Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

aynen cnm birkaç ay öncede yazdım ben bu sayfaya dost tavsiyesi sadece kullanmayın aynen sendeki sorun bendede oldu uzattığı doğru ama resmen koyun tüyü gibi yapıyo yıpratıyo kurutup döküyo hemde 1 ay aralıklı kullanmama ramen zararını gösterdi.ne cektim saclarımı toparlamak için.uzun olup kedi gibi sacım olucana kısa olup gür ve canlı olsun daha iyi bence.

katılıyorum arkadaşım.öyle bir muhteşem anlatıldıki süperötesi bir bitki tohumu:)ne olacak dedik,yedik nanayı.cansız,zayıf,oluk oluk dökülme ve resmen kopma.yapmayın arkadaşlar.işin körlüğü,zehirlenmesinde filan olmuyoruz,iş güzelleşme olunca da,elde saçınız kalmıyor....bazısı demiş muhteşem oldu,bazısıda bizim gibi.eh bunu anlamak içinde kullanın tabiki:)kalmayın kararsız. %50 saçınızdan olma ihtimali var.hemde 2kullanımda.sorunmu canım!

tatlm bana aldıım yerdeki kadn bunu bi şişeye koy her aksm yatmadn saç diplerne sık demişti bnde öle yaptım bi işe yaramadı sarımsak olayıda bu bn bioblas kulanıorm içine 3 4 diş sarımsak ezip koyuyorm brzda çalkala al sna sarımsaklı şampuan bide sık sık fön çektr bnm dip boyam 2 haftada geldi nerdeyse

evet denedim... ve saçlarımı yaktı koparttı attı.
boyadan yıpranmış ve uzaması biraz yavaşlamış saçlarıma hem biraz bakım yapayım istedim hem de sağlıklı bir şekilde uzasınlar istedim. internette dolaşırken de bu otu buldum. memnun olanlar vardı ve ben de denemek istedim. birkaç sefer denememden sonra bir baktım ki saçlarım uçlarından bırak kopmayı akıyor resmen. uzun olmasını istediğim saçlarım bir baktım ki daha da kısalmışlar. ama suç yine bende. o kadar zehirlidir, eline eldiven giymeden sürme, kaynattığın kabı at deniyor. e sen de düşünsene eline bile zarar veren şey kafana, saçına vermeyecek mi??
söylemem o ki ben yaptım siz yapmayın...
hc nin saç uzaması için yağı var bak onu kullanabilirsin. ben denedim öyle söylendiği gibi mucizeler yaratmıyor evet ama en azından bakım yapıyor. herhangi bir zararını da görmedim. yumuşacık yaptı ve uzaması normale döndü.

offff bn enteleyi kaynattm bigün beklettim bugün sürcektim ama son yorumlar bni korkuttu karasız kaldım :/ :18::18::18::18:

hele şükür buldum nihayet..saol Canavarcım ..sen ne zamandır kullanıyosun ne kadar faydalı oldu?
ben ilk duyduğum zaman bir şişe bitene kadar hem kızıma hemde kendime uyguladım.. Kısa zamanda sonuç aldım. Ama işte kış günü zor oluyordu birde ben üzüm sirkesiyle yapmıştım kokudan yanımda durulmuyordu

kaç gündür saçlarımın uzaması için bakımlar arıyordum turplu su sarımsaklı şampuan bide entele için gerekli malzemeleri alıcaktım
ama entele için yapılan bazı yorumlar baya kafa karıştırıcı tabiki iyi gelen arkadaşlarda olmuştur
ama ben daha az yan etkili kürleri deniyim uzasın derken banada yaramazsa göğsümde olan saçlarımdanda olmıyım
yarayan arkadaşlar inş çabucacık uzar saçlarınız kolay gelsin hepinize bol uzun saçlı günler

bende dün 10 nisan itibari ile korkarakta olsa başladım kullanmaya..benim tercih ettiğim sadece sirke ve entele otunun karışımı, elimdeki ampüllerdende katıcaktım ama vazgeçtim tarif ne ise tam olarak onu uygulayıp sonucu takip edicem..gelişmeleri mutlaka paylaşıcam..çok dikkat ederek fısfıslı şişenin içine koyarak sıktım saç derimin heryerine, çok az boynuma falan aktı hemen sildim ama akan yerlerde kısa süreli bariz kızarıklıklar oluştu ve saç derimi ateş bastı baya bi korksamda 5-10 dk sonra hepsi geçti o an tek dileğim yıkamak için saçımdaki folyoyu açtığımda olan saçlarımdanda olmamak dı çok şükür hepsi yerinde ve dökülmeside anında durdu gibi, birde saçı yumuşacık yapıyor

he birde alırken aktar hemen uyardı zehirli olduğu için yasak bir bitki, bazı aktarlarda siparş ile getirtiyormuş..anlaşılan baya tehlikeli :18: umarım bi sıkıntı olmaz..bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :26:

ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:

ben entele kullandım ve evet doğru saç uzatıyor ama entele deri kanserine yol açıyormuş dr. dan duydm ve artık kullanmama ya karar verdim bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim..

merhaba, enteleyi bende bir ay kadar kullandım, gerçekten saç uzatıyor. fakat zaten düz olan saçlarım iyice kafama yapışınca bıraktım.

şimdi sadece tarama suyu denilen yumuşatıcı sıvıyı kullanıyorum saçlarımda ve kesinlikle saç kurutma makinesi kullanmıyorum. saçlarım yaklaşık belimde, biraz altına indiğinde uzatmayı bırakacağım

Son düzenleme:

tarama suyu dediğin ne arkadaşım??

kızlar ben entele pahalı bişeydir diye yanaşamıyordum :) 4 taleeeeymiş 4 gündür bu siteyi didikliyorum artık uygulamaya geçtim :) dün kekik ve susam yağı buldum evde onu diplerine geri kalanada zeytinyağı sürdüm yattım saçlarım yumuşacık oldu tararken dökülenler % 80 azaldı bikaç güne de bi karışım buldum onunla enteleyi denemek istiyorummmmm :):)

kızlar bende kullanmaya karar verdim alıcam ama acaba doğal saçlarda dahamı etkili ouyor ne benim saçım baya işlemden geçmiş platine ulaşmış bir saç kestire kestire kurtuldum yanıklardan az kaldı ama bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…