Sevgili Hayat77, anlattığın "komşı kızı hikayesi"nde ciddi misin.Lütfen bu konuda biraz daha teferruat ver.Ben bir kez kullandım ebtele tarifini, 2 gün önce, derimde yanmalar ve kaşınmalar oldu, bunun normal old.nu söylemiş aktar.-arkadaşım almıştı da benim için İstanbulda. Fakat karnımda ufak ufak kızarıklıklar oldu, ardından da grip oldum, üşüttüm ne hikmetse...Psikolojik mi acaba diyorum.Şimdi bir kez daha cesaret edip deneyeceğim, aynı tepkileri yaşarsam, tabi entele rüyam son bulacakkk..Arkadaşlar bi fikir verin lütfennnn...
selam :kedi:
ben 1,5 ay önce sevgilime kızıp saçlarımı kestirdim o çok sevdiği için şimdi şehir dışından dönüyor ve çok hızlı saçlarımı uzatmam gerekli entelenin tam tarifini bilen varsa çok acil yazabilirmi ben çogu yoruma baktım ama tam bi tarif bulamadım
Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum burda nereye sorduysam 10 gramı 10 lira bilginiz olsun tanıdıklarınız varda burdan aldırın :)))))
Dün tam olarak bir ay oldu ve sonuç benim için mükemmel: toplamda 11 kez kullanmışım 9 cm uzamış.şakkıdı
Dün tam olarak bir ay oldu ve sonuç benim için mükemmel: toplamda 11 kez kullanmışım 9 cm uzamış.şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?