Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben kullandım dün aldım aktardan zararlı diyince biraz tedirgin oldum.ama eldıven alıp yazanları uyguladım.ama uygularken ve durularken saçım çok fazla döküldü.benim saçlarım uzundu ben bi hevesle kısa kestırdım şimdi ensemde uzamasını istıyorum bulduğum her maskeye atlıyorum yapmaya çalışıyorum.ama bu aoun faydasını görürmüyüm bilemiyorum..

arkadaşım ben bu entele bitkisini kullanan biri olarak yazıyorum kendi adıma yazıcak olursam aslaaaa bidaha kullanmam .yine de sen bilirsin belkide kişiden kişiye değişiyodur etkileri ama sanmıyorum cnm.saçlarım yumak yumak elime geliyodu kullanmayı bıraktıktan sonra saclarımı gene kestirdim sonrada eczaneci bayan bı karışım verdi bide şampuanımı değiştirdim düzenli olarak kullanıyorum cok şükür dökülme durdu canlandı.ve bidahada bilmediğim otları falan almam artık.:1no2:

Arkadaşlar benim gittiğim aktarlar entele otu satmıyoruz diyorlar entele yağı veriyorlar.. onu da ben istemıyorum istabulda avrupa yakasında nerede bulabilirim?

Teşekkür ederim.. ya bi hap gelicek eczacı bi arkadasım önerdi uzatır mutlaka dedi onuda kullanıcam ama bunu da denemek istiyorum sonuc alamasam bile :)

cnm nasıl bi hap bu ismi ne. eczacı vermişse bi bildiği vardır bence ama yinede araştır derim ben fisfisfis

Merhaba arkadaslar yaklaşık 5 ay once oryelle açtırdığım saçlarım tatil dönüşünde aşırı derecede yıprandı ve kuaförde 10cme yakın kesdi saçlarımı:bbo: geçen yaza doğru sinamekili karışımı uygulamıştım güzel bir gelişme kaydetmişdim ama bu sefer entelede karar kıldım sanırım o daha güzel sonuçlar verebiliyor. ama benim şöyle bir sorum var ben gün aşırı duş alan biriyimdir 2 gune 1 mi uygulasam saçları çok yorar mı acaba? birde 1 ay kullanımdan sonra ara vermek gerekiyor mu bir süre :uhm:

arkadaşım 1 ay kullandıktan sonra pişman olucan için 2 aya gerek kalmıycak...2 gune 1 mi uygulasam saçları çok yorar mı acaba? demişsin bu bitki sacları yormakla kalmıyo tüy gibi incecik yapıyo ben kullandım yorumlarımı oku istersen.hala saclarımı nasıl toparlıycam diye düşünüyorum mahfetti sacımı dengesi şekli herşeyi bozuldu bu bitki iğrenç bişi tavsiye etmiyorum ama yınede sen bilirsin.bidaha düşün UZUN OLUP TÜY GİBİ BAKIMSIZ GÖRÜNEN İNCECİK DÖKÜLEN SACMI? YOKSA KISA OLUP CANLI BAKIMLI SIK SACIMI ?.tercih edersin ona göre düşün :1no2:

teşekkür ederim uyardığın için ama daha zarar veren neler neler kullanıyoruz denemekden birsey kaybetmem denemezsemde içimde ukte kalıcak zaten:1closedeyes:

İlk uygulamamı an itibariyle yapmış bulunuyorum saçımda bekliyor suan 1 saate de yıkıcam bakalım nasıl bir fark olucak. ben entelemi yarım litre sirke ve yarım litre suyla kaynattım aktar mersin yaprağı da at gürleşir saçların dedi onu da ekledim. kaynattıkdan sonra biraz badem yağı ve yılan yağıda koydum bakalım yumuşak yumuşak ve uzun olur umarım ama evin içi çok fena kokuyorbilmiyorumkismile

ben bugün 2. uygulamayıda yaptım ilk hafta hergün kullanılması gerektiğini yazanlar olmuş bnde sadece saç diplerine sıkıyorum.

entelenin çiçeği süper birşey. 2 haftadır kullanıyorum ve 1 cm uzama var. :) bu benim için harika birşey. çünkü benim saçlarım zor uzar.

bir aydır 2 günde bir olmak şartı ile sürekli entele otu- elma sirkeli karışı uyguluyorum saçıma...evet saçları normal uzayan biri olarak 1 ay 6 cm uzama kaydettim..yalnız bir sorun var...saçlarımı bir haftadır dinlenmeye bıraktım..kullanmıyorum karışımı...ama 1 haftadır acayip bir dökülme var saçımda...bu arışı kullanırken dökülme yapmadı...onun öncesindede günde 20 telden fazla döküldüğünü bilmem...ama şimdi tutam tuam dökülüyor..allah biliyor ya ben hızlı uzaması için değil gürleştirmesi yeni saçlar çıkarması için kullanmıştım bu karışımı ( ince telli ve seyrek saçlarım var ...yardım edin kızlar nolucak

entelenin çiçeği süper birşey. 2 haftadır kullanıyorum ve 1 cm uzama var. :) bu benim için harika birşey. çünkü benim saçlarım zor uzar.

sevindim.ben vanda oturuyorum.entele bulamadım ki çiçeğini hiç bulamam.sizin gittiğiniz aktarın tlf bana bulabilirmisiniz çok rica etsem.bana gönderseler.

sevindim.ben vanda oturuyorum.entele bulamadım ki çiçeğini hiç bulamam.sizin gittiğiniz aktarın tlf bana bulabilirmisiniz çok rica etsem.bana gönderseler.

tabi. birkaç gün içinde uğrar alırım numarasını. üstelik çok daha pratik. 1 hafta zeytinyağında beklettikten sonra süzüp 2 günde bir uygulanıyor. ben birkaç aktara sormuştum. saç uzatmak için hepsi çiçeğini önerdi. tohumu saç çıkarmak için dediler. 2 haftadır kullanıyorum ve saç dökülmesi gibi bir sorunla karşılaşmadım (umarım dökülmez)

zetinyağ yumurta sarısı karışımını deniyebilirsin... yumurta sarısı saç dökülmesini durduruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…