Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canım ben 1.5 ay kullandım yaklasık 4cm uzadı ve gurlestı:dance:

cnm merhaba bız ablamla almayı dusunuyoruz ama korkuyoruzda ablam duymus bu otu tam formulu ve uygulama seklını yazarmısın bana uzamasını ıstıyorum ben
buarada arkadaslara duyurmk ıstıyorum ben antalyadayım alışverısmerkesınınbırınde tanınmıs bır baharat markası var orda vardı ve kesınlıkle gercegı dıyo 25 tlmıs ama ıcınız rahat nlın dıyolar önemlı olanda bu saten guvenılır bıyer oolması ınsallah doğrudur pahalı ama denemeye deger sanırım msjını beklıycem cnm öptuma.s.

kızlar uzuyor ya kesinlikle deneyin denemeye deger ben bırakmıstım tekrar basladım ama cidden bu isi ciddiye almak lazım ve ciddi bi sekilde uygulamak lazım yoksa cektigniz o igrenc kokuya degmez valla :sinifsinif:

slm bende ıstıyorumda bısey sormk ıstedım bırkınca saclarda olumsuzluk oluyomu kızlarrrrrrrrrrrrrr lutefn aydınlatın

Dün tam olarak bir ay oldu ve sonuç benim için mükemmel: toplamda 11 kez kullanmışım 9 cm uzamış.şakkıdı

cnm sonuc harıka kulolanmadan önce ayda ne kada uzuyordu merak ettım bıde nasıl hazırlayıp ne kadar uyguluyordun .hihoyyyt.

bırakınca saclar nasıl olurkı acaba offf kafam karıstı ya bırsuru yorum var CADIARZU

arkadaşlar benim de bir an önce saçlarımı uzatmam gerek ama bu entele nedir acaba?
ilk defa duyuyorum ve nerden bulabilirim bana bilgi verirseniz çok sevinirim saçlarımın acilen uzaması gerek

ya kucuk bı detay var aklıma takılan şimdi hem tarıflerde 10gr entele konulacak denıyo. hemde 10gr entele 15 tl ve bır ay gıdıyo denıyo.. ben anlayamadım bu işi... mafoldumben

bende denedim enteleyi.. bir cezve suda kaynatınca 1 ay gitmişti. aktar neden vermedi ki.. :uhm: ben kapalıçarşıdan kolaylıkla almıştım.. baya işe yaramıştı..

uzatıorr ben üçüncü kullanımım arkadaşlar burnumun üzerinde olan kahkullerim kulaklarımın arkasına giriyor artık

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BURADAN VE BAŞKA SİTELERDEN TAKİP EDİYOR ARAŞTIRIYORUM KULLANMAKTA ÇOK KARARSIZDIM VE CESARETİMİ TOPLAYIP AKTARDAN ALDIM SİREKLİ TARİFİ YAPTIM DAHA İLK YIKAMADA SAÇLARIMDAKİ DÖKÜLME KESİLDİ VE 1 HAFTA SONUNDA 1cm UZADI zemuszemus HALA KULLANIYORUM AMA ...DİKKAT... ZEHİRLİ OLDUĞU DOĞRU SAÇ DERİM ÇOK SAĞLIKLI OLMASINA RAĞMEN UYGULAMADAN ÖNCE MUTLAKA KONTROL EDİYORUM SİVİLCE ÇIKMIŞMIDIR DİE.ELİME ELDİVEN TAKIYORUM KOYDUĞUM FISFISLI KAPTAN SIKIYORUM DİKKATLICE SONRA SARIYORUM HER İHTİMALE KARSI ELLERİMİ YÜZÜMÜ YIKIYORUM DİKKATLİ KULLANIRSANIZ SONUÇTAN ÇOK MENMUN KALIRSINIZ SAÇLARIM OMUZUMDA VE SANIYORUM YAZA BELİME GELİCEK :lepi:

ya kızlar enteleyi kullanalı nerdeyse 1 ay olcak.(2 seanslık suyum kaldı zaten)
saçım uzadı mı uzamadımı anlamadım.Saçımı genelde bağladığım için.
Ama çevremdekiler uzamış diyor.Neyse asıl şeyi söylim enteleyi kullanalı saçım baya bi dökülüyor banyoda.Acaba diyorum mevsimler değişti o yüzden mi(çünkü mevsimlerin değiştiği döneme denk geldi)yoksa entele mi yaptı?Gerçi mevsimlerin değişme sürecide bitti offf yaa
böyle sorun yaşayan var mı aranızda

ay çıldırcam ya.Entele iyi hoş ama benim saçım hala dökülüyo kızlar...
Daha önceki mesajımda belirtmiştim...Çok üzülüyorum
Cansız saçlar mı dökülüyo sizce???

hayırlı olsun cook sevındım senın adına :)
kac ay kac gunde1 yaptın bu tarıfı canm

iki günde bir yaptım iki su bardağı elma sirkesi ve iki su bardağı su koydum güzelce kaynattım arada badem yağı sürüp beklettim saçımı iki saat bazen 1 saat falan
ama iki günde bir yapmaya özen gösterdim yalnız arkadaşım ewet dökülme çok oluyor ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…