hayır canım.hiç olmadı. hatta ben boneyle gece yatıyorum.sabah, yıkıyorum. bende olmadı bu etkiler. bence yıka saçını hemen tatlım. sende yan etki yapmış labilir.
canım aktardan mı aldın
evet gerçek entele..evde hazırlamıyoruz sadece,aynısı..o kadar rahatki kullanımı,yok kaynat,sirke koy ölç biçdelikafaduldenbu dertler yok:1closedeyes:aaa,bu çok iyi.
hazırlamak için uğraşmayadeğmez.
nerde bulabiliriz ki acaba.ve içindeki gerçek entele mi..
bencede süper bişi:)entele gibi uzatıyorsa değil,zaten entele canım:roflol:kokusu dokusu aynıbu da entele gibi uzatıyorsa bildirin lütfenn
bu sprr bişi=)
entele falan sana kar etmez bu durumda.öncelikle saçlarını kısacık kestirip yağlarla bakım yapıp kendine getiriceksin..ölü saça entele sürsün nolur:sm_confused:öncelikle kesim,yağ bakımı,sonrada entele uygulamaya başlarsınarkadaşlar ben saçımı bir yılda 3 kez açtırdım siya boyadan ve deliler gibi yandı ve şimdi kupkuru hem kuru hem ince telli hem de dalgalı aslında benim saçım hızlı uzuyor ama açmadan ve düzleştiriciden dolayı uzadığının iki katı kadar kopuyor ve kısalıyor sizce bu entele işe yarar mı ya da başka bir bildiğiniz var mı lütfen yardım edin banaaaaa =((((((((((((((((((((((((( ACıLLLLLLLLLLLLLL
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım bu 100 sayfanın coqunu okudum=) yalnız dökülmesinden cok korkuyorum..bazıları döküyor diyor? sacım cok az gürleşmesini istiyorum hepsinden cok gercekten sac cıkarıyor mu?bi de fıs fıslı tüplere koyup tüpün tamamını mı kullanıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?