Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar , foruma yeni katıldım. enteleyi geçen yıl bu forumdan öğrenmiştim. 2 yıl önce bi bunalım anında saçlarımı kestirmiştim, okadar ki ensem açıktaydı yani, normalde resmen yılda belki 3-4 cm ancak uzayan saçlarım şuanda belimde , eski uzunluğunda. ve bu 1 yılda sadece 3 kez kullandım , aktarımın tavsiyesine uyup herhafta yada 2 hafta da bi kullansam nekadar olurdu düşünemiyorum

bazı yeni kullanıcak arkadaşlar tereddütte, ve de korkuları war okuduğum kadarıyla. ilk başladığımda aktarım beni de uyarmıştı yan etkisinden ötürü. ama bilinçli kullandıktan sonra hiçbişi olmuyo merak etmeyin. zaten atüm saçınıza deil sadece diplerine uygulayıp saçınıza masaj yapmanız gerekiyo , yıkarken de kafanızı öne eğip sadece saçlarınızı yıkamanız yeterli , bi de unutmada ;uygulamadan önce saçınızı yıkayıp iyice kurulamanız gerekiyor.
umarım size de faydası olur

elmaşkerekeri35 ;

merhaba arkadaşım ,özelden msj atmışsın ;ama ben henüz yeni üye olduğum için ordan cvp yazamıyormuşum. umarım burayı okursun.entelenin saçta sönme yapıp yapmadığını sormuşsun. ben bu gibi problemler yaşamadım cnm hiç, aksine benim saçımı daha da canlandırdı. normalde saçlarım avuç dolusu dökülürken , kullandığımdan beri dökülmüyor da. çevreme hep tavsiye ediyorum ,kullnan arkadaşlarım war, hepsi de çok memnunlar. umarım senin saçarına da iyi gelir. sormak istediğin bişi olursa cvp veririm herzaman, iyi günler.

saol canım cevap verdiğin için. bi de bişey sorcam ben bunun losyonunu aldım aktardan. 2 defa oldu uyguluyorum zaten. sönme olmadı saçlarımda ama ne kadar etkilidir losyonunu kullanan var mı

arkadaşlar ben bugün gidip entele otunu aktarlara sordum zehirli olduğu için yasaklanmış ama spreyi varmış 20 lira dediler sizce alıyım mı?

ιℓαу∂α_14;19572469 .!.:
arkadaşlar ben bugün gidip entele otunu aktarlara sordum zehirli olduğu için yasaklanmış ama spreyi varmış 20 lira dediler sizce alıyım mı?

canım ben spreyini aldım4 defa ya zor yetti. şimdi bitkisini aldım.10 gr . bi çay kaşığına bi çay bardağı elma sirkesiyle kaynatıyormuşsun. ılıyınca saça sıkıyomuşsun. öyle dedi aktar. siz nasıl yapıyosunuz

hanımlar merhaba .ben yeni üye oldum. üç gündür entele bitkisi kullanıyorum zeytinyağı ile kaynattım ve bir bardak elma sirkesi ile.ama kafa derim yanıp kaşınıyor .bu normal mi :26:

ben şöyle yaptım.50 gr entele bir bardak elma sirkesi ile kaynatmaya koydum.kaynamaya yakın yüz gr zeytinyağı ve biraz sinameki koydumkısık ateşte yirmi dk kaynattimve bu karışımı aktardan aldığım diğer saç bakım yağları ile karıştırarak çogalttım.daha 3 gün oldu inşallah işe yarar.röflede saçımı yaktılar rapunzel gibi saçlarım vardı şimdi kınalıyapuncak oldum

hanımlar merhaba .ben yeni üye oldum. üç gündür entele bitkisi kullanıyorum zeytinyağı ile kaynattım ve bir bardak elma sirkesi ile.ama kafa derim yanıp kaşınıyor .bu normal mi :26:

normal kuzum çoğu kişide oluyor ancak sen biraz farklı karışım yapmışsın...

oku oku bitmiyor vallahi ama kısaca durumu özetlemek gerekirse.belimde sapsarı olan saçlarımı kestirdim küt ve siyah sonra silme yapıldı ve bakır daha sonra kendim boyadım şimdide sarıya döndüm ve pişmaniye gibi yanık berbaat saçlarım var.
bu entele yanık saçları koparır mı??yani koparsa zaten kel olucam... acil cevap verebilirseniz sevinirim...

çok geçmiş kötü bir durumdasın sarı çok yıpratıyor saçı ... enteleyi sadece saç diplerine sür çünkü uçları kurutuyor...

mrb arkadaslar ben bgn aktardan anneme aldırdım entele losyonunu kullanmaya baslamıcam henüz cünki kafamı kaşıdıgım için biraz yaralar var şimdi arkdaslar kullananlara soruyorum üzerinde hergün yazıyor ne aralıkla kullandınız? ve etkisi gerçekten oldumu? lütfen cevap bekliyorum kızlar bnm saçlarım hiç denecek gibi uzuyor cok zor uzuyor sinemakiyi yaptm bi müddet ama aman aman diyecek sonuc alamadm nolur entelede 1 ayda 5 cm gibi bi sonuç alabilirmiyim cevap bekliyorum lütfen

arkadaşlar ben bu entelenin losyonunu kullanıyorum işe yarıyo evet ama çook pahalıya gelio otunu almak istiyorum ama bulamadım internetten entele otu alan varmı
varsa ozelden bana nerden aldıgını soylerse sevınırım

arkadaşlar bu konuyu bende uzun bir süre araştırdım.alıp 1 senedir kullanmaya cesaret edemediğim enteleyi kullanmaya karar verdim.önce tarif edildiği gibi elma sirkeli olan tarifi yaptım.ancak kokusuna dayanamadım.bende elma sirkesi yerine 4 bardak su ile kaynatttım.yine aynı şekilde 4 bardak su ve enteleyi yarısı buharlaşana kadar kaynattım.daha sonra soğumasını bekledim.soğuduktan sonra fısfıs bir şişeye koyarak her banyodan sonra saçlarımın dibine sıkarak kullandım.bir sonraki banyoya kadar saçımda kaldı.herhangi bir koku falanda olmadı.saçlarımda ciddi bir uzama oldu çünkü çevremdeki herkes bunu söyledi.saçlarım siyah ve hiçbir boya yok.annemle uzun süredir görüşmemiştik.annemde saçlarımın ne kadar siyah olduğunu ve parladığını söyledi.boyadınmı sordu.saçlarım belimin altına kadar inmişti.şu anda saçlarımı düğünden sonra kısacık kestirdim.yine bu formülü deneyeceğim.aynı zamanda dökülmesinide kesti.kullanın memnun kalacaksınız

arkadaşlar bugün aktara sordum entele otu 45 tl dedi bana biraz pahalı geldi küçücük bi şey gösterdi üstelik..siz kaça alıyorsunuz ki bu otu..

arkadaşlar 8gr entele otunu 2bardak sirke 2bardak su birazda zeytin yağıyla kaynattım saçıma sürdüm ilk başta biraz yandı sonrada başımı ağrıttı korkuyorum zarar verir diye normalmi acaba bilgilendirirseniz sevinirim...

ben entele losyonu almıştım.küçücük bişeydi ve çok pahalıydı.3 kullanıma bitti.Hiç bir hayrını göremedim

bulabiliyorsanız otunu alın bence diğer türlü hiç bir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…