eskişehirde bulanlar yazsın lütfen ya..
canım çok geçmiş olsun çook üzüldüm.. ,nş bi an önce iyileşir saçın.. ben de aktara gittim dün ve kendisi bana kullanma yapamazsın mahvedersin saçını dedi.. sonunda kel kalmak da var o yüzden enteleye yaklaşmıyorum bile aman kızlar dikkat edin..aşağıdaki bi forumdan alıntıdır kızlar:
(Arkadaşlar sakın bunlara inanmayın hepsi fasa fiso bakın ben bu entele otunu denedim inanın ki o kadar zararını gördüm ve hala tedavi altındayım benim saçım kısaydı uzasın diye bu saçma şeylerle olan saçımıda kaybettim ve 2 aydır saçım kazılı nedenide saç derimin zarar görmesi o kadar ilaç tedavisine karşı saç dibimdeki oluşan yaralar geçmedi ve en sonunda doktorumun önerisiyle saç diplerimin hızlı iyleşebilmesi için kazıttırmam gerektiğini söyledi saç diplerimin hava alması gerekiyordu çünkü iyileşmesi için yapılacak tek şey buydu o yüzden sakın bunlara inanmayın benim canım yandı sakın sizde bu hatalara düşmeyin.)
kullananlardan hiç kimse şu kadar zamandır kullanıyorum şu kadar uzadı diye bişey yazmamış sadece tarif anlatmışlar nasıl uygulandığına bilmeyenlerde tarif sormuş uygulayanlar eğer buna cevap vermiş olsaydı ve çoğunluğun saçının uzamış olduğunu okusaydım uygulardım 132 sayfayı okudum kimse aradığım cevabı vermemiş heralde işe pek yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?