Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ya entele/ çam terebentin/ hint yağı/ yılan yağı hangisi en faydalısı bunun?
kuru saçlar için hangisini önerirsiniz çok kararsızım hangisini kullanmalıyım? CADIARZU

sakin entelei kullnma derm çk yağlandrıo ama snn saçın kuruysa blemem ama sakın çam terebentini kullnma çk kötü krtuo saçı

çam terebentini şampuanın içine katsak da mı çok kurutur canım ya? :uhm:

Güzelm sampuanını hiç berbat etme derim
Hepsini denedim canım sorduklarının
Çam terebentini şampuanı sulandırıo azcık kapağı çok keskin bir kokusu war
Vede çok kurutuo lmaz:
Saçın uzasın istiosan turp al içine karanfil at kaynarken az koksun onu yap
Yİne yılan yağı saça iyi geliyor.. onuda kullanabilirsin

tamam canım çok sağol yılan yağı alayım ben madem

kızlar yaklasık 3 aydır kullanıyorum enteleyi kullanmaya baslamadan önce birsürü şeyler okudum zehirli oldugu için kullanmayın vs. diye ama gozümü karartıp kullandım ölmedimde yanii kaydirigubbakcemile2 sonuc şuki benim saçlarım cok cok zor uzar ama maşallahı var yanı okadar güzel uzadıki zaten etkisini görünce kesinlikle bırakmakda istemiyosunuz kesinlikle tavsiye ederim zemuszemus

bende almayı düşünüyorum ama aktarın biri bana saçını yıka ıslak saça uygula on dk. sonra yıka dedi ne alakaysa herkes yıkamadan önce diplere sürüp iki saat bekletmiş sonra yıkamış aktar bilmiyor sanırım sonuçta herkes nasıl kullandıysa doğrusu odur heralde!!!

zaten zehirli bir bitki olduğunu söyleyen aktarlar....ben almak için gittiğimde elimizde var tabi ama tavsiye etmiyoruz diye uyarınca yapacak bişey yok deneyen biride olmayınca alamıyorsunuz korkudan tabiÇok üzgünüm çoook

Arkadaşlar sizlere inanamıyorum. Bu bitki zehirli. Farkında olmadığınız en ufak bir yarada beyne gidip felç bile edebiliyor insanı. Bizim komşu kızı kullandı bu enteleyi. Gül gibi kızdı, şimdi kezzap dökülmüş gibi yara bere içinde yüzü. Dışarı bile çıkamıyor, bazen balkondan görüyorum o kadar. Güzelleşmek uğruna herşeyi deneyip şimdiki halinizi ararsınız Allah korusun. Ben birkaç sene önce aktardan saçlarımı çabuk uzatmak için bir şey istemiştim, adam entele diye bir bitki var ama çok tehlikeli bak ben kelim ben bile cesaret edemiyorum kullanmaya demişti. Tabi ki almayı düşünmemiştim bile. Bunu satan adamlar bundan para kazanıyor sizi uyarmayabilirler. Size zarar vermemiş olması bundan sonra vermeyeceği garantisini taşımıyor. Belki yıllar sonra çıkacak zararı ortaya. Kullanmak isteyen yine de kullansın ama bunları bilerek ve riski göze alarak. Bu yazılanları bir sürü genç kız okuyor, yazdıklarınız sizin olmaktan çıkıyor. dikkatli olmak lazım.

Sevgili Hayat77, anlattığın "komşı kızı hikayesi"nde ciddi misin.Lütfen bu konuda biraz daha teferruat ver.Ben bir kez kullandım ebtele tarifini, 2 gün önce, derimde yanmalar ve kaşınmalar oldu, bunun normal old.nu söylemiş aktar.-arkadaşım almıştı da benim için İstanbulda. Fakat karnımda ufak ufak kızarıklıklar oldu, ardından da grip oldum, üşüttüm ne hikmetse...Psikolojik mi acaba diyorum.Şimdi bir kez daha cesaret edip deneyeceğim, aynı tepkileri yaşarsam, tabi entele rüyam son bulacakkk..Arkadaşlar bi fikir verin lütfennnn...

bazı kullanıcılr öcüden bahseder gibi konuşuyor enteleyle ilgili ve zehirli diyorlar.bence saç boyalarının içeriğine bir baksın bu kişiler .amonyak ve daha başka neler neler var .tahriş olmuş cilde sürünce neler olabileceni düşününce bence boyadan çok daha masum bişey entele.:1closedeyes:

:uhm: haklısınız kızlar, ben bi kez daha deneyeyim bir şunu.
Bu arada boş durmuyorum ben de, şu an kafamda streçlenmiş bi şekilde badem- kayısı ve zeytin yağı karışımı var, anlayacağınız arap şeyhi modunda oturuyorum yatakta. Bu 2. seans, gece sürüp ertesi gün yıkıyorum saçlarımı, bu saç uzatma meselesi takıntı haline geldi gerçekten delikafadulden...

selam :kedi:

ben 1,5 ay önce sevgilime kızıp saçlarımı kestirdim o çok sevdiği için şimdi şehir dışından dönüyor ve çok hızlı saçlarımı uzatmam gerekli entelenin tam tarifini bilen varsa çok acil yazabilirmi ben çogu yoruma baktım ama tam bi tarif bulamadım

Bu arada benımde cıldıme deĞdı ve bendede Öyle korkutulan seyler olmadı. Suan 3. KullanıŞım ve gayet memnunum . Uzatırmı bılmeem ama dÖkÜlması kesıldı en azından. Ancak ben heryerıne sÜrmÜyorum ÇÜnkÜ saÇlarım bıraz kuru bu yÜzden sadece dıbıne sÜrdÜm bence dıplerıne sÜrmekte yeterlı , en azından benım gıbı kuru saÇları olanlar ıÇın.

ben sirkeli tarifi yaptım belkıde yağlı tarifi yapabilirdim. 2 bardak suya 2 bardak elma sirkesi kattım içine 10 gram entele atıp yarıya ininceye kadar kaynattım ve süzüp elde ettiğim suyu sürdüm. ama bu sirkali karısım bitince yağlı olana geçicem çünkü dediğim gibi benim saçlarım biraz kuru

arkadaslar entele otunu ne kadara aldınız ve her aktarda varmı? lutfen alanlar ne kadara aldıklarını soyleyebılırlermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…