kımse yazmıyo madem ben yazıyım bugun 5.kullanısım yanı 10 gun oldu cunku ıkı gun arayla uyguluyorum ve sonuclar harıka sampuanımada cam terebentı kattım saclarım cok uysallastı ve cok kolay sekıl alıyor eskıden fon cektırmek için ugrasırdım ama sımdı ona bıle gerek kalmadı dumduz ve parlak
Merhabalar,ben bugün sinemaki otu almaya aktara gittim,hazır gitmişken entele otunu da sorayım dedim ama aktarcı entele oto çok sakat,dozunu ayarlayamassan saçlarını kökten kaybedersin dedi,ürktüm açıkçası ama entele yağını önerdi çok küçük bir şişeydi ve 20 lira fiyat söyledi,aranızda entele yağı kullanan var mıdır acaba?teşekkürler şimdiden..
merhaba entelenin yağı da var yağını kirpiklere sürsek faydası olur mu acaba aranızda kullanan oldu mu tabi zarar vermeden uzatması önemli
kızlar bende kullandım bu enteleyi. elma sirkesiyle kaynattım.sirkenin kokusundan hala nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3
ama saçım çok parladı ve kolay şekil alıyordu.şunu paylaşmak istedim aslında zehirli falan deniyor ama ben yan etki görmedim.şöyle demişti aktar bana açık yarana gelmesin,ağız ve göz ile temasdan kaçın.ki bütün bitkiler için geçerli bu durum bence
yine de sağlılı beslenmek birinci şart olsa gerek.
dediğime ben bile inanmasam da kaydirigubbakcemile3
ne vardı ayda 10 cm uzasaaaaa :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?