Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

10gr. 25lira genelde böyle ama bu karışım bir kavanoz kadar oluyor ve bir seferde az kullanılıyor sadece diplere sürüldüğü için kalanı bekletiyorum ben bitene kadar baya kullanmış olurum kızlar sizde böylemi yapıyorsunuz yani hazırladığınız karışım bir seferde bitmiyor değilmi onu bekletiyormusunuz?

Ben arkadaşa aldırdım Mısır Çarşısından, 40 ytl.KAzıklanmışm anlaşılan.Üstelik de vücudmda kırmızı küçük sivilceler çıktı ilk yaptıımda, sanırım biraz sırtıma geldi yıkarken.Bu yüzden bıraktım.
Neyse, sonuçta iki şişe entelem var beklio evde.Ne kadar bekler, bozulur mu bilemiyorum artık..
Turplu suya başladm, tırsınca...Ve çokk müthişş, saçım sarıya boyanırken, turuncu kızıllıklar vardı, onların rengini bile düzeltti.Tabi üşütüp hasta olabiliosun ıslak ıslak beklerken, o ayrı..

bende entele otunu denemek istiyorum....
entele otunun almancasini bilen varmi acaba?
yardimci olursaniz cok sevinirim :) simdiden tskler alkisalkisalkis

Sonunda bende enteleyi buldum.Bugün tesadüf kardeşime stres topu almaya gittim aktara.enteleyide sorayım dedim ana gelmiş..10 gr. 15 TL miş.Siyah bi tohum.incelemedim ama akşam üstü almaya gidicem.Bu arada dediğim aktarda malatyanın en büyük ve en ünlü aktarcısı.Sahte olma olasılığı yoktur sanırım.ınşallah bende etki eder.Ama ne yalan söylim korkmuyoda değilim bi'şey olur diye.Neyse ben alıp denicem fark var mı yok mu yazarım...

Selam herkese, ben bir ara enteleyti kullanmıştı mfakat üşendiğim için bıraktım. Bu kez çok kararlı şekilde başladım. Bir gün kullanıp bir gün kullanmıyorum, yaklaşık 12-13 gün oldu. Bende şöyle bir reaksiyon oldu, ikinci kullandığımda saçlarım bir süre tiftik tiftik oldu. Acaba iyi gelmedi mi dedim fakat şu an düzeldi, eskisinden de iyi.:içelim:

Ha bir de; saçınıza hangi bakımı yapıyorsanız yapın, one a day women's vitamin tabletlerinden her gün bir adet almanızı öneririm. Saçları normalden daha hızlı uzatıyor. Ayrıca tırnaklar da çok sağlıklı uzuyor.

Kusura bakma Balancedblue biraz geç olacak ama cevabını vereyim. Entele ile lgili yazdığım şeyler doğruydu. Komşu kızı neredeyse hayatını kaybediyodu :1no2: Neden kötüleyeyim ki enteleyi, sonuçta Allahın bitkisi, e enteleye rakip bi malzemem de yok kaydirigubbakcemile3 Ama zehirli ve kullanımının çok riskli olduğu doğru. Ki ben gerçekten uzun saç hastasıyım denemediğim bakım malzemesi kalmadı hızlı uzatabilmek için ama belki o kızın içler acısı halini gördüğüm için hiç düşünmedim entele kullanmayı. Tabi bide attardaki sevimli amcamın "entele var uzatmak için ama vicdan lazım satmaya, ben bile kel olduğum halde cesaret edemiyorum kullanmaya" demesi de etkilemişti beni, üstüne komşu kızı tuz biber oldu. Allah korusun, güzelleşeceğim derken yara bere içinde eve kapanma, hatta felç olma riski var. Bu riski göze almayın arkadaşlar. Daha güzel günler bizleri bekliyor opuyorumnanaktan

selam::sinifsinif:

bu yazımın ertesi günü entele bitikisini aktardan 10 gr. 25 tl'ye aldım ve hemen denedim 2 bardak elma sirkesi 2 bardak su ile beraber yarıya inene kadar kaynattım ve haftada 2 kez yaptım ayrıca bununla beraber yine aktardan aldımdığım yağ karışımınıda kullandım saçlarım uzamadı hemde hiç ve yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı bir sürü şu anda yüzümde belki yüze yakın sivilce var ki bende ergenlik sivilcesi bile çıkmamıştı haftada 2 kez dedim ama ben alalı 17 gün oldu ben 5-6 kere yaptım tabi bu haftada 2 kere olmuyo belkide yeni başladığım için uzamamıştır ama ayda 4-5 cm uzatıyor diyorlar benimki 2-3 mm bile uzamadı
ıLGıLENENLERElmaz:lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
Dün tam olarak bir ay oldu ve sonuç benim için mükemmel: toplamda 11 kez kullanmışım 9 cm uzamış.şakkıdı

ya ark.larr saçlarımııı uzatmak istiorm belime kadar...bütün uzun saçlı kızlaraa özeniormm hep uzatıcammm kestirmicem diormm ama kuaföree gidincee ucundan ucundan die diee gidiooo...bu entelee otu gerçektn işe yarıosaa alıcam .. lütfn kesin bi bilgi vern yaaaa :):) şmdiden saollnn

ben bu enteleyi 10 yıl kadar önce bir yaz tatili memleketimize gittiğimde eski kitaplar arasında bulduğum şifali bitkiler kitabında okumuştum.saç uzatmak için bu öneriliyordu.aktarlara sorduğumda ilk defa duyduk vala demişlerdi.bende bırakmıştım öyle.kitapta hindistanda bulunduğuda yazıyodu.hintlilerin saçlarıda nasıldır biliyorsunuz zaten.şimdilerde neyseki aktarlarda biliyo artık enteleyi ama bnde zehirli olduğuna dair çok şey duydum.normalde kullanırdım ama saç diplerimde yaralar var benim oyüzden kullanmaya cesaret edemiyorum.yoksa bence kesinlikle deneme değer bişey.çok merak ediyoruum.

kızlar uzuyor ya kesinlikle deneyin denemeye deger ben bırakmıstım tekrar basladım ama cidden bu isi ciddiye almak lazım ve ciddi bi sekilde uygulamak lazım yoksa cektigniz o igrenc kokuya degmez valla :sinifsinif:

annem kullanmayayım diye çok dil döktü ama nafile geçen pazar hazırladım.
2 su bardağı su
1 su bardağı elma sirkesi ile(aslında sirkeyi hiç eklemicektim ama )
yarıya inene kadar kaynattım.aman allahım o nasıl bir koku.neyse ilk seansı pazar uyguladım.bugunde
2. seansı yapıcam..inşallah etkisi olur.saçlarım çok yavaş uzuyor zaten uzamasını bekledikçede uçları yıpranıyor.kestiriyoruz..hadi sil baştan..

fakat şöyle bi durum oldu bende
başta ne yama ne kaşınma hiç bişe hissetmedim ama aradan zaman geçti allahım nasıl kaşındı varya.kaşımamaya özen gösterdim ama bazı yerleri kaşıdım ister istemez.sonradan bu durum geçti..Ayrıca geçen saçımı tararken farkettim.başımda küçük bi sivilce olmuş acaba önceden varmıydı yoksa enteleden mi sonra oldu bilmiyorum.acaba sivilcelere zararı olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…