Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

bende entele otunu direk karıştırılmış sprey şeklinde aldım. memnunum. düzenli kullanmadığım için tam sonucu bilmiyorum ama son derece hızlı uzadığını farkediyorum:)

kızlar. entelenin yağı çıkmış. bunu kullanan varmı aranızda. ben yurtta kalıyorum o yüzden kaynatamam. bana yağı daha pratik geldi. birde zehirli olduğu için korkuyorum. daha önce entelenin zararını gören hiç olmuşmu.

kızlar bende enteleyi kullanmaya basladım ve tencereye sirke ve su koydum. 1.5 bardak sirkeyi koydum ve kokusuna dayanamadığım için baya bi su ekledim yaklaşık 2lt kadar oldu. atmayi düşünüodum açıkçası ama bi kullaniiiyim belki işe yarar dedim ve işe yaradiii anlayabiliorum kısa zamanda uzadı hemende hiiiiç dökülmediiii opuyorumnanaktan

benım entelem böyle sahte enteleye karşı öğrenmek istedim bi bakın bakalım arkadaşlar gördüğünüz şişeyi 10 tl ye aldım ve hepsini iki bardak su ve elma sirkesiyle kaynatıp bi şişeye koyup azar azar kullanarak bir ayda bitiriyorum saçımda bir bircuk bazen iki saat bekletip yıkıyorum

ya ıstanbulda oturuyorum entele otunu hıc bı yerde bulamıyorumm hangı aktardan nerden aldıgınızı lutfenn soyler mısınzz

Arkadaşlar, ben de bu siteden duydum bu bitkiyi gittim aldım. Ve sonuç gayet iyi
Hiç bir zararı yok Kör falan da olmadım yani :)
Korkmayın ama tedbiri de alın tabi.
1 ayda 6 cm'den fazla uzadı

tatlım ayda 6 cm uzatmış ama entele kullanmadan öncede hızlı uzarmıydı saçların? ayda kaç cm mesela?=

kızlar selamlae herkese.uzun zamandır saç uzatma konularını takip ediyorum.en sonunda üye oldum bundan sonra sık sık görüşeceğiz.ben dün ilk entele uygulamamı yaptım.nişantaşından hazır olanından aldım.20 lira verdim ama bir seferden hepsi bitti.diplerine sürdüm.çıplak elle yedirdim.gelişmeleri bildireceğim.

bende birçoğumuz gibi kuaför azizliğine uğradım.üstelik kesimiimde bi acaip oldu.kadın kat atayım derken saçımın önünü öyle bi usturaladıki bi garip duruyor derken saçlarımın arasında kısacık bi tutam farkettim bugün.tabi inanılmaz moralim bozuldu.çok ağladım.şimdi ben o kısa tutamımı eşitleyeyim diğeriyle yoksa uzatmayamı çalışayım ne yapacağımı şaşırmış vaziyettyim.yani gitti güzelim saçlar.

kimse bana cevap yazmamış oysa ben ne kadar üzgünüm.bana yardım edin güzel bayanlar..

ben şimdi ikinci entele uygulamamı yaptım.ilkini pazartesi yapmıstım.hazır şişe almıştım.o bi seferde bitince bitkisini aldım.adamın bana verdiği tarif bir litre suda kaynat içine 5 kaşık dar sirke koy bi gece beklet idi.şimdi onu uyguladım.

yalnız fısfıslı şişeden sıkarken bazen yüzüme filan kaçıyor.yıkıyorum hemen ama korkuyorumda.sanki değen yerler biraz kızarıyo gibi.ama dikaktli baktığım için öyle görüyoda olabilirim

selam arkadaşlar ben de yeni üye oldum. entele konusunu uzun süre takip ediyordum. sonunda eminönü mısır çarşısından aldım. inşallah orjinal olanıdır. =)

malory arkadaşım bozma moralini. bence kısa tutam olan saçın çok fark edilmiyorsa bir müddet beklesin. saçların biraz uzayınca düzelttirirsin.

aktar amca bana şöyle bi tarif verdi; "10 gr enteleyi, 2 su bardağı su ve 2 su bardağı elma sirkesinde 5 dk kaynat. soğuyunca sür ve 1-2 saat bekletip yıka."

ama bu aralar hiç yapasım yok. ben saçlarımın uzamasından ziyade saçlarım seyrek olduğu için yapacaktım. bi bunu denemedim sanırım. bir de kafamda yara, sivilce yok da "ben" var. ondan bişey olur mu diye tırsıyorum biraz... belki bi gün yaparım. o zaman sonucu paylaşırım.

sevgiler =)

nostalcik arkadaşım ben enteleyi geçen hafta üç kez yaptım.ama açıkçası bi uzama ve faydasını görmedim.belki devam etsem değişirdi ama etmemeye karar verdim.çünkü saçlarımı sert yaptı.bide yüzüme filan kaçıyor diye ürküyordum.korkarak beklemektense yapmayayım daha iyi dediö.başka bir başlıkta söz edilen sinamekili tarife başlamayı düşünüyorum.

anladım canım. inşallah faydasını görürsün. yeni yılda herkese sağlıklı saçlar dilerim =D hihoyyytyerimseniben

aşağıdaki bi forumdan alıntıdır kızlar:

(Arkadaşlar sakın bunlara inanmayın hepsi fasa fiso bakın ben bu entele otunu denedim inanın ki o kadar zararını gördüm ve hala tedavi altındayım benim saçım kısaydı uzasın diye bu saçma şeylerle olan saçımıda kaybettim ve 2 aydır saçım kazılı nedenide saç derimin zarar görmesi o kadar ilaç tedavisine karşı saç dibimdeki oluşan yaralar geçmedi ve en sonunda doktorumun önerisiyle saç diplerimin hızlı iyleşebilmesi için kazıttırmam gerektiğini söyledi saç diplerimin hava alması gerekiyordu çünkü iyileşmesi için yapılacak tek şey buydu o yüzden sakın bunlara inanmayın benim canım yandı sakın sizde bu hatalara düşmeyin.)

arkadaşa katılıyorum bunlar hep numara. yoksa bütün ünlüler kullanır kısacık saçlarına kaynak yaptırmak zorunda kalmazlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…