peki enteleyi kullanırken dökülmüş müydü?
Ya kızlar, bugün aktarıma sordum, enteleyi kesinlikle tavsiye etmiyor. Göze filan kaçması durumunda kör bile edebilirmiş. Cesaret edemiyorum bi türlü, çünkü saçlarıma bakım yağları sürdükten sonra eğilip dikkatle yıkarken bile gözüme su kaçabiliyor. Değdiği yeri yakabiliyormuş. Çok tırstım valla, kullananlar nasıl yapıyor yıkama işini?
selam :) bende bugun aktarcıya gittim aslında çamterebentini sormaya gitmiştim ilk önce bilmiyomuş gibi ne için kullanılıyor diye sordum saç bakımı, saç dökülmesini önlemek gibi şeyler söyledi.
ben uzatmak istediğimi söyledim iki şey önerdi biri entele otu malum bu ara baya zirvede ikincisi içinde 16 yada 18 (yalan olmasın) tane yağ içerdiğini söyledi hatta bi arkadaşta burda paylaşmıştı.
entele 18 lira yağ ise 10 lira ben şuan elimdeki turplu su, sinameki kürü, zencefil kürlerini yaptığım için şuan almadım ama biter bitmez bende alıcam sadece entelenin zehirli olması yıkarken sorun olurmu die kafamı karıştırdı hatta annem alma kızım boşver diyip durdu gelene kadar :) neyse baya uzattım paylaşmak istedim kürlerim bitince entele gözdem olucak
hepimize kısa sürede hayaline kavuşabileceğimiz uzun saçlar diliyorummm
canım merhaba , bahsettıgın kurlerı bımıyorum
bızede anlatır mısın ?
sevgıler ...
turplu su (bu benim favorim) : bir turp rendeleyin 2 bardak su içinde yarım saat kaynatın posasından ayırın ılıyınca yumurtanın sarısını karıştırın ve saça sürüp strechleyin. 1-2 saat bekletip ılık su ve şampuanla yıkayın. bu kür cidden cok iyi geliyor..
sinamekili kür : bir tutam sinameki 1tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampülü karıştırın.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyip ve yıkayın. ben bunu sinamekisizde denedim sonuç aynı buda gerçekten gürleştiriyor bizzat kullanıyorum..
zencefilli kür: 2-3 kök zencefili bir su bardagı suda kaynatın kaynayınca altını kısıp 5dk daha kaynatın ılıyınca saçı bununla ıslatın . ben bunu 2 kez yaptım memnun kalmadım saçımı sertleştirdi bi faydasını görmedim bu size kalmış bişe isterseniz deneyip yapabilirsiniz kök zencefil aktarlarda bulunuyor.
inşallah faydasını görürsünüz hepimize sağlıklı uzun saçlar diliyorum
paylaşımın için çok teşekkür ederim
ben şu anda entele kullanıyorum bıttıgınde soyledıgın kürleri uygulayacam
sevgiler ...
Eki Görüntüle 130431
entelenin resmi bu.
Entele (benim kullandığım ve memnun kaldığım)
10 gr enteleyi 2 bardak sirke 2 bardak suyla kaynattıktan sonra 1 gün bekletilir. Püskürtme kabına konur.Haftada en az 2 kere, bütün saç diplerime sıkılır. Minimum 2 saat beklenir. Sonra da yıkanır.
valla helal olsun ben cesaret edemem sirke yaptım gözüme kaçırdım sinameki yaptım yüzüme bulaştı ben yapamam sanırım.
açıkcası canım biz bu ürünü taaa 2007 yılında duydukyaa arkadşlar banada entele diye beyaza dönük kök gibi bişey verdiler.bikaç saat suya ısla o suyla sirkeyide kat kaynat dediler.şimdi bendeki yanlış bitkimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?