Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar entele müthiş bişey yaaaaa benim saçlarım aşırı ince telli kıvırcık ve ben sürekli düzleştirdiğim için artık saçlarım berbar durumda ama zaten zor uzuyo şimdi kestimeyede kıyamıyorum artık biraz daha uzasın entele sayesinde ozamn kestiricem mecbur.......1 aydan beride entele kullanıorum uzamasında bişey farketmedim çünkü saçlarım da çok kırık oldugu için kopuyo ama diplarde süper artış var herkes söylio asla bırakmam enteleyi :)

kızlar bende aldım entele sonunda 2 bardak su 2 barda elma sirkesi 10 gr entele şu anda kaynatıyorum umarım bana faydası olur uzun saçlarımı özledim ne güzel herkesim imrendiği saçlarım vardı bi kere sarı yaptıyım dedi kuaför açınca mahvoldu 2 senedir kendine gelemedi saçlarım omuzum biraz altındalar saçalrım sırtıma kadar insin istiyorum bana yeter razıyım ama sağlıkla uzasın b,r sürü kırık saçım ayrıca yıpranma umarım ii gelir ben zaytinyağı hint yağı ve susam yağını ayrı kullanmayı düşünüyorum bakalım neler olucak

yaa arkadaslarrr ben bu enteleyı 2gundur yapıorm amaa saclarım bu enteleyı sacıma sıkarken resmen elıme geldı yaa ( saclarıma sıkım toplayım dedım toplarken saclarımı en az 10tel sac geldı elıme

merhaba ben yaklasık 1 aydan beri hazır entelleyi kullanıyorum amabuyuk bır degısıklık olmadı istinye parktaki aktardan 10gr aldım ilk denememı yaptım hazırına gore sanki daha basarılı geldı

bende dökülme yapmadı ama hazır entellede 1 ayda 1cm uzadı oda normal uzaması sanırım daha önce hiç ölçmuyordum simdi kendim hazırladım bakalım bir ay sonra ne olacak burda yazarım

1 ay kullandım ve hiç uzamasında hızlanma olmadı...saçlarım parladı sadece oda sirkeden kaynaklanmıştır die düşünüyorum açıkçası..tabi herkeste aynı sonuç olacak değil...

arkadaşlr saçımı kestirdim sonunda artık uçları berbat bi durumdaydı entele diplerden süper saç çıkarıyo ama uzamasında bi fayda vermedi heralde saçlarım çok kırık uçlardan hava almıyo diye bugün yeni saçımla ilk enteleyi kullandım bakalım neler olcak ya tamamen kel kalcaz yada hepimiz upuzun saçlarla dolaşcaz

herkese selam kızlar.. baslık aldı başını gidiyor. bu saç düzlestirici boya röfle biaform derken uzamayan plastik yapıda saçlara saip oldu herkes. saç uzatmak isteyen önce bu alışkanlıklardan kurtulmalı derim ben. entele otunu ben de yıllar önce kullandım saçlarım belime geldi. herkes soruyordu saçlar kendinizin mi diye. ama insanoğlu doyumsuz ya ben o güzelim saçlari fönle boyayla oksijenle papatyayla mahvettim. artık kendi rengime döndüm ama o upuzun saçlar kısaldı. şimdi saçlarım sırtımda ama tekrar enteleye başvuracagım. kesinlikle tavsiye ederim fiyatına degiyor..

selaaaammmm bende okuyodum aylardır ama cesaret edemiodum sacım kıvarcık omuzumda bile deil artık gına geldi kesinlikle alıcam yarın bu entelei 1 ay boyunca 2 gündee 1 kullanıcam bakalım sonuc ne olucak umarım ise yarar bizim burda 10 gr. 10 tl..

benim saçlar artık toplanıyor :) yani 3 ay oldu 1 aydır kullanamyıroum çünkü çalışmnaya başladım sabah erken çıkıyorum fönlü oluyor genelde her sabahta fön çektrmek zaten saçı mahveder ama turp entele yap arada mutlaka uygluyorum rapunzel olamasamda saçlarım artık küt arkadaki katları biraz daha uzadığında süper olcak şimdi çalışmayada başladım çıt çıt almayı planlıyorum bakalım karar vericem inş

ya bende bugün aldım sonunda 10 gr cok az bisey adama sahtemi dedim hayır dedi...umarım dogrudur....yapıcam simdi 2 hafta boyunca 2 günde 1 yapıcam 2 hafta sonra tekrar yazarım =))

bnde aldm hala cesaret edemedm biri yılan yağı bri badem yağı hnt yağı ....her kafadan farklı br ses çkıo nabsam blmiorm kullnsammı yksa çöpe gtcek:S

thanscım cesaret isteyen birşey yok ben çoktan kullandım çooooooook işe yaramıştı. arkadaşlarım bana rapunzel diodu yani o derece.. bunu içmedikten sonra bişey olmaz. Entele forever..)

bitkilerle ilgili bir kitapta okuduguma göre turp 3 ay yenildigi zaman saç uzatıyormuş.. saca turp suyu sürmeyi denemedim ancak enteleyi denedim ve faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…