekil verebiliyorum..umarım hızlı uzamasında da faydası olur...ve okuduklarım gibi saç derimi yakmadı ben bir sorun yaşamadım yani...

bu da entele gibi uzatıyorsa bildirin lütfenn
bu sprr bişi=)
bencede süper bişi:)entele gibi uzatıyorsa değil,zaten entele canım:roflol:kokusu dokusu aynıkızlar ben çok memnunum bir kez daha söylüyorum vede tavsiye ediyorum:lepi:asla bırakmam hazır entelemi:icecream:bu arada komşu topic kırkkilitteyim beklerim:roflol:

arkadaşlar ben saçımı bir yılda 3 kez açtırdım siya boyadan ve deliler gibi yandı ve şimdi kupkuru hem kuru hem ince telli hem de dalgalı aslında benim saçım hızlı uzuyor ama açmadan ve düzleştiriciden dolayı uzadığının iki katı kadar kopuyor ve kısalıyor sizce bu entele işe yarar mı ya da başka bir bildiğiniz var mı lütfen yardım edin banaaaaa =((((((((((((((((((((((((( ACıLLLLLLLLLLLLLL

entele falan sana kar etmez bu durumda.öncelikle saçlarını kısacık kestirip yağlarla bakım yapıp kendine getiriceksin..ölü saça entele sürsün nolur:sm_confused:öncelikle kesim,yağ bakımı,sonrada entele uygulamaya başlarsın

merhaba kızlar bu entele nasıl bişey.birde bi arkadaş başınızda yara varsa zehir kana karışır demiş.bende egzama var stresten dolayı kabuk tutuyor.ve bunun bir çaresinin bulamadık henüz dr ömür boyu sende kalıcak bu dedi.ben kullanamazmıyım acaba enteleyi.

ya bu enteleyi almanyda nerde bulabiLrm yada almancasnin ne oLdqunu bilen varmii saclarm cok yawas uzuyo aylardir ayni sankii :çok üzgünüm:

ben uğradığım ilk aktarcı da buldum hemen hem de fiyatı da uygundu
6.5 tl ama almadım çünkü akarcı da üstte bana yorum yapan arkadaş gibi önce saçını besle sonra uzatırsın ikisini beraber kullanma sakın dedi nedenini anlayamadım belki içeriğinden dolayıdır neyse ben de almadım şimdi barcelino kullanıyorum çok da memnum kaldım daha ilk kullanışta
saçım kendine geldikten sonra ilk işim entele almak olacak çünkü çok merak ediyorum

ben dün saçıma kat attırmak için kuaföre gittim..fazla kısa kesmeyin uzatmaya çalışıyorum saçıma bir sürü şey sürüyorum emeklerim boşa gitmesin deyince adam bana...saç uzatan şampuanlar, otlar, bitkiler hikaye saç uzaması ırsidir dedi...moralim çok bozuldu..dün akşamda gelince hemen entele yaptım..dün 7. yapışımdı ama hala bir değişiklik yok uzamasında..sizce benim saçıma etki etmiyor mu...siz uzamasını kaçıncı denemeden sonra farkettiniz??

arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım bu 100 sayfanın coqunu okudum=) yalnız dökülmesinden cok korkuyorum..bazıları döküyor diyor? sacım cok az gürleşmesini istiyorum hepsinden cok gercekten sac cıkarıyor mu?bi de fıs fıslı tüplere koyup tüpün tamamını mı kullanıyoruz?

bende saç dökülmesi olmadı...aslında bitkiler ve normal saç ürünleri herkesin saç yapısına göre farklı etkiler yaratıyor bence...ben dene derim en iyi o şekilde görebilirsin ne olacağını...bir de fısfıslı tüpe koyduğunda tamamını kullanmıyorsun en azından ben öle yapmıyorum...saç diplerime ıslana kadar sürüyorum...1 kere yaptım entele daha hala bitmedi ki ben gün aşırı yapıyorum...zaten hemen hemen 1 lt yakın oluyor...sürekli döküp yenisini yapmıyorsun yani...yaptığın karışımı bitene kadar kullanabiliyorsun...

selam
ben gecen hafta başladım entele kullanmaya aynı tarif ettiğiniz gibi yaptım haftada 2 gün sürücem, camsil sisesının ıcın koydum püskürterek kullanıyorum 1 ay kadar gıder heralde.
saç dökülmem olmadı parladı ve dokulmesı azaldı sirke iyi geldi galıba, daha oncede okumustum durulama suyuna sırke koyarsanız saclarınız parlar dıyodu hakıkaten parladılar. Saçlarımızn uzamasınıda sabırsızlıkla beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…