Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

canım ilk defa çiçeğinden bahsedildiğini duydum ki internette çok araştırdım enteleyi uzunca bi süre de kullandım. ama burda çiçeğini kullanan olduğunu sanmıyorum hepimiz tohumunu kullanıyoruz çiçeği nasıl kullanılıyomuş :S

5 gram entele çiçeğini 1 su bardağı zeytinyağında 1 hafta beklettikten sonra süzüp öyle kullanılıyormuş.
2 aktar da aynı tarifi verdi ve ikisi de entelenin çiçeği saç uzatır tohumu saç çıkartır dedi. saç uzatmak istiyorsan çiçeğini al dediler. burda da herkes tohumunu kullandığı ve hiç çiçekten bahsettemediği için önce size sormak istedim veya yarın birkaç yer daha aktar var oralara da sorarım.
entele çiçeğinin 5 gramı 1 lira. tohumunun da 10 gramı 15 lira.

ben şimdi muskatlı tarifi yapıyorum. 1 kullanımlık daha var. O bitsin alacağım entelenin çiçeğini.

kızlar!1sene içinde 2röfle,1oreal ile akıtma,1permadan sonra takdir edersinizki saç diye bir şeyim kalmamıştı.arada bir yerlerede halkalı boncuk kaynak da sıkıştırdım:)kaynak kafamda 24 st.yaşayabildi.ne berbat bişeymiş!ertesi gün çıkarttırdım,tabi kalan saçlarımın çoğuyla birlikte.annemin tabiriyle,küstü saçlar.avuç avuç saçda her banyoda dökülüyor.cılız,mat ve az saçlıyım artık.tepe üstü ve yanlar yer yer açık.yazın taze ısırganı 10dk.demlendirip banyo sonrası saçlarımı duruladım,dökülmeyi azalttı.minoxidil %5paxdau kullandım,saçımda sivilceler çıktı ve beyazlattı.şampuanlar filanda fos çıktı.son yöntemim bacılarım,ki dün ilk kürümü yaptım:entele otu.standart hazırlığını yaptım.GNCnin şampuanın içine 5 diş sarımsak atıp,saçlarımıda onunla şampuanladım.kız kardeşimi kandırıp,onuda enteleledim,hani verimli sonuç takibi yapabileyim diye:)haaaa aşırıda alerjik bünyem var.işlem sonrası biraz kaşınıp,yandı kafam ancak halen ölmedim.görüntü parlak,dökülmede değişiklik yok.saç boyu burun ucu.düzenli hftda 2 kez yapacağım.(kardeşimde)sonuçları paylaşırım.bende işe yararsa herkeste yarar.takipte olun anacım!

:lepi::

hadi bakalım inş faydasını görürsün canım

ciddi misin ya, ben de alacağım beni salak kuaför mahfetti, sarımsaklı şampuanla haftada 1cm falan uzamıştı :icecream:

ben de öyle etki yapmadı bazı arkadaşların o kadar uzamış ondan yazdım... ben de hiç işe yaramadı..!!!! sarımsaklı şampuanda her yıkamada saç ıslakken kokuyor 1 yıl saçımdan çıkmamıştı kokusu...tabi ıslakken kokuyordu sadece... benim denemediğim kalmadı ... sonuç hüsran!!!!!:çok üzgünüm:

bence denemeye değer herkeste farklı sonuç veriyor... bakarsın kısa zamanda belinde olmuş saçların... baylıyorum uzun saçlı kızlara!!!! bayanlara uzun saç çok yakışıyor... ben entele otunun yan etkisni görmedim tabi bu ileriki zamanda çıkmıycak değil... amaaann saç boyasının bile yan etkileri var... bence deneyin sonuçları bize de bildirirseniz sevinirizhihoyyyt

Arkadaşlar entele yasaklanmış :'(( Kaç aktarcı gezdim hepsi bunu dedi bana. Güya zehirliymiş diye satışı yasaklanmış, offf ne saçma. Bizim şehre garezleri var ya

bugün aldım entelenin çiçeğini. birkaç yere daha sordum saç uzatmak için entelenin çiçeğini önerdiler hep ve tohumu gibi zararlı değilmiş.
şimdi zeytinyağının içine koyup 1 hafta bekleteceğim
ayrıca Denizli'de entelenin tohumu 10 gr 10 lira. varsa Denizli'de tanıdığınız falan oldukça ucuz.

arkadaslar bu entele otunu kulananlardanım 1 ay kullandım düzenli olarak saclarım uzadı ilk önce sonuc güzeldi aradan 1 ay gecti sonuc saclarım tüy gibi oldu her sabah yastığımda yumak yumak sac topluyorum tarayamaz hale geldiler okadar dökülüyor yani. aktarlara sordum entele otunu duyduklarıma inanamadım bu ot sac diplerindeki deriyi zamanla tahriş ediyomuş uzama döngüsünü değiştiriyormuş saclarımızın diplerinde bulanan hücreler varmış onları tamamen yok ediyomuş.ben uyarmak istedim ister kullanırsınız ister kullanmassınız ben sadece 1 ay kullandım suanda sac tellerim asıldım zaman lastik gibi sünüyolar kestırdım dün gidip badem yağı karışımı aldım cok güçsüzleştiler şampuan olarakda bioxcin aldım inş işe yararlar :1no2:

ya bende dökülen saçlarıma baktığımda sanki incelme var gibi geliyodu kuruntu yapıyorumdur dedim ama sen böyle söyleyince işgillenmeye başladım ya o kadar da uzattı saçımı eyvahedigeldismile

arkadaşlar bberbat bi şey bu entele.2.haftanın sonu,toplamda 5 kullanım ve saçlarım dahada hızlı dökülüyor.çok inceldi.1cm.uzadıda,allah var.belki işlem görmemiş saçlarda daha çok işe yarıyordur.az önce yaptım,yıkadım ve dökülen saçlara inanamadım.yine yattı bu dolgun,uzun saç işi.kardeşimdede sonuçlar aynı.elveda entele.

cnm sanıyorum sende kullanmışsın evet bu bitki sacları farkedilecek kadar uzatıyo uzatmasına ama sadece uzatıyo başka bi faydası olmuyo olmadığı gibi sonradan sacları döküyo tüy gibi yapıyo ben sadece 3 günde bi uyguladım 1 ay olmasına rağmen hemen yan etkilerini gösterdi evet istediğim gibi uzattı saclarımı belkıde 3 ay kullansam daha cok uzuyacaktı ama saclarımı uzatacam diyede dökülmesini ve tüy gibi kalmasına razı olmadım kimse istemez bunu varsın kısa kalsın.ki bu bitkinin zararları bununlada bitmiyo araştırmışsındır kesin.ama cok riksli bıraktım saclarımı kestirdim toparlanmaya başladı şükür.

ya bende dökülen saçlarıma baktığımda sanki incelme var gibi geliyodu kuruntu yapıyorumdur dedim ama sen böyle söyleyince işgillenmeye başladım ya o kadar da uzattı saçımı eyvahedigeldismile

cnm sanıyorum sende kullanmışsın evet bu bitki sacları farkedilecek kadar uzatıyo uzatmasına ama sadece uzatıyo başka bi faydası olmuyo olmadığı gibi sonradan sacları döküyo tüy gibi yapıyo ben sadece 3 günde bi uyguladım 1 ay olmasına rağmen hemen yan etkilerini gösterdi evet istediğim gibi uzattı saclarımı belkıde 3 ay kullansam daha cok uzuyacaktı ama saclarımı uzatacam diyede dökülmesini ve tüy gibi kalmasına razı olmadım kimse istemez bunu varsın kısa kalsın.ki bu bitkinin zararları bununlada bitmiyo araştırmışsındır kesin.ama cok riksli bıraktım saclarımı kestirdim toparlanmaya başladı şükür

evet elimizdeki saçtan da olmayalım saçlarım belimi geçti ama inceldiler bana da değmez gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…