merhaba arkadaşlar entele otu bende aldım henüz kullanmadım ,çok ta tuzlu en fazla 2 yemek kaşığı kadar aldım 20 ytl ödedim...bu ot saç uzatıyo onu anladım da saç çıkartırmı baya baya saçlarım döküldü...bazı yağlarda kullanıyorum valla saç dökükmesi için ne kadar yağ varsa hepsini karıştırdım çok fazla karıştırmakta zaralıymış bana yardımcı olacak deneyimli arkadaşlara ihtiyacım var başlamdan önce ...
bunu bende almak istiorum ama tırsiorum yaa zehirlenrsem falan die kafanda yara siwilce olmicakmış beyne kadar işlio demişti bi aktarcı saçını uzatçam die ölüme bile gidersin demişti..( offff ya inanılmaz kısa saçlarım psikolojim bozuldu çokk günlerdir kafayı yicem bu komple platin saç beni mahfetti belimdeki saçım şuan ensem açıkta düşünün uzamaz bu saç imkanı yok şuan içn kaynakta olmuo delircem hiç böle olmamıştım ben
Entelenin saç döktüğünü yazanlar olmuş. Aktar bana bu entele tohumunun saç çıkardığını söylemişti ki nette de birçok yerde aynı şeye rastladım entele tohumu saç çıkarır diye.
merak ettim yeni saçları çıkan oldu mu?
Bugün entele aldım. Off 10 tl verdim küçücük bir paket verdi adam ya. paraya içim gitti inşallah sonuca değer. Arkadaşlar ne kadar ot kaynatacağım ve kaç dakika? Kısaca nasıl yapacağım hazırlanışınıda sürüşüde yardım ediin
ya ben bu entele otunu bulamıyorum.aktarlar hep yok getirttiremiyoruz felan diyorlar sinir oldum:95:
canım hangı sehırdesın ?
samsundayım tatlım ya kaç yere sordum yok.hepsi yasaklandı o bitkiyi bulamazsın diyor.ama siz alıyorsunuz yasaklı olsa orda da yasak olmaz mı :26:
canım ben ankaradayım evet yasaklanmıs ama ben alıyorum
hatta satan kısı arka raflardan bır yerden cıkartıyor istersen sana bulunan aktarların adreslerını ve numaralarını yollarım kendın arar sorarsn
zaten cok hafıf oldugu ıcın kargo ucretı cok bısey tutmaz
burada 10 gramı 25 lıra
peki enteleyi kullanırken dökülmüş müydü?evethatta sımdı o cıkan saclarım sınırlerımı bozuyor anten gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?