elmaşkerekeri35 ;
merhaba arkadaşım ,özelden msj atmışsın ;ama ben henüz yeni üye olduğum için ordan cvp yazamıyormuşum. umarım burayı okursun.entelenin saçta sönme yapıp yapmadığını sormuşsun. ben bu gibi problemler yaşamadım cnm hiç, aksine benim saçımı daha da canlandırdı. normalde saçlarım avuç dolusu dökülürken , kullandığımdan beri dökülmüyor da. çevreme hep tavsiye ediyorum ,kullnan arkadaşlarım war, hepsi de çok memnunlar. umarım senin saçarına da iyi gelir. sormak istediğin bişi olursa cvp veririm herzaman, iyi günler.
ιℓαу∂α_14;19572469 .!.:arkadaşlar ben bugün gidip entele otunu aktarlara sordum zehirli olduğu için yasaklanmış ama spreyi varmış 20 lira dediler sizce alıyım mı?
canım ben spreyini aldım4 defa ya zor yetti. şimdi bitkisini aldım.10 gr . bi çay kaşığına bi çay bardağı elma sirkesiyle kaynatıyormuşsun. ılıyınca saça sıkıyomuşsun. öyle dedi aktar. siz nasıl yapıyosunuz
hanımlar merhaba .ben yeni üye oldum. üç gündür entele bitkisi kullanıyorum zeytinyağı ile kaynattım ve bir bardak elma sirkesi ile.ama kafa derim yanıp kaşınıyor .bu normal mi :26:
oku oku bitmiyor vallahi ama kısaca durumu özetlemek gerekirse.belimde sapsarı olan saçlarımı kestirdim küt ve siyah sonra silme yapıldı ve bakır daha sonra kendim boyadım şimdide sarıya döndüm ve pişmaniye gibi yanık berbaat saçlarım var.
bu entele yanık saçları koparır mı??yani koparsa zaten kel olucam... acil cevap verebilirseniz sevinirim...
ben entele losyonu almıştım.küçücük bişeydi ve çok pahalıydı.3 kullanıma bitti.Hiç bir hayrını göremedim
bulabiliyorsanız otunu alın bence diğer türlü hiç bir işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?