arkadaşlar ben kullandım dün aldım aktardan zararlı diyince biraz tedirgin oldum.ama eldıven alıp yazanları uyguladım.ama uygularken ve durularken saçım çok fazla döküldü.benim saçlarım uzundu ben bi hevesle kısa kestırdım şimdi ensemde uzamasını istıyorum bulduğum her maskeye atlıyorum yapmaya çalışıyorum.ama bu aoun faydasını görürmüyüm bilemiyorum..
evet elimizdeki saçtan da olmayalım saçlarım belimi geçti ama inceldiler bana da değmez gibi geliyo
Arkadaşlar benim gittiğim aktarlar entele otu satmıyoruz diyorlar entele yağı veriyorlar.. onu da ben istemıyorum istabulda avrupa yakasında nerede bulabilirim?
eminönünde var hem diğer aktarlara göre daha uygun ama kullanmadan 2 kez düşün derim tabi karar senin bende denemeden duramamıştım
Teşekkür ederim.. ya bi hap gelicek eczacı bi arkadasım önerdi uzatır mutlaka dedi onuda kullanıcam ama bunu da denemek istiyorum sonuc alamasam bile :)
Merhaba arkadaslar yaklaşık 5 ay once oryelle açtırdığım saçlarım tatil dönüşünde aşırı derecede yıprandı ve kuaförde 10cme yakın kesdi saçlarımı:bbo: geçen yaza doğru sinamekili karışımı uygulamıştım güzel bir gelişme kaydetmişdim ama bu sefer entelede karar kıldım sanırım o daha güzel sonuçlar verebiliyor. ama benim şöyle bir sorum var ben gün aşırı duş alan biriyimdir 2 gune 1 mi uygulasam saçları çok yorar mı acaba? birde 1 ay kullanımdan sonra ara vermek gerekiyor mu bir süre :uhm:
arkadaşım 1 ay kullandıktan sonra pişman olucan için 2 aya gerek kalmıycak...2 gune 1 mi uygulasam saçları çok yorar mı acaba? demişsin bu bitki sacları yormakla kalmıyo tüy gibi incecik yapıyo ben kullandım yorumlarımı oku istersen.hala saclarımı nasıl toparlıycam diye düşünüyorum mahfetti sacımı dengesi şekli herşeyi bozuldu bu bitki iğrenç bişi tavsiye etmiyorum ama yınede sen bilirsin.bidaha düşün UZUN OLUP TÜY GİBİ BAKIMSIZ GÖRÜNEN İNCECİK DÖKÜLEN SACMI? YOKSA KISA OLUP CANLI BAKIMLI SIK SACIMI ?.tercih edersin ona göre düşün :1no2:
Kızlar saçları güçlendiriyormu? sökülmeye filan nasıl geliyor ? . Bende kullansam mı :S .
entelenin çiçeği süper birşey. 2 haftadır kullanıyorum ve 1 cm uzama var. :) bu benim için harika birşey. çünkü benim saçlarım zor uzar.
sevindim.ben vanda oturuyorum.entele bulamadım ki çiçeğini hiç bulamam.sizin gittiğiniz aktarın tlf bana bulabilirmisiniz çok rica etsem.bana gönderseler.
bir aydır 2 günde bir olmak şartı ile sürekli entele otu- elma sirkeli karışı uyguluyorum saçıma...evet saçları normal uzayan biri olarak 1 ay 6 cm uzama kaydettim..yalnız bir sorun var...saçlarımı bir haftadır dinlenmeye bıraktım..kullanmıyorum karışımı...ama 1 haftadır acayip bir dökülme var saçımda...bu arışı kullanırken dökülme yapmadı...onun öncesindede günde 20 telden fazla döküldüğünü bilmem...ama şimdi tutam tuam dökülüyor..allah biliyor ya ben hızlı uzaması için değil gürleştirmesi yeni saçlar çıkarması için kullanmıştım bu karışımı( ince telli ve seyrek saçlarım var ...yardım edin kızlar nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?