Kuaför saçlarımı çok kısa kesmişti.Saçımı uzatmak için aktardan entelle otu almıştım.Günde on kere yıkadığım için uzamıştı.:teytey:
ceremino tatlım banyodan sonra bakım kremi kullandığını yazmışsın adınıda söylermisin bende bu enteleyi en kısa zamanda kullanmayı düşünüyorum tabi yardımlaarınızla
benim bildiğim elma sirkesi katılıyor.bide bu arada benim annem sağlıkçı ve kliniğimizin yakınlarında çok eczane var.hepsindede var.kaldırılma diye bişi yok.
100 grami 170 milyon diye duydum ben..
arkadaşlar son bir aydır enteleden uzak kaldım alıcamda baqkınız dün gece nasıl bir karışım yaptım.öğrendiklerimden yola çıkarak.ısırganotunu suda kaynatıp zeytinyağı limonsuyu sirke koydum sonra kayısı yağı hintyağı çamterebentin içinde bademyağı vardı onuda kattım.başka bir kapta kekik kaynatıp ikisini karıştırdım.iki saat kafamda beklettim baya çok oldu.yani evde ki imkanlarla o an yaptım bunu.bakalım nasıl olacak.sizce eksiği fazlası varmı zararı olmaz sanırım dimi...........
meyveli_yoğurt .!.:valla aslında 10 gram entele 15-20 gün anca yetiyor.çünküfazla sulu olmayacak.etkisi geç olur.bide 1 gün arayla yapıyorum ben ondan heralde ama çok gürleşti saçlarım.bakalım bir ayı tamamlayınca ne olacak.size yazarım.ama sanki10 gün falan oldu.1.5-2 cm uzadı gibi.bunuda saçlarımda açık renk bya vardı 1.5 2 cm aşşada şu anda.yani uzamış oluyr.
ya uzun süredir yazmıyodum bu konuda..bende işe yaradı bu entele :) söyleyenden allah razı olsn diyelim:)maşallah maşallahtütütü..
merhaba biraz evel sormuştum ama kimse yok heral cevap gelmedi sen kullanıyomussun peki bu enteleden nekadar kaynatmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?