kızlarr bir sürü sayfa var diye tamamını okuyamadım bu entele karışımını nasıl hazırlayıp nasıl uyguluyorsunuz ayrıntılı şekilde bana anlatabilecek olanınız var mı ?a.s.CADIARZU Birde Ben haftada bir sinemakiyi yapıyordum sinemekide ayda 3 cm falan uzatıyor bikaç haftadır yapamadım enteleden çoğu kişi memnun birde bunuda denemek istiyorum. :enbuyukkk:
ttLm Bende sinemaki kürünü yapıyordum 6 hafta kulldım 6-7 cm felan uzadı baya sonra enteleyi gördüm bgende aynı senn gibi düşündüm her kullanan çok memnun .. gittim aldım malzemeleri 10 gr enteleyi 1 lt sirkeyle brbr kaynatıyorsun daha sonra enteleyi süzüyorsun suyu kalıyor bir saat felan bekliyorsun soğuması için sinemakide kullandığımız bemix ampulunun 1 kutusunu entele suyuna kırıyorsun 5 ampulu 1 şişe çam terebenti koyuyorsun evde baska yağların varsada koyabilirsin ilk hafta hergün 2 hafta 2 günde bir 3.cü hafta hfdada 2 kez kullnıyorsun en fazla 4 saat bekletmelisin ben daha ilk hafdamdayım ve 3 cm uzadı her sürdüğümde uzuyor belki inanamayabilirsin ama ben çok memnun kaldım faydalanmanız için söylüyorum kullnma aşamasında gözüne gelmemesine dikkat et glrsede çok bol suyla yıka annmin gözüne kaçdı saçıma sürerken bol suyla yıkdık birsey olmamş bazı ark. larında gözüne kaçdı ama körlük felan olmadı ama tabiki yinede tedbirli olmak lazm karışım 1 lt felan oLuyor buda 1 ay1.5 ay gidiyor
tekrar söylüyorum ben çok memnun kaldım zemuszemuszemuszemus
ben sinemaki kürnü yaptım ertesi günü enteleye basladım hiç ara vermeden zaten sinemakide 2 hafta ara vericektim tembellik yapmasın diye hiç beklemeden enteleye basladım
umarım yardımcı olabilmişimdir
ttLm Bende sinemaki kürünü yapıyordum 6 hafta kulldım 6-7 cm felan uzadı baya sonra enteleyi gördüm bgende aynı senn gibi düşündüm her kullanan çok memnun .. gittim aldım malzemeleri 10 gr enteleyi 1 lt sirkeyle brbr kaynatıyorsun daha sonra enteleyi süzüyorsun suyu kalıyor bir saat felan bekliyorsun soğuması için sinemakide kullandığımız bemix ampulunun 1 kutusunu entele suyuna kırıyorsun 5 ampulu 1 şişe çam terebenti koyuyorsun evde baska yağların varsada koyabilirsin ilk hafta hergün 2 hafta 2 günde bir 3.cü hafta hfdada 2 kez kullnıyorsun en fazla 4 saat bekletmelisin ben daha ilk hafdamdayım ve 3 cm uzadı her sürdüğümde uzuyor belki inanamayabilirsin ama ben çok memnun kaldım faydalanmanız için söylüyorum kullnma aşamasında gözüne gelmemesine dikkat et glrsede çok bol suyla yıka annmin gözüne kaçdı saçıma sürerken bol suyla yıkdık birsey olmamş bazı ark. larında gözüne kaçdı ama körlük felan olmadı ama tabiki yinede tedbirli olmak lazm karışım 1 lt felan oLuyor buda 1 ay1.5 ay gidiyor
tekrar söylüyorum ben çok memnun kaldım zemuszemuszemuszemus
ben sinemaki kürnü yaptım ertesi günü enteleye basladım hiç ara vermeden zaten sinemakide 2 hafta ara vericektim tembellik yapmasın diye hiç beklemeden enteleye basladım
umarım yardımcı olabilmişimdir
canım ya birşey daha sorucam ben sinamekiyi yaptığımda saçımda ekşimsi bi koku kalıyordu bemiksin kokusuydu sanırım enteledede böyle bişey oluyormu ne kadar yıkasam çıkmıyor gibi geliyor :) psikolojikmidir nedir :)) Canım tekrar teşekkürler yardımın içina.s.
1 litre sirkede kaynattınız ve haftada 3 santim uzattı..!!!! çok ilginç... yada saç yapısına göre değişiyor...
sinameki otu gerçekten o kadar uzatıyor mu? entele bile saçı çok fazla uzatmıyor...
sinemaki otundan ben çok memnn kaldım ama entele daha çok uzattı yani kısa sürede daha çok uzattı ve her gören sçlrımın çok parlak ve çok bakımlı oldnu sylüyor
ben 4 yıla yakın takip ediyorum aralıklı zamanlarda kullandım... ayda 3 cm uzatmıştı... 2 aydır yine kullanıyorum ve ayda 2 cm uzatıyor eldiven falan hiçbirşey kullanmıyorum hiçbir işe yaramıyor entele otu yada bende öyle etki yaptı... bırakıcam artık ayrıca her formülünüde denedim senelerdir takip ediyorum siteyi sizin gibi uzatanı ilk defa okuyorum...!!!! neyse sinemaki otunu yarın alıp deniycem denemediğim ot, yağ kalmamıştı hiçbiri işe yaramadı... birde onu deniyeyim tşk deneyimlerini paylaştığınız için...
bakaLm kaLçama kadr UZtbLckmym eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Entele otu yasaklanmış tonlarca aktarcı gezim hepsi zehirli diye yasaklandı diyor =( Antakyadaki aktarcılarda bile bulamadım. =(( Off nereden alabilirim ki başka ? :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?