otunu kullandınız mı şu anda benim kafamda fakat başımı ağrıttı korkuyorum
merhaba , uzun bır aradan sonra tekrar buradayım ...
Arkadaslar entele otu dıye sahte otlar satılıyor ...
Ben 10 gramını 25 lıraya alıyorum . Yanı ben entele satıcı falan degılım ya da entelenın turkıye kazancından benım bı kazancım yokSadece bısey dennedım faydalı oldu ve paylasmak ıstedım ....
Kullanan ya da kullanmak ısteyen arkadaslar
lutfen gercekten entele aldıgınıza emın olun ... Entele tohumu adı altında baska seyler satıyorlar ...
Kızlar, regl iken kullanan oldu mu enteleyi? Bir zararı olur mu ya da etkisizligi? Sonuçta regl iken sac boyatmiyoruz boya tutmuyor diye. Bu konuyla ilgili bilgisi ya da deneyimi olan varsa yazabilir mi?
ya bu enteleyı bulandan ve burada bızımle paylasandan allah razı olsun.kullanan arkadaslarım buraya sonuclarınızı yazın,entele zehırlı dıyenlere aaman kullanmayın dıyenlere kapak olsun:dance:
canım benim kullandığımin içinde hint yağı,susam yağı,tatlı badem,kakao,çörek otu,yılan yağları ve birazcık da gliserin var bunları karıştırp sürüyorum ve streçleyip 3 saat tututyorum kafamda..
Ben entele otunu aldım ve 3 ay kullandım. Saçlarımı 2 kere 5cm kestirmeme rağmen saçlarım çok uzadı. Benim saçlarım çok yavaş uzar, fakat 3 ayda omzundan göğüs hizama geldi. Saçlarım zaten gürdü, dolayısıyla gürleştirdi mi bilemiyorum. Yeni saçlar da çıkarttı. Başlarda saç dökülmemi azaltmıştı, ancak son zamanlarda saç dökülmem çok arttı, belki mevsimseldir ya da yapısaldır fakat çok ciddi bir saç dökülmem oldu fakat saçlarım da bir azalma da hissetmedim. Entele otu ile daha ayrıntılı bilgi isterseniz, blogumda bir yazı yazmıştım onunla ilgili. ! All the Glittering Secrets: Entele otu ile ayda 5 cm saç uzatmak? mit mi gerçek mi?
Ben hiç bir zararını görmedim, kötü kokusuna da alıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?