Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

bunu bende almak istiorum ama tırsiorum yaa zehirlenrsem falan die kafanda yara siwilce olmicakmış beyne kadar işlio demişti bi aktarcı saçını uzatçam die ölüme bile gidersin demişti.. ( offff ya inanılmaz kısa saçlarım psikolojim bozuldu çokk günlerdir kafayı yicem bu komple platin saç beni mahfetti belimdeki saçım şuan ensem açıkta düşünün uzamaz bu saç imkanı yok şuan içn kaynakta olmuo delircem hiç böle olmamıştım ben

Entelenin saç döktüğünü yazanlar olmuş. Aktar bana bu entele tohumunun saç çıkardığını söylemişti ki nette de birçok yerde aynı şeye rastladım entele tohumu saç çıkarır diye.
merak ettim yeni saçları çıkan oldu mu?

Merhaba :) Ben aranıza yeni katıldım :) Belime yakın olan saçlarımı yeni kestirdim uçları çok kırıktı şimdi omzumdalar bende entele aldım fıs fıs olan daha yeni başladım sağlıklı uzaması için elimden geleni yapıyorum daha kestirmek istemiyorum içim gitti o kadar saçı kestirdiğimdee :85:

bende entele losyonunu aldım bi haftadır kulanıyorum yani ben banyodan sonra sürüyorum 2 gün klaıyor ya etkisi oldu gibide olmadı gibide anlmadım ben daha sizce hata yaptıgım yer var mı

arkadaşlar sakın bu enteleyi kullanmayın!bende acayip saç problemleri yaşayan tiplerdenim.bu forumlarda okuyup,entele tohumu kullanmaya karar vermiştim.uzasında ne olabilirki en fazla doğal bitki,yaramazsa bırakırım dedim.5 kez filan kullandım.biraz uzadı doğru ancak dökülen saçlarımı anlatamam sizeresmen boyalı yerler inceldi ve koptu.2 aya yakındır kullanmıyorum.saçlarım iyice tüyleşti,dökülme ve kopma hala devam ediyor ve kupkuru oldu.dün iki karış kestirdim.uzatıp,çoğaltayım derken,eldekinden de oldum.hele saçınız benimki gibi boyalı saç filansa amman uzak durun..benden uyarması.

geçmiş olsun cnm yaa benim saçlarım da boyalı kullnmaya da karar vermiştim nolck şimdi..:18:
bu srunu yaşayanlar var mı başka saçı boyalı olnalardan..:26:

kızlar merhaba , bıraz once aktardan entele alıp geldım
ben bundan 3 sene oncede kullanmıstım.saclarımda boya var . su anda boyalı 3 yıl oncede boyalıydı ben cok memnun kalmıstım ...
eger sorusu olan varsa merak ettıklerınız varsa cevaplayabılırım cunku ben kullanmadan once herseyı arastırıp oyle kullanmıstım
sevgiler :)

merhaba , uzun bır aradan sonra tekrar buradayım ...
arkadaslar entele otu dıye sahte otlar satılıyor ...
ben 10 gramını 25 lıraya alıyorum . yanı ben entele satıcı falan degılım ya da entelenın turkıye kazancından benım bı kazancım yok sadece bısey dennedım faydalı oldu ve paylasmak ıstedım ....
kullanan ya da kullanmak ısteyen arkadaslar
lutfen gercekten entele aldıgınıza emın olun ... entele tohumu adı altında baska seyler satıyorlar ...

yahu beyne kadar nasıl ısleyecek onu anlamıyorum sonucta hepımız sac boyası kullanıyoruz . onlarda zararlı degıl mı?

evet hatta sımdı o cıkan saclarım sınırlerımı bozuyor anten gıbı

10 lıraya kac gram aldın ?

entelenın yanında ayrıca sac bakım yagı kullanıyorum bır kac yagın karısımı , sampuanımıda ozel olarak alıyorum zeytınyaglı sampuan kullanıyorum

kullandıgım yaglardan ,bazıları : çam terebentın,t. badem , susam,fındık,zeytın,menekse ,ısırgan,hınt,keten ,defne gar,papatya,çörekotu,bugday,cevız yagları

samsundayım tatlım ya kaç yere sordum yok.hepsi yasaklandı o bitkiyi bulamazsın diyor.ama siz alıyorsunuz yasaklı olsa orda da yasak olmaz mı :26:

canım ben ankaradayım evet yasaklanmıs ama ben alıyorum
hatta satan kısı arka raflardan bır yerden cıkartıyor istersen sana bulunan aktarların adreslerını ve numaralarını yollarım kendın arar sorarsn
zaten cok hafıf oldugu ıcın kargo ucretı cok bısey tutmaz
burada 10 gramı 25 lıra

ha evet ya çok iyi fikir canım.sen özelden yaz bende alim şu enteleyi artık sen kendi aldığın yerin numarasını ver ama sahte ot göndermesinler

saçlarım çok çabuk uzardı benim taaki kuaförüme kızıp mart ayında kısacık kestirene kadar
saçarım bana küstü remen 4 aydır entele kullanyrm ve 6 aydırda kaynaklarım var normal saç ayda 2-2.5 cnm uzar ztn entele 5 cm kadar uzatıyo fakat her ne kadar sağlıklıda olsa saçlarım inat etti uzamıo sanki 4 ayda 10-12 cnm fln uzadı ama ben daha fasla uzasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…