arkadaşlar sakın bu enteleyi kullanmayın!bende acayip saç problemleri yaşayan tiplerdenim.bu forumlarda okuyup,entele tohumu kullanmaya karar vermiştim.uzasında ne olabilirki en fazla doğal bitki,yaramazsa bırakırım dedim.5 kez filan kullandım.biraz uzadı doğru ancak dökülen saçlarımı anlatamam size resmen boyalı yerler inceldi ve koptu.2 aya yakındır kullanmıyorum.saçlarım iyice tüyleşti,dökülme ve kopma hala devam ediyor ve kupkuru oldu.dün iki karış kestirdim.uzatıp,çoğaltayım derken,eldekinden de oldum.hele saçınız benimki gibi boyalı saç filansa amman uzak durun..benden uyarması.
katılıyorum arkadaşım.öyle bir muhteşem anlatıldıki süperötesi bir bitki tohumu:)ne olacak dedik,yedik nanayı.cansız,zayıf,oluk oluk dökülme ve resmen kopma.yapmayın arkadaşlar.işin körlüğü,zehirlenmesinde filan olmuyoruz,iş güzelleşme olunca da,elde saçınız kalmıyor....bazısı demiş muhteşem oldu,bazısıda bizim gibi.eh bunu anlamak içinde kullanın tabiki:)kalmayın kararsız. %50 saçınızdan olma ihtimali var.hemde 2kullanımda.sorunmu canım!aynen cnm birkaç ay öncede yazdım ben bu sayfaya dost tavsiyesi sadece kullanmayın aynen sendeki sorun bendede oldu uzattığı doğru ama resmen koyun tüyü gibi yapıyo yıpratıyo kurutup döküyo hemde 1 ay aralıklı kullanmama ramen zararını gösterdi.ne cektim saclarımı toparlamak için.uzun olup kedi gibi sacım olucana kısa olup gür ve canlı olsun daha iyi bence.
tatlım neden her aksam kullandın onu anlamadm ... ben haftada ıkı kez kullanıyorum ve barız uzama oluyor benım saclarımda ...
ayrıca sarımsak konusunda bıraz daha acıklama yaparsan sevınırım ... kokmuyor mu ? ne kadar sarımsak koyuyoırsun
ben ilk duyduğum zaman bir şişe bitene kadar hem kızıma hemde kendime uyguladım.. Kısa zamanda sonuç aldım. Ama işte kış günü zor oluyordu birde ben üzüm sirkesiyle yapmıştım kokudan yanımda durulmuyorduhele şükür buldum nihayet..saol Canavarcım ..sen ne zamandır kullanıyosun ne kadar faydalı oldu?
ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:
merhaba, enteleyi bende bir ay kadar kullandım, gerçekten saç uzatıyor. fakat zaten düz olan saçlarım iyice kafama yapışınca bıraktım.
şimdi sadece tarama suyu denilen yumuşatıcı sıvıyı kullanıyorum saçlarımda ve kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmıyorum. saçlarım yaklaşık belimde, biraz altına indiğinde uzatmayı bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?