Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

kıızlar ben bi şişe sıktım kullandım ne kadar kullanmaya devam edicem losyonu..
her gün sıktım 4 günde bitti şişe..
ne zaman bunu sıkmayı bırakmalıyım ve ne sıklıkta sıkmalıyım..
yeni bi tane alıp devam mı edeyim kullanmaya

kullanan arkadaşlar cevap veririse çok sevinirm bayram bayram

arkadaşlar losyonla ilgili deneyimleri paylaşmamızı isteyenler olmuş öncelikle durumu anlatayım kuaför mağduru oldum üstelik saçımı yamuk kestiği için bir de düzelttirmek zorunda kaldım entele losyonunu 1 haftadır her gün (yarım saat ila 2 saat arası bekleterek kutunun üzerinde yarım saatten sonra yıkayabilirsiniz diyor.) kullandım yarım santimlik bir uzama var bunu da kahküllerden anladım kaşlarıma değen kahküller şimdi göz kapağıma rahatça değiyor.sanırım bende 1 ayda 2-3 cm civarı uzama yapacak 5-6cm beklemek biraz abartı olur.bu arada losyonu sadece dip boyası yapar gibi saç diplerine yayıp beklemek gerek saça sürmeye gerek yok hatta aktar bana saç uçlarına temas ettirmemeye çalış dedi kurutuyor diye şikayet edenler olmuş. 1 hafta dayandı benim losyon hatta içinde 1 kullanımlık daha var sanırsam ama kullanırken dikkat edin saç diplerinizde yara sivilce varsa kullanmaya ara verin hiçbir şey sağlığınızdan değerli değil..bir de kulaklarımda hafif kızarıklık oldu o bölgeye de dikkat etmek gerek sürerken

arkadaşlar 3-4 yıl önce bende entele otunun sirkeli tarifini 1 hafta kullandım. saçlarımı uzattı uzatmadı mı bilmiyorum ama acayip kuruttu ve zaten küllü olan rengini iyice mat gösterdi. bırakmak zorunda kaldım. sirkeden kaynaklandıgını düşünüyorum çünkü sirke saçta uzun süre kalınca kurutuyor ki bu tariftede 2 saat falan bekletmek gerekiyormuş. deneyecek olan arkadaslara badem yağlı ve bepanten li tarifi öneriyorum. en azından saçı uzatmasa bile besler.

Arkadaşlar bende entele kullandım geçen sene. Saçlarım ciddi anlamda uzadı. Size tam olarak şu kadar cm uzadı diyemem ama düzenli kullandığınızda gercekten saçınızın uzadığını görüceksiniz. Ben aktardan aldım. Her gece yatmadan 1 saat önce saç diplerime uyguladım masaj yaptım. Sabahta yıkadım. Ben 1.5 ay kullanabildim ama gercekten farkı gördüm. Şimdi tekrar kullanmaya başlıycam.

Arkadaşlar Ankarada kızılay yada dikmende entele otu satan bildiğiniz bir aktarcı var mı.. Az önce kuzenimle konuştum kendisinin kuaförü var ve ona gelen 3-4 müşterisi kullanmış hepside memnunmuş. bana söylediğine göre 2 bardak üzüm sirkesi, 2 bardak su ve entele otunu kaynatıp saç diplerine sürülecekmiş. 15 günde bir yapılması gerekiyomuş. benim anlayamadığım bu karışımı her kullanımda mı yapıcam yoksa 1 kere yapıp bitene kadar mı kullanıcam. kullananlar ne diyosunuz yardıııımmmm..:18:

ben uzun süre kullandım ancak dün aktardan entele otunu aldım kaynattım suyu yeşil oldu daha önce başka yerden aldıklarımın suyu kahve rengi olurdu neden acaba? sizinkisi ne renk?

ben önceden 10 gr 20 tl alıyordum şimdi 10 gr 50 tl aldım aktarcı benden bir doktor alıyordu dedi ama kaynatınca suyu yeşil oldu önceden kahve rengiydi neden

Kızlar, ben de bugün aldım aktardan. 10 gr 30 tl. Yarın hazırlayıp 1 gün bekleteyim ertesi gün sürmeye başlıyım diyorum. Aktardaki bey kötü kokuyu gidermek için kaynatırken içine birkaç tane karanfil koy dedi. Bilginize.

Kızlar, regl iken kullanan oldu mu enteleyi? Bir zararı olur mu ya da etkisizligi? Sonuçta regl iken sac boyatmiyoruz boya tutmuyor diye. Bu konuyla ilgili bilgisi ya da deneyimi olan varsa yazabilir mi?

Kızlar, regl iken kullanan oldu mu enteleyi? Bir zararı olur mu ya da etkisizligi? Sonuçta regl iken sac boyatmiyoruz boya tutmuyor diye. Bu konuyla ilgili bilgisi ya da deneyimi olan varsa yazabilir mi?

ben kullandım ve bir zararını görmedim, kimyasal değil ki sonuçta bence regliyken de besliyordur saçı

kızlaar döndüm dolaştım yine enteleye gei döndüm civan perçemleri sinamekiler çam terebentler kullanıorm ama bi türlü beni tatmin eden bi uzama olmuyo ilk 1-2 hafta uzatıo sonra duruyo bendeki uzama dün aldım kaynattım bklettim demin süzdüm şimdi kafamda ama ben şu şekilde yaptım 5 gr almıştım 1 bardak elma sirkesi 1 barrdak su bide evde karışım yağlarım vardı onlardanda attım bi tutamda sinameki attım sarmısağıda dövüp attım kaynattım baya bi inş bu şekilde daha çok işe yarar bide sıkarken kafma burnuma gözüme ağzıma kaçtı :S olmam inş bişey 2 sene önce yapmıştım sırf elma sirkesi ve suyla ozaman çok işe yaramıştı inş yine yarar :/

kızlar yeni üye oldum bu entele bitkisini nasıl kullanıyorsunuz? ne kadar almalıyız ölçü olarak? acıklarsanız sewinirim:)

ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:

arkadaşım bende kullanıcaktım zehirler vs dediler kullanmadım sana etkisi oldumu

selam arkadaşlar entele otu ve losyonu hakkında baya bi yorum okudum ve sonunda sipariş verdim bu gün elime ulaştı kullanıp gerçekten faydasını gören varmı? losyonu kullanacağım bu akşam itibari ile:))

Ben entele otunu aldım ve 3 ay kullandım. Saçlarımı 2 kere 5cm kestirmeme rağmen saçlarım çok uzadı. Benim saçlarım çok yavaş uzar, fakat 3 ayda omzundan göğüs hizama geldi. Saçlarım zaten gürdü, dolayısıyla gürleştirdi mi bilemiyorum. Yeni saçlar da çıkarttı. Başlarda saç dökülmemi azaltmıştı, ancak son zamanlarda saç dökülmem çok arttı, belki mevsimseldir ya da yapısaldır fakat çok ciddi bir saç dökülmem oldu fakat saçlarım da bir azalma da hissetmedim. Entele otu ile daha ayrıntılı bilgi isterseniz, blogumda bir yazı yazmıştım onunla ilgili. ! All the Glittering Secrets: Entele otu ile ayda 5 cm saç uzatmak? mit mi gerçek mi?

Ben hiç bir zararını görmedim, kötü kokusuna da alıştım.

benimde çok geç uzuyor saçık bende alayım bari.nekadar bu bitki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…