kızlar bu enteleyi nasıl uyguluyorsunuz ya çay gibi demliyomuyuz o kadar okudum ama bulamadım :kedi:
helal sana ya valla bende ne zamandan beri okuyorum nedense hazırlanışını bi göremedim.sorun bende mi acaba diye düşümüyorda deildim hani...sanırım sirke ve suyla kaynayacak sanki bi yerlerde öyle okumuş gibi kalmış aklımda.su yarıya gelene kadar kaynıcak diyordu bi yazıda ama tam olarak ölçü ve tarifi bende bulamadım şekerim....
heee birde elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi onuda bilmiorum.normalde ben saçıma sirke uygulayacağım zaman evde hangisi varsa onu kullanırımda.birbirlerinin farklı etkileri neler bilmiorum yanibilmiyorumkismile
kızlar bir kaç gündür bende entele kullanmaya başladım
sonucu merak ediyorum
7. sayfaya geldim daha 100 küsür sayfa var sorulduysa mazur gör beni,ben entelenin (diğer adı bit otu dimi bu arada) hazırını aldım küçük bir şişe 20 tl bayıldım ,dedim şimdi yapamam edemem diye hazırını aldım hergün saç diplerine sürdüm 10 gün anca dayandı gürleşme falan olmadı uzaması konusunda gözle görülür bir fark yok ama dediğim gibi 10 kullanabildim hazırıyla ilgili bir bilgin var mı onu sorucaktım işe yarıyo ? şimdiden teşekkürler
ben su an kullanmıyorum entelem bıttı yenıden alıcam ve ınsanlar sacımdakı degısıklıgı farkedıyor buda benım cok hosuma gıdıyor.onceden cansız cılız saclarım vardı sımdı cok daha ıyı dolgunlastılar ve gayet ıyı gorunuyorlar
darısı sızın basınıza
sevgiler...
Günaydın arkadaşlar
Şimcikkkkk
Ben
10 gr enteliyi aldım
1 şişe badem yağı aldım
1 şişe yılan yağı aldım
1 şişe ısırgan otu yağı aldım
1 şişe susam yağı aldım
1 şişede elma sirkesi aldım
ayrıca ;
bemiks , bepanten , evigende var
ben şimcik bunları nasıl yapcam ya enteleyi kaynatıp yağların hepsini içinemi karıştırayım napim ben kızlar ya fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?