Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

entelenın losyonunu kullanan arkadaslar
sonucu bızımle burada paylasırsanız sevınırım
sevgiler...

aldınmı cnm enteleyiyağlarda badem yağı,hint yağı birde bemix cnm birde aldıysan entelenin şekli şemaliyle ilgili bilgi verirmisin.bena kahverengi kök gibi bişey verdi aktar ve kaç kişi kullanan müşterim var kalçaya kadar uzattılar dedi.kafamı karıştıran burada bahsedilen hep kahverengi pirinç gibi diyrlar bu bitkilerin hangisi doğru:97:

canım konunun acıldıgı gunlere bakarsan yanı ılk sayfalara orada entelenın fotografı var ayrıca bır arkadasımız gene paylasmıs fotografını bır kac sayfa once

sevgiler ....

entelenın losyonunundan bahseden arkadaslar ; losyonu kullandıysanız sonucları bızımle burada paylasır mısınız ?
sevgiler ....

ENTELE = Delphinium staphisagria (latince)

ENTELE BITKISININ TOHUMLARI ZEHIRLIDIR!!
TOHUMU DELFININ ICERIR!

DELFININ FAZLA DOZDA NEFES VE KALP DURMASINA KRAMF VE PARALIZE ´YE YOL ACAR!
BU BITKIDEN HAYVAN ZEHIRLENMESI AZ DEGILDIR!!

Eski yunan devrinde, entelenin tohumlari, sactaki bitleri ve parazitleri öldürmek icin kullanildigi, bazi kitaplarda yazar.

Hömopatide Entele tohumlari (Delphinium staphisagria) kesik ve akut yaralarda, tedavi ederken bölgeye his kaybi vermek icin kullanilir. (!)

KIZLAR ALMANCA WIKIPEDIA´DAN ALDIM TERCÜME ETTIM BUNLARI. BILDINIZE!!

ben de kullandım enteleyı hıcbır zararını gormedım
bızlerle paylsatıgın ıcın teşekkürler cereminoooo

kızlar bnde kullandm entele b zararını görmedm ama faydasnıda görmedm azıcık bi otada baya para werdm sirkeyle kaynatp her aksm saç diplerime sıkıodm ama n uzattı ne parlattı ne yumuşattı şimdi hakiki zeytn yagnı ısıtp saç dplerime friksiyn yapıorm snrada sıcak ıslak hawluyla sarıyorum şampuanımada sarımsak dövüp karıştrdm bunları kullanıorm saçlarm rofleden boyada çok yıprandı ama bu işlemler baya yumuşatp parlattı inş uzatırda bakalım nolcak

arkadashlar sakin bu enteleyi kullanmayin ben cok guvenilir yerden aldin ama bir ishe yaramadi yaramakla kalmadi sacimi fena halde dokdu hele ustelik bash agrisida cabasi.korkumdan ne yapacagimi bilemedim,hemen kullanmakdan vaz gecdim kimseyede tavsiye etmem

tatlım neden her aksam kullandın onu anlamadm ... ben haftada ıkı kez kullanıyorum ve barız uzama oluyor benım saclarımda ...
ayrıca sarımsak konusunda bıraz daha acıklama yaparsan sevınırım ... kokmuyor mu ? ne kadar sarımsak koyuyoırsun

gecmıs olsun canım ben 3 yıldır aralıklı olarak kullanıyorum bana hıcbır sey olmadı acaba baska bır sey mı kullandın
sonucta entelenın pıyasadakı fıyatının cok altında satan yerler var onlar gercekten entele mı satıyorlar ben de emın degılım bır de kullanımlada alakalı mesela bır arkadasımız her aksam kulalndıgını soylemıs mesela bazıları bekletıyormus sabaha kadar ben 2 ya da 3 saat bekletıyorum o kadar
bence entele otunun sahte olup olmamasıyla ve kullanım seklıyle alakalı br sey
tekrar gecmıs olsun tatlım sevgiler ....

Eskiden kullanıyordum çok da memnundum ama şimdi bulamıyorum aktarlar getirtmiyoruz satılmıyor dior nereden bulabilirim acaba? Birde su nette satılan entele yağı mı ne varmış ama çok azmış ona vereceğim parayla bitkisini alsam çok daha uzun sure yeter...

bu siteden enteleyi duyup 2 ay kullandım ama saçımın normal uzamasından başka bişey olmadı, yani bi işe yaramadı. verdiğim paraya üzüldüm, belki de bünyeden bünyeye değişiyo olabilir. kadıköydeki çoğu aktarda var, ben de kadıköydeki bi aktardan aldım, 10gramı 20tldi, tabi yanında badem yağı, bemix ampul, çamterebentin de alıp durduğum için, şimdi aklıma gelince sinirlendim baya.

Nerde bu kürün uygulanışı arkadaşlar bulamadım ya link verin yada lütfen biriniz yazın bana nasıl yapmaalıyım.bende saçlarım çok zor uzuyor diye bişeyler yapmak istiyorum..:78::78::78:

hele şükür buldum nihayet..saol Canavarcım ..sen ne zamandır kullanıyosun ne kadar faydalı oldu?

Arkadaşlar ben dün bu otu aldım, 2 bardak sirke 2 barsak su ile yarıya inene kadar kaynatıp soğutun deniyor, sonra saç diplerine sürüp 2 saat kadar bekleteceksin dendi. Faydası olur mu gerçekten bu hafta sonu başlayacağım denemeye sonuçları burada paylaşacağım sizinle...

cnm ben kullandım okumussundur yazdıklarımı sayfaya tafsiye etmiyorum kesinlikle saclarımın döngüsü değiştiresmen yeni yeni saclarımı toparladım yağlarla şampuanlarla falan sen bilirsin gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…