tabi. birkaç gün içinde uğrar alırım numarasını. üstelik çok daha pratik. 1 hafta zeytinyağında beklettikten sonra süzüp 2 günde bir uygulanıyor. ben birkaç aktara sormuştum. saç uzatmak için hepsi çiçeğini önerdi. tohumu saç çıkarmak için dediler. 2 haftadır kullanıyorum ve saç dökülmesi gibi bir sorunla karşılaşmadım (umarım dökülmez)
çok teşekkür ederim.zahmet olacak size.allah muradınızı versin.uzuuuuun uzuuuun saçlar versin:saruboceq:
ya kızlar bu enteleyi bende kullanmak istiyorum ama nasıl uygulayacağım banyo öncesimi sonrasımı biri bana bunları açıklayabilir mi
Arkadaşlar çok kötü yorumlar gelmiş saçı mahfediyormuş aboo o kadarda para verdiim napçam ne etsem yapsam mı ki bende =S
canım ben sacımın tamamnıa suruyorum
bende yarın gıdıp entele alıcam kullanıcam sonuçları yazarım kızlarr hadi bakem hayırlısı :2:
canım enteleyi bursadan mı alacaksın.eğer bursadansa bana aktarın ismini yazabilirmisin
canım ben bursa merkzde değilim gemlikten aldım ama bu ot değil ki tohum gib siyah kahverengi bişey aktar kafamı karıştrdı ama yazık parana 20 tl yı at çöpe gtsın dedı hıç uzatmaz saç anca ayda 1 cm uzar dedı ama aldım sırkeyle kaynattım içine bemiks kırdım su katmadım 1 gün beklttım öylece... fısfıslı bı sıseye koydum baya oldu ama şimdi o aktar nden öyle dedı ? yannda çalışan dger kışı de sırkeyle kaynat gözüne kaçırma saç derıne masaj yaparak sür dedı . yenı aldım zaten 3 gün oldu 1 kez yaptım 2 saat beklettım ama bılmıyorum hevesımı kaçırdı adam yaa offfmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?