Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim.zahmet olacak size.allah muradınızı versin.uzuuuuun uzuuuun saçlar versin:Saruboceq:

ya kızlar bu enteleyi bende kullanmak istiyorum ama nasıl uygulayacağım banyo öncesimi sonrasımı biri bana bunları açıklayabilir mi

ya kızlar bu enteleyi bende kullanmak istiyorum ama nasıl uygulayacağım banyo öncesimi sonrasımı biri bana bunları açıklayabilir mi

banyodan önce kullanıcaksın 10 grm enteleyi 2 su bardağı elma sirkesi ve 2 su bardağı suyla kaynat.iyice kaynadıktan sonra biraz beklet soğusun. fısfıslı bir şişeye koymanı tavsiye ederim kolaylık açısından. saç diplerine sür iyice ve 1-2 saat beklettikten sora banyonu yap=)

2 sefer oldu kullanalı henuz uzama gözlemlemesem de yumuşacık oldu sacım=))

Kızlar ben bu enteleyi 1 hafta içinde 3 kere yapabildim ama sonuç çok iyi daha geçen hafta c.tesi boyattığım saçlarımın diplerinden görünür bir biçimde çıkmaya başladı. ayrıca saç diplerim diken diken içine koyduğum yılan yağı ve mersin yaprağıda işe yarıyor sanırım yeni saçlar çıkmaya başladı :dance:

kızlar ben samsundayım entele otu nereye sorduysm yok.yasaklandı dedi 2 tane aktar hatta.samsunda olupta bulan bi arkadaş bana yardımcı olsun lütfen.belime kadar olan saçlarım çok dökülüyor diye dün kısacık kestirdim.çok pişmanım.psikolojim bozuldu.nolur yardım edin. mafoldumben

Bugün entele aldım. Off 10 tl verdim küçücük bir paket verdi adam ya. paraya içim gitti inşallah sonuca değer. Arkadaşlar ne kadar ot kaynatacağım ve kaç dakika? Kısaca nasıl yapacağım hazırlanışınıda sürüşüde yardım ediin

Arkadaşlar çok kötü yorumlar gelmiş saçı mahfediyormuş aboo o kadarda para verdiim napçam ne etsem yapsam mı ki bende =S

canım enteleyi bursadan mı alacaksın.eğer bursadansa bana aktarın ismini yazabilirmisin

canım ben bursa merkzde değilim gemlikten aldım ama bu ot değil ki tohum gib siyah kahverengi bişey aktar kafamı karıştrdı ama yazık parana 20 tl yı at çöpe gtsın dedı hıç uzatmaz saç anca ayda 1 cm uzar dedı ama aldım sırkeyle kaynattım içine bemiks kırdım su katmadım 1 gün beklttım öylece... fısfıslı bı sıseye koydum baya oldu ama şimdi o aktar nden öyle dedı ? yannda çalışan dger kışı de sırkeyle kaynat gözüne kaçırma saç derıne masaj yaparak sür dedı . yenı aldım zaten 3 gün oldu 1 kez yaptım 2 saat beklettım ama bılmıyorum hevesımı kaçırdı adam yaa offfmafoldumben

ya hay allah.olumsuz yorumlar gelince bende üzülüyorum.hoş daha ben enteleyi bile bulamadım.:2:inş işe yarar.az parada değil.

Kimisi 2 br. su 2 br. sirkenin içine su yarıya inene kadar yapıyo kimiside 1 litre sirkenin içine hangisi yapacağımı şaşırdım :S

ben bır haftadır kullanıyorum saçlarım parladı ewet ama uçlarım çok sertleştı entle mı yaptı anlamadım

Arkadaşlar ben enteleyi aylarca kullandım ama tam etkisini göremedim.
saçlarım normalinden fazla uzamadı. ama değişik bir yöntem buldum.
denedim ve herkese tavsiye ederim. hem uzatıyor hemde saçı o kadar canlı tutuyorki.

formülü yazayım.

bir cimcik sinemakiyi bi cay bardagı suyla kaynatın süzdükten sonra içine badem yağı soya yağı ve bemiks kırın.

bunları biraz bekletip ılıkça sürün soğuk olmucak ama.

ben haftada 2 kez yaptım ve etkisini çok gördüm tavsiye ederim.

Diğer bi tavsiyemde saçlarınızı haftada 1 uçlarından kesin çok az ama kırıkları gitcek şekilde. inanın çok sağlıklı saçlarınız oluyor.
ben deniyorum haftada bir kırıklarını kesmeyide ihmal etmiyorum daha güzel uzuyor ve sağlıklı oluyor.

saçlarım kısalcak diye kimse ucundan kesmiyor kıyamıyor.
ama görün daha çabuk uzucak.

şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…