Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

mrb aranıza yeni katılıyorum bende. acaba entelenin kullanımını bide cam terebentinin kullanımını açıklayablr misn? şimdiden tşkr ederm

selam ankarada bulan varmı bu enteleyi ankaranın en ünlü aktarında yok bir ara vardı hatta kendisi yapıyordu karşımı şişelerde satıyordu ama şimdi kendiside bulamıyormuş enteleyi

mrb kızlar bende çok araştırmıştım enteleyi kullandım ve faydasını gördüm 5 cm değil ama 3 cm uzadı ve çok gürleşip canlandı.zehiri konusunda ben bir zarar görmedim gözüme geldi bir kere yandı biraz ve geçti.ben bulamadım samsunda gittigidiyordan almıştım biraz pahalıydı ama sahtesi çok var.şimdi kuaför gazabına uğradım tekrar kullancm.gitti gidiyorda var aktarda bulamayanlar için.

olumlu sonuc alan arkadaslar nerden aldınız acaba bu bitkiyi soyleyebilir misiniz?bilmiyorumkismile sahtesine denk gelmek istemiyorum da. mısır carsısındakiler gercektir heralde diye dusunuyorum ama emin degilim.benneyaptımki denemediğim sey kalmadı en ufak bi fark yok saclarımda. 1 ayda 1cm bile uzamıyo senağlama uclarım berbattı sinirlendim en sonunda kısacık kestirdim. yaglar vitaminler falan kullanıyorum onlarda anca minik saçlar çıkardı, parlattı, dökülmem de yok ama uzama sıfır. delircem! eyvahedigeldismile tarifleri okudum sadece nerden aldıgınızı ogrenmek istiyorum etki goren arkadaslardan.. yardım edin lutfen :çok üzgünüm:

Merhabalar,ben bugün sinemaki otu almaya aktara gittim,hazır gitmişken entele otunu da sorayım dedim ama aktarcı entele oto çok sakat,dozunu ayarlayamassan saçlarını kökten kaybedersin dedi,ürktüm açıkçası ama entele yağını önerdi çok küçük bir şişeydi ve 20 lira fiyat söyledi,aranızda entele yağı kullanan var mıdır acaba?teşekkürler şimdiden..

merhaba entelenin yağı da var yağını kirpiklere sürsek faydası olur mu acaba aranızda kullanan oldu mu tabi zarar vermeden uzatması önemli

merhaba entelenin yağı da var yağını kirpiklere sürsek faydası olur mu acaba aranızda kullanan oldu mu tabi zarar vermeden uzatması önemli

Forumda entele yağı ile ilgili başlık açılmış, buradan bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/296207-entele-yagi.html

Arkadaşlar ben bu ot yüzünden zehirlendim hastanelik oldum.saçlarım çabuk uzasın diye deneyeyim dedim baktım millet kullanıyo iyide sonuç alıyo bende kullandım kullanmaz olsaydım ilk yaptığımda hiç bişey olmadı.2 gün sonra 2.kere yaptım sanırım zehirli bi ot olduğu için bünye bunu biriktiriyo ve bi gün çıkıyo ama bünyesi kuvvetli olanlara bişey olmuyo forumdan anladığım kadarıyla.şiddetli başağrısıyla başladı ve öyle midem bulandı ki tam 9 kere istifra ettim canım çok yandı iğrenç ötesi bir gece yaşadım.anlamıyorum bi sürü insan bu otu kullanıyor ve bişey olmadı diyor ben nerdeyse ölüyordum.bugün 3.gün kendimi toparladım şimdi iyiyim allaha şükür.benden size tavsiye bu otun zehirli olduğunu hepimiz biliyoruz ve bilerek deniyoruz.sizde ceesaret edip deniycekseniz muhakkak yanınızda birileri olsun ben yeni evliyim eşim apartopar eve geldi yalnızdım yanı evde.o olmasaydı yattığım yerde kalırdım yani o derece. Dikkat arkadaşlar bu otu bünyesine güvenenler kullansın ve herkesede tavsiye etmeyin ölüyodum bu sitelerdeki haftada 1 cm saçınız uzasın zırvalığı yüzünden.tamam belki uzatıyor belki uzatmıyor bunu bilemiyorum ama sağlık herşeyden önemli dikkatli olun .ayrıca ben bu otu eldivenle kullanmıştım üstelik.kimsenin böle aksi bişeyle karşılaşmaması dileğiyle kızlar.

ben de aldım entele otunu...adama dedim saçım uzasın istiyorum enteleyi önerdi o zehirliymiş ama dedim yok ya dedi...küçük bi avuç entele otunu 1 su bardağı zeytinyağının içine koy bi hafta güneşte beklet sonra kullan dedi...denesem mi....zehirli diye yazan o kadar çok ki çok kararsızım ya...saçlarım uzasın istiyorum..uff...:/

selammm kızlar bende az önce araştırırken gördüm bu enteleyiii hamilelikte kullanan varmı acil cevappp

entele başlığını bayadır takip ediyorum,
henüz denemedim ama lütfen hamile hanımlar kullanmasın. daha bu sayfada bir arkadaşımız anlatmış "zehirlendim, hastanelik oldum" diye. tamam saç önemli de, hamileyken kullanacak kadar da değil. forumu birazcık okusanız göreceksiniz zaten. azıcık dikkat.

arkadaslar entele otunu sipariş verdim en kısa zamanda gelecek ama elma sirkesi yapmasak olurmu sadece suyla kaynatıp direk olarak uygulasak cvp yazarsanız sevınırım tşk

hangi birini denicem yaa :hulya: yılan yağı siparişi verdım sarımsağa basladım :jeyyar: Bunuda haftada 2 kes yapim döşü kıllı olmayalım sonra :roflol:

kızlar bende kullandım bu enteleyi. elma sirkesiyle kaynattım.sirkenin kokusundan hala nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3

ama saçım çok parladı ve kolay şekil alıyordu.şunu paylaşmak istedim aslında zehirli falan deniyor ama ben yan etki görmedim.şöyle demişti aktar bana açık yarana gelmesin,ağız ve göz ile temasdan kaçın.ki bütün bitkiler için geçerli bu durum bence

yine de sağlılı beslenmek birinci şart olsa gerek.

dediğime ben bile inanmasam da kaydirigubbakcemile3

ne vardı ayda 10 cm uzasaaaaa :teytey:

ayda 10 cm uzasın baska hiç bişi istemem

ya arkadaşlar hiç bişi kullanmasanızda saçlaarınıza haftada iki kere sadece zeytinyağını sürüp yarım saat bile bekletip yıkasanız saçlarınz yumuşak oluyo.yani ottan falan yumuşak olduğu yok başka yağ da sürmüş olsanız yine yumuşak olur.sirkede saçları parlatır bu bi gerçek.ben okul hayatım boyunca haftada bir kere saçımı yıkarken son durulama suyuma biraz sirke katardım annemin tavsiyesiyle o da ayıptır sölemesi bitlenmeyeyim varsa da öldürsün diye kullanırdım.o yüzden saçlarım hep parlak olmuştur.uzamasına gelince ben 5 senedir saç kestirmiyorum sadece 2 kere bir parmak bile deil azıcık banyodan sonra kendim kesmiştim onun haricinde hiç makas değmedi.ama saçlarım belimde.ve 5 sene önce kestirdiğimde de omzumdan düşüktü boyutu.2 senedir görmediğim bi okul arkadaşımı gördüm geçende iki sene önce saçları kulak hizasındaydı şimdi benimkinden uzun ve gür kuyruksokumundan uzun saçları.ne kullandın bu kadar uzaması imkansız dedim bişi kullanmadım hiç kestirmedim kırık falanda aldrmadım hiç uzadılar yinede dedi.o insanın yapısıyla alakalı demekki.ben sinamekiyi kullanırım 3 tur yaptım ve bioxsin kullanıyorum 1 ay olacak nerdeyse anca yarım santim uzama oldu.normal bir saçın uzamasıda ayda 1 cm.

mrh bugün ben de entele uyguluycam... 2 sene öncesi 4 ay kadar kullanmıştım,ayda en az 3 cm en fazla 4 cm uzatmıştı tekrar başıycam yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…