Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

olumsuz yorumları okuyunca acaba diyorum ama etkisini görüncede vazgeçemiyor insan...
ben illa kullanın demicem ama bende etkisi oldu uzun zamandır kullanıyorum önceki sayfalarda mesajlarımı okuyabilirsiniz..başta acayip döküyodu ama bu dökülme su an yoktur...
çevremdekiler uzadı diyordu ama ben pek anlamıyodum sankı eski saçlarım hala duruyor gibi ama şimdi farkına varıyorum uzamış mı evet uzamış (ki benim saçım uzamaz)
kullanmaya devam edicem bakalım bu uzama filan devam edicek mi??

ayrıca baska kürlerde yapmayıcam bu haftadan itibaren

pazar : Turplu su

çarşamba : Sinamekili tarif(merve arkadaşımızın saçlarını uzatan,japongülü arkadaşımızın verdiği tarif)

cuma : Entele

gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:
Entele'yi Ankara'da bulabileceğim aktar var mı? Ben de denemek istiyorum yazdıklarınızdan sonra! Bir aktara sordum olmadığını ve zehirli olduğundan dolayı istesem de getirtmeyeceğini söyledi ama ben denemek istiyorum. Yeni tanıştığım bir bayan arkadaşım önermişti. O kadar güzel, parlak gür ve uzun saçları vardı ki bayıldımmm:)) Ben de istiyorum! Cevaplarsanız çok memnun olacağım. Sevgilerimle...

Ben entele kullandım bundan 2 yıl önce,3 ay kadar. Çok samimi olarak yazıyorum,benim ayda 1cm.den az uzar,entele kullandığım dönemde ayda 1 buçuk santim uzadı fakat ilk ay pek etki etmemişti 2. ve 3. aylar.Ama öyle ayda 3 5 cm. uzatmadı benim saçımı.Ama ben memnun kaldım. Entelemi aldım hazırda bekletiyorum onu :)
Şu anki uyguladığım kürden sonuç alamazsam yine başlıcam ama bu sefer yarıda bırakmıcam. Sirkeli ve ampullu karışımı tavsiye ediyorum..

Bende basladim entele kürüne. Ama ben sirke ile kaynatmadim. Sirkenin kokusuna katlanamam. 10 gram enteleyi 1 litre suda kaynattim. 30cc kadar fisfis sisenin icinde doldurdum, sac diplerime slkiyorum.

Ayrica 3 günde bir, sac uzatan yaglar aldim onu sürüyorum. Yagin birini misir carsisindan aldim, digerinide yurt disinda kaldigim icin, almanyadan hint ürünleri satan biryerden internet üzerinden ismarladim. Hindistandan gelmis yag karisimin kokusu baharatsi bisey, ama misir carsisindan aldigim cok güzel kokuyor.
Bu hindistandan gelen yagdan (tr de satilan hint yagi degil) umitliyim bakalim. Hint kadinlari saclarinin gür ve okadar uzun olmasini belkide böyle yaglara borclular...Ayrica bu yag beyaz saclarin gec cikmasinida sagliyormus, dökülmesini engelliyormus. 1-2 ay sonra sonucu yazarim.

(isteyen olursa özelden yazsin, web sayfasini verebilirim, ama bilmiyorum türkiyeye yolluyorlarmi, fiyati 13,90 €, (on üc euro, doksan cent) 210ml var icinde)

arkadaslar ben yaklasik 3-4 aydan beri saclarimi ilik suyla, hatta bazen soguk suyla yikiyorum ve inanlimaz derecede saclarim uzadi omuzuma gelen saclar simdi sirtimin ortasinda yani rahat 10-15 cm uzadilar .

birde benim arkadasimin saclari cok hizli uzuyor saclari poposunda tek yaptigi sey saclarini sürekli topuz yapiyor .

ben malesef saclarimi bagladigimda hemen basim agridigi icin yapamiyorum.
ama sizde bi deneyin derim:1rolleyes:

arkadaşlar çooooooookk önemliiiiii........
dün akşam sık sık gittiğim ve güvendiğim aktara gittim.. enteleyi sordum, küçük şişe içinde 25 tl gibi bi fiyat verdi.. ama sakın kullanma çünkü entele çok etkilidir saçı kullandıkça inceltir dedi.. bakım yağları karışımını kullan hiç kendini riske atma, saç yapiim derken kel kalma dedi :) zaten zehirli olduğundan çekiniyodum kullanmaya ama şimdi asla almam. bakım yağları kürleri uyguluyorum zaten uzuyo kullandıkça ama dikkat edin die paylaşıyım dedim..

canım çok geçmiş olsun çook üzüldüm.. ,nş bi an önce iyileşir saçın.. ben de aktara gittim dün ve kendisi bana kullanma yapamazsın mahvedersin saçını dedi.. sonunda kel kalmak da var o yüzden enteleye yaklaşmıyorum bile aman kızlar dikkat edin..

kullananlardan hiç kimse şu kadar zamandır kullanıyorum şu kadar uzadı diye bişey yazmamış sadece tarif anlatmışlar nasıl uygulandığına bilmeyenlerde tarif sormuş uygulayanlar eğer buna cevap vermiş olsaydı ve çoğunluğun saçının uzamış olduğunu okusaydım uygulardım 132 sayfayı okudum kimse aradığım cevabı vermemiş heralde işe pek yaramıyor

entele otu cidden çok pahalı yaa ama yaza kadar uzaması için mecbur denicem bı o kaldı denemedığım aklınıza gelebılcek tüm yağları kullandımm yaa uzamıyo inat inatkötükedihüso hıhhhhhhhhhh

arkadaşlar bnm arkadaşımda kullandı müthiş uzamış sçları
yaa
ist.dan almışş
ama bn bulamıorum samsunda bile yok yani samsundaa
samsunda olan ve bulan yazsın

Son düzenleme:

canım ekstra uzatıp uzatmadığını ölçemiyorum çünkü benim saçlarım oldum olası hızlı uzar. hemen dip boyam gelir. yalnız sana şunun garantisini verebilirim saç diplerine çok yararlı gerçekten yeni saç çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…