Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

kızlar ben kullandım ama hıc bır yaraını göremedım uzamadı saclarım.onun yerıne yag bakımı yapıyorum hıc eksık etmıyorum 3 gune bır mutlaka yapıyorum bır de yumurta sarısı zeytın yag badem yağı karısıtırıp yapsanızda saclarını yumusacık oluyor

bende burdan enteleyi okuyup hemen aldım. gün aşırı uyguluyorum. henüz 2 kere kullanmama rağmen baya farketti gibime gelio saçlarım. hatta annem bile dedi saçların gürleşmiş die:)) ben içine ne bulursam kattım kaynatırken. aktarlarda satılan saç bakım yağı, zeytinyağı, sirke. şimdi de kalanın içine sarımsak atıcam şimdi okudum :).

mrb.bende bgn enteleyi aldım.10 grmı 15 ytl.içine zeytinyağı badem yağı elma sirkesi koyup kaynattım.2 saat bekledi.bakalım inşallah farkeder.şu anlık bi gelişme yok:)

slm arkadaşlar
yazılanların çoğunu okudum ve bende entele kullanmaya karar verdim. yalnız iki tarif var; sirkeli ve bepantenli. hangisini yapayım karar veremedim yardımcı olur musunuz??

ceremino tatlım banyodan sonra bakım kremi kullandığını yazmışsın adınıda söylermisin bende bu enteleyi en kısa zamanda kullanmayı düşünüyorum tabi yardımlaarınızla

canımcım ben dove ın boyalı saclar için bakım kremı var onu kullanıyorum aynı zamanda sekıllendırıcı

benim bildiğim elma sirkesi katılıyor.bide bu arada benim annem sağlıkçı ve kliniğimizin yakınlarında çok eczane var.hepsindede var.kaldırılma diye bişi yok.

çok çok teşekkür ederim meyveli_yoğurt bunu öğrendiğim iyi oldu.

100 grami 170 milyon diye duydum ben..

aslına bakarsan 10gr'mı rahat bir ay idare edebiliyor insanı.

arkadaşlar son bir aydır enteleden uzak kaldım alıcamda baqkınız dün gece nasıl bir karışım yaptım.öğrendiklerimden yola çıkarak.ısırganotunu suda kaynatıp zeytinyağı limonsuyu sirke koydum sonra kayısı yağı hintyağı çamterebentin içinde bademyağı vardı onuda kattım.başka bir kapta kekik kaynatıp ikisini karıştırdım.iki saat kafamda beklettim baya çok oldu.yani evde ki imkanlarla o an yaptım bunu.bakalım nasıl olacak.sizce eksiği fazlası varmı zararı olmaz sanırım dimi...........

içine sarmısak yağı da katabilirsin aslında ama, k9okusu malum; hem çok ağır, hem de yıkamakla çabucak geçebilen bir koku değil ama bir arkadaşım onun için menekşe esansı kullanıyordu... sarmısak yağına 4-5 damla menekşe esansı ya da hazırlanmış tüm karışıma 10 damla kadar ylang ylang yağı damlatıyormuş, bunlar sarmısak yağının kokusunu bastırmaya yetiyormuş. bunu aslında hiç denemedim ama menekşe esansının gerçekten de çok baygın bir kokusu var, kanaatimce bastırabilir, kolay gelsin, gelişmelerden bizleri de haberdar edersen sevinirim yerimseniben

bunu bilmiyordum, her yapışımda 1 lt kadar çıkıyordu bende...

arkadaşlar bişi sorabilir miyim* bu entele otunu almaya niyetlendim fakat aktarda bana saclarım sarı oldugu için rengi koyulaşır dediler ve cesaret edemedim...gercekten renkte bi koyulaşma oluyor mu?

enteleyi kullanalı bu hafta biş ay olucak ve ne kadr memnun olduğumu anlatamam bi ay daha kullanıcam saçım eski haline gels,n bundan sora da o boyda tutmaya çalışıcam bşi olrsa da zaten uzatmann yolunu biliyorum artık =)

walla renkteki koyulaşma hakkında bşii söliyemiycem saçlarım koyulaşsa da farkedemiyceğim kadar siyah ama ben hint yağının asıl koyulaştırdığını duymuştım entele hakknda hiiç öle bişi duymadm ama bkaç aktara da sor bence yine d şüphe kalıyosa aklında ve gerçekten uzatman gerkemiyosa kasma bence

ya arkadaşlar ben bişey sorucam bu entelenin hepsinimi kaynatıp gün gün kullanıyoruz yoksa bir tutam falanmı kaynatıyoruz

ya uzun süredir yazmıyodum bu konuda..bende işe yaradı bu entele :) söyleyenden allah razı olsn diyelim:)maşallah maşallah tütütü..

ya uzun süredir yazmıyodum bu konuda..bende işe yaradı bu entele :) söyleyenden allah razı olsn diyelim:)maşallah maşallah tütütü..

merhaba biraz evel sormuştum ama kimse yok heral cevap gelmedi sen kullanıyomussun peki bu enteleden nekadar kaynatmamız lazım

kızlar kocamın saçı dökülüyo bu entele iyi gelirmi acaba adamın kafayıda streç folyo ile nasıl sarcam ki ama kelde istemiyorum yardım lütfen:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…