Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

sonunda bende yaptım enteleyi kaydirigubbakcemile2
dün sabah ikinci defa surdum aksam film izlerken annem sacımla oynuyodu hangi sampuanla yıkadn cok yumusk olmus dedi yerimseniben
ayyy inşallah benmki de uzar 6 cm

cuma siteyi okudum mesai çıkışı aldım.Uyguladım hemen akşamına hala hayattayım :) alıp ye demiyolar ya

ben bugün bi aktra sordum ama zararlı oldgu içn satlmıomuş artk gözne zarar vermiş birkaç kişinin nerden bulablirm bunu?

izmrde karşıyakada bi aktrda satılıo eer oraa yakınsan tarif edeblrm bn ordan aldm

zararlı olduğu için degil de pahalı oldugu için getirmiyorlar bence.. yok da demek istemiyorlar zararlı diyorlar gibi geliyor bana..
bornova özkanlarda var ızmir'deysen.

evet izmrdeyim fakat narlıderedeyim yani her iki tarafada uzağım sadece bu ot içinde oraya gitmek yorucu olsa gerek bu sıcaklarda :lepi: ama genede yerni öğrensem fena olmaz zahmet olmazsa ? yada bna yakın yerlerde biliyorsanız :)

bu ot için hindistana bile gidilir kızım özkanlar pazarının orda aktarlarda var..

Sen bu kdar değer veriosan çok memnunsun heralde cnmm kaydirigubbakcemile5 Uzattı mı saçlarını sonuc nedir paylaşırsan sevinirim..ßende almayı düşünüyorum ama
kısmet olmadı daha cokacimcoook

Sen bu kdar değer veriosan çok memnunsun heralde cnmm kaydirigubbakcemile5 Uzattı mı saçlarını sonuc nedir paylaşırsan sevinirim..ßende almayı düşünüyorum ama
kısmet olmadı daha cokacimcoook

evet denedim ve faydasını gördüm daha önce de yazmıştım. 1 yıla yakın denedim ve saçlarım farkedilir şekilde uzadı belime gelmişti.. simdi kestirdim tekrar kullanmayı düşünüyorum.. tavsiye ederim ama sabır da gerekio olmadı deyip 1-2 haftada bırakmamak lazım..

bende bugün aldım entele otu mu.10 gr 30 tl dedi pahalı dedim,başka bişiler de almıştım para üstü verecekken 25 tl olur sana dedi,bende 20 tl olsun o zaman dedimsırnaşık şey Yani sıkı bi pazarlık sonucu 20 tl ye aldım Yarın kullanmaya başlıycam,tabi fotoğraf filan çekip test edicem,faydasını görürsem de hemen paylaşıcam arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

10g 35 lira demişler iki günde bir 10g kullanmak biraz pahalıya patlamaz mı bu durumda =/

slm arkadaslar
ben almanyada yasiyorum ve merak ediyorum camterebenti nin almanca yada latince ismini nasil ögrenebilirim yani bir bilen varmi ? ve türkiyedeki fiyati nedir ?

slm arkadaslar
ben almanyada yasiyorum ve merak ediyorum camterebenti nin almanca yada latince ismini nasil ögrenebilirim yani bir bilen varmi ? ve türkiyedeki fiyati nedir ?

bir de pine turpentine olabilir, markadan markaya değişiyor tabi fiyat ama 50 ml lik şişe 3-5 lira arası değişir, yani yaklaşık 1,5-2,5 Euro arası.

yani ara ara tüm sayfalara baktım bi resim yok kimi uzattı dio kimi uzatmadı şöyle bakın bende bu kadardı bu kadar oldu diyen yok muu yhaf resmm pleaseeeeeee:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…