inşallah cnm peki entelenin saçlarına etkisi nasıl öğrenebilirmiyim?
kızlar merhaba bende bu enteleyi duydum yarın gıdıp aktardan hemen alıcam saclrm benmde cok kısa hemen uzamasını ıstıorum bazı arkadaslar bıkac yağdan bahsetmiş bu yaglrdan içine ne kdr koyucaz yardmcı olursanız sewınırım:)))
aldınmı cnm enteleyiyağlarda badem yağı,hint yağı birde bemix cnm birde aldıysan entelenin şekli şemaliyle ilgili bilgi verirmisin.bena kahverengi kök gibi bişey verdi aktar ve kaç kişi kullanan müşterim var kalçaya kadar uzattılar dedi.kafamı karıştıran burada bahsedilen hep kahverengi pirinç gibi diyrlar bu bitkilerin hangisi doğru:97:
enteleyi bulamıyorum ben ya aktardan aldınız herhalde
ENTELE = Delphinium staphisagria (latince)
ENTELE BITKISININ TOHUMLARI ZEHIRLIDIR!!
TOHUMU DELFININ ICERIR!
DELFININ FAZLA DOZDA NEFES VE KALP DURMASINA KRAMF VE PARALIZE ´YE YOL ACAR!
BU BITKIDEN HAYVAN ZEHIRLENMESI AZ DEGILDIR!!
Eski yunan devrinde, entelenin tohumlari, sactaki bitleri ve parazitleri öldürmek icin kullanildigi, bazi kitaplarda yazar.
Hömopatide Entele tohumlari (Delphinium staphisagria) kesik ve akut yaralarda, tedavi ederken bölgeye his kaybi vermek icin kullanilir. (!)
KIZLAR ALMANCA WIKIPEDIA´DAN ALDIM TERCÜME ETTIM BUNLARI. BILDINIZE!!
kızlar bnde kullandm entele b zararını görmedm ama faydasnıda görmedm azıcık bi otada baya para werdm sirkeyle kaynatp her aksm saç diplerime sıkıodm ama n uzattı ne parlattı ne yumuşattı şimdi hakiki zeytn yagnı ısıtp saç dplerime friksiyn yapıorm snrada sıcak ıslak hawluyla sarıyorum şampuanımada sarımsak dövüp karıştrdm bunları kullanıorm saçlarm rofleden boyada çok yıprandı ama bu işlemler baya yumuşatp parlattı inş uzatırda bakalım nolcak
arkadashlar sakin bu enteleyi kullanmayin ben cok guvenilir yerden aldin ama bir ishe yaramadi yaramakla kalmadi sacimi fena halde dokdu hele ustelik bash agrisida cabasi.korkumdan ne yapacagimi bilemedim,hemen kullanmakdan vaz gecdim kimseyede tavsiye etmem
ben de kullandım enteleyı hıcbır zararını gormedım
bızlerle paylsatıgın ıcın teşekkürler cereminoooo
Eki Görüntüle 130431
entelenin resmi bu.
Entele (benim kullandığım ve memnun kaldığım)
10 gr enteleyi 2 bardak sirke 2 bardak suyla kaynattıktan sonra 1 gün bekletilir. Püskürtme kabına konur.Haftada en az 2 kere, bütün saç diplerime sıkılır. Minimum 2 saat beklenir. Sonra da yıkanır.
Entelenin saç döktüğünü yazanlar olmuş. Aktar bana bu entele tohumunun saç çıkardığını söylemişti ki nette de birçok yerde aynı şeye rastladım entele tohumu saç çıkarır diye.
merak ettim yeni saçları çıkan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?