sakin entelei kullnma derm çk yağlandrıo ama snn saçın kuruysa blemem ama sakın çam terebentini kullnma çk kötü krtuo saçı
çam terebentini şampuanın içine katsak da mı çok kurutur canım ya? :uhm:
tamam canım çok sağol yılan yağı alayım ben mademGüzelm sampuanını hiç berbat etme derim
Hepsini denedim canım sorduklarının
Çam terebentini şampuanı sulandırıo azcık kapağı çok keskin bir kokusu war
Vede çok kurutuolmaz:
Saçın uzasın istiosan turp al içine karanfil at kaynarken az koksun onu yap
Yİne yılan yağı saça iyi geliyor.. onuda kullanabilirsin
Arkadaşlar sizlere inanamıyorum. Bu bitki zehirli. Farkında olmadığınız en ufak bir yarada beyne gidip felç bile edebiliyor insanı. Bizim komşu kızı kullandı bu enteleyi. Gül gibi kızdı, şimdi kezzap dökülmüş gibi yara bere içinde yüzü. Dışarı bile çıkamıyor, bazen balkondan görüyorum o kadar. Güzelleşmek uğruna herşeyi deneyip şimdiki halinizi ararsınız Allah korusun. Ben birkaç sene önce aktardan saçlarımı çabuk uzatmak için bir şey istemiştim, adam entele diye bir bitki var ama çok tehlikeli bak ben kelim ben bile cesaret edemiyorum kullanmaya demişti. Tabi ki almayı düşünmemiştim bile. Bunu satan adamlar bundan para kazanıyor sizi uyarmayabilirler. Size zarar vermemiş olması bundan sonra vermeyeceği garantisini taşımıyor. Belki yıllar sonra çıkacak zararı ortaya. Kullanmak isteyen yine de kullansın ama bunları bilerek ve riski göze alarak. Bu yazılanları bir sürü genç kız okuyor, yazdıklarınız sizin olmaktan çıkıyor. dikkatli olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?