Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ENTELE KESINLIKLE ZEHIRLIDIR!

ENTELE = Delphinium staphisagria (latince)

ENTELE BITKISININ TOHUMLARI ZEHIRLIDIR!!
TOHUMU DELFININ ICERIR! DELFININ ZEHIRLI BIR ALKALOID´DIR. DELFININ CILTTE ILTIHAP YAPABILIR.

DELFININ FAZLA DOZDA: NEFES VE KALP DURMASINA, KALP KASI FELCINE, KRAMF VE PARALIZE ´YE YOL ACAR!
BU BITKIDEN HAYVAN ZEHIRLENMESI AZ DEGILDIR!!

Eski yunan devrinde, entelenin tohumlari, sactaki bitleri ve parazitleri öldürmek icin kullanildigi bazi kitaplarda yazar.

Hömopatide Entele tohumlarindan yapilan ilaclar (Delphinium staphisagria) kesik ve akut yaralari, tedavi ederken bölgeye his kaybi vermek icin kullanilir. (!)

KIZLAR ALMANCA WIKIPEDIA´DAN ALDIM TERCÜME ETTIM BUNLARI. BILGINIZE!! Wikipedia türkcede pek fazla bilgi yok, almanca sayfada cok bilgi yaziyor entele hakkinda.

Bu bitkinin tohumuyla sac uzatmaya kalkismak cok yanlis olur!! Bununla sac uzatayim derken sagliginizdan olmayin!

Son düzenleme:
arkadaşım bende kullanıcaktım zehirler vs dediler kullanmadım sana etkisi oldumu

slm kızlar bende kullanıyurum bu ara ara verdim ama bu ot 3 yıldır hayatımda.hiçbir zararı yok olsa bende olurdu.ayrıca tüysüz bi bayanım esmerim ve eldiven kullanmadan uyguluyorum hala kıllanmadım:)

Bende Entele bitkisini kullanmaya baslayalı 2 hafta oldu ama ben haftada 2 gun uyguluyorum.Soylenenlere gore 3 e cıkarmak gerekıyormuşş pekı hadı bakalım oyle yapalım:) EZgicimm bloguna bayıldımmm ayrıcaa saka gıbı bende bıtmıs olan bır glıss sısesına doldurdum..Oyle Fısfıslıyorum:) ama ıcındekı tortudan dolayımıdır ne brz tıkıyor fısfıslarken:) Sanırım ıkımızde Başak burcu oldugumuzdan aynı taktıgı uygulamışızz

ben enteleyı 3 yıl once kullandım cok memnun kalmıştm.saclarımı yumusak parlak guzeldı yanı.sonra hamılelık dogum filan derken

unuttum sac bakım maskelerımı. simdı tekrar yapıcam yagı cıkmış .onu kullanmak istiyorum.ve sunuda ıtıraf etmek istıyorum saclarımı

hıc bır maske bu kadar yumusak ve guzel gurünumlu yapmamştı.

denildigi gibi elma sirkesiyle beraber kaynattim.haatta daha cok yarari olsun diye 1 gün yikamadigim bile oldu.
sonuc..
alnimda everest tepesi gibi kocaman bir sivilce ve cikmak bilmeyen sirke kokusu akabinde hayal kirikligi
kullananlara göre sacimin uzamasini en iyi sekilde takip edebilecek kisi benim sanirim.cünkü sacim boyanali yeni olmustu sadece 2 parmak kadar uzundu.herkezin dedigi gibi ayda 5 santim uazamis olsa bu hafta basina 1 cm takamül eder.ölcüyorum hergün mezurayla tik yok.sakin kullandigin sahte falan demeyin.arkadasim ekstra istanbuldaki misir carsisina gidip aldi.10 gr ne kadar verdi söylemedi ama maliyetli.
bu ayni sonuna kadar bekliyecegim.eger bu son iki hafta icindede bi uzam olmaz ise en yakin cilt doktoruna gidecegim
ondan sonrada benim asagida bi hint dükkani var oraya gidip soracagim.beklemiyeyim ben bu hafta yapayim en iyisi.
emeklerimi gectim hayal kirikligi oldu.cebimde bir mezura hasta oldum ya düsünceden.gelismeleri yinede yazacagim.sevgiler

Bende mısır carsısının orda cemberlıtasta coook senelerdır olan unlu bır yerden aldım. 10 gr 30 tl arkadaslar ucuzda degıl ve benım urunum bıttı yıne alcam ben sdece dıplere suruyorum ama bolca suruyorum.uzama dersenız cok asırı degıl malesef ama bıraz daha kullanacagım ben soyle yapıyorum gece yatmadan evvel suruyorum sabah yıkıyorum yada Surdukten 2,2.5 saat sonra yıkıyorum,bıraz akıtıyorum suyla daha sonra sarımsaklı sampuanla yıkıyorum sonra normal mıs kokulu sampuanımla oyle koku falan olmadı bende..ama sarımsaklı sampuandanmıdrı bu enteleden mıdır bılmıyorum saclarım acaıp dolgunlastı kabarıyor ama guzel bır kabarıklık havalı duruyor şekerler..sarımsaklı sampuanı kendım yapıyorum hazır almıyorum ben..

10 gr minnacık enteleye 30 tl verdim bende bugün. Onunla 2 tane hint yağı 2 çam terebentin 2 badem yağı 2 paket sinemaki alırdım ya!
umarım işe yarar !

kızlar benimboynumda minik minik kızarıklıklar oluştu entele sayesinde :) zehirli olduğunu biliyodum okadar dikkat etmeme rağmen damladı ve şuan boynum hart hart kaşınıyor. Benim gibi hassas cildi olanlar uygulamasın derim, yok illa yapıcam diyorsanız çok dikkat edin ben turplu suya başladım o bana daha iyi geldi, hadi bakalım :)

arkadaslar.kulagimin icinde su salyangoz gibi olan yer su an balon gibi.doktor zehirlendigimi vücüdun bu sekilde tepki verdigini söyledi.yatamiyorum üstüne öyle böyle degil.üc hafta boyunca yapip sonuc alamadigima mi yanayim,su an essek kadar sis olan kulagimami bilemedim.
cok büyük hata ettim kullanmamaliydim.yorumlarda zaten aa sok oldum uzatti falan oldu diye hic kesin bisey yok.su an giden zamanima giden parama hepsi icin cok pismanim.ayrica doktora da sordum.sac uzatiyormu falan diye.bunun imkansiz oldugunu o kadar kozmetik firmasi eger öyle bisey olsaydi muhakkak bunu kullanacaklarini söyledi.bilmedigim hic bir otu sürmemem gerektigini.sac uzatayim derken tamamen saclarimi öldürebilirmisim.
sacin uazmasida ayda sadece 1cm miss.bazen hormonlardan dolayi durma olabilirmis.ama en fazla uzayacagi buymus.neylen yikarsan yike ne yaparsan yap uzatamassin dedi.keske kullanmadan önce doktora danissaydim(

enteleyı sırke ıle kaynattıktan sonra bı kerelık deıl dımı yanı bu yaptıgımız karısımı bı ay boyunca kullanıcaz mı?we nasıl muhafaza edıcez artan enteleyı?

evett ya bnde kullanmaya başlıcam da merak ettim kaynatcaz flan sonra o suyu bir şişeye koyup sprey gibi kullancam ama o suyu değiştircek miyiz yoksa o su bitene kadar şişede mi durcakk nolurr yardımmmm :44:

Ben yaklaşık bir aydır entelenin şampuanını kullanıyorum. Başta pek inanarak almadım onca şey kullandım çam terebenti , zeytinyağı, ozoderm, elseve argenine , hint yağı vs daha neler neler ama kullandıgımın daha ilk haftasında saçımın dibinin çıkmaya başladığını farkettim ve saçlarım çok sağlıklı her görende saçında baya farklılıklar var diyolar ve ben mutlu oluyorum şuan henüz bir ay dolmamasına rağmen iki parmak dibim çıktı ayda iki parmak uzamada bence gayet iyi öyle on cm uzuyo diyenlerede inanmıyorum açıkcası gerçekçi olmak lazım iki parmak gayet iyi uzadığını gösterir bence :114:

merhaba kızlar öncelikle forum u uzun zamandr takip ediyorum ve uzun zamandır yazamıyorum tee geçen sene anneme aldırdıgım entele losyonu hala beni bekliyor sanırım kafamda yara yada kızarıklık yoksa bu akşam başlicam en son onuda yapıp son vericem artık bakımlar ama bişey merak ediyorum kullananlar memnun kaldımı losyondan?

off bu koku beni öldürücek . koku zehirlenmesi yaşıcaz :d sabh aksam cam acık evde saçımdaki koku bütün evi sarıyoooo

arkadaşlar peki enteleyi nasıl kullanıyoruz yani kaç gr. ne kadr suda kaynatıyorz spreylemi uyguluyorz bi yardımcı olsanz :)

kızlar ben bir haftadır kullanıyorum şaka gibi yarım cm çıktı tipten.boya olduğu için saçımda, çok net görüyorum. bi zehirlenme de söz konusu değil.herhalde herkes de farklı etki gösteriyor.sağlıklı saç çabuk uzar.entele de parazit bakteri ne kadar pislik varsa yok ettiği için saç tertemiz oluyo çabuk uzuyo. burda kullanıp de saçında incelme olan var mı onu merak ediyorum.????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…