- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
Adam yolda, belki yükleyecek yer bulamadı?Sizden TL yüklemenizi isteyen bir erkek.....bence bu kadarı bile yeterli bu ilişkiyi yurutmemek için....yakında borç para da ister
Bir erkegin bir kadindan borc istemesi neden bu kadar tuhaf? Tabi ki kiz arkadaşından isteyebilir, bu onu maddi olarak sömürdüğünü mu gosteriyor hemen?
Rica ediyorum su erkeklere ve kadinlara toplumsal roller yuklemeyin. Insanlik hali diye birsey var. Belki hesabinda para kalmadi ya da para cekecek firsati olmadi. Surekli alip alip geri ödemese dediginiz dogru ama insan neden kiz ya da erkek arkadasindan borc isteyemesin?Evet aynen bunu gösteriyor ama kadınlarımız gerçekten ya çok aşık ya çok saf...bunu anlamak bu kadar zor olmamali
Bu da kadın dayatması işte. Erkek adam para istemez diye. Bazı erkekler kadınlar hakkında diyor ya kadın şöyle olmaz böyle olmaz diye. Böyle düşünenler de onların kadın versiyonu.Bir erkegin bir kadindan borc istemesi neden bu kadar tuhaf? Tabi ki kiz arkadaşından isteyebilir, bu onu maddi olarak sömürdüğünü mu gosteriyor hemen?
Peki neden ben TL yüklemesini isteyip para gönderdim diyince umarım almamıştır diyorsunuz? Yani o bana yükleyebilir ve hesabına gönderdiğim parayi da geri göndermesi lazım ama ben ona yükletemez miyim?Evet aynen bunu gösteriyor ama kadınlarımız gerçekten ya çok aşık ya çok saf...bunu anlamak bu kadar zor olmamali
ergence olmus evet, kizdim aramicam demissin üstüne arkadaslarin dedikleri gibi eski sevgiliyi katmissin v.s :) gereksiz bir tartisma olmus. sende biraz daha fazla hatali gibisin sanki . cok takilma gercekten ama ya böyle seylere :)Arayabilirdim evet. Haber vermemesine kızdım aramadım. Gece döneceğini biliyordum gece yazmasaydi arayacaktim.
24 konuda yazmıştım. Bu soru sorulduğuna göre çok ergence davranmşım belliYaşlar kaç özel değilse?
Teşekkür ederim haklısınızergence olmus evet, kizdim aramicam demissin üstüne arkadaslarin dedikleri gibi eski sevgiliyi katmissin v.s :) gereksiz bir tartisma olmus. sende biraz daha fazla hatali gibisin sanki . cok takilma gercekten ama ya böyle seylere :)
Teşekkür ederimHerkesin kisiligi farklı tabi,evhamlı bir kisiliginiz olabilir ama ben böyle sürekli haber vermek zorunda olmayı pek doğru bulmuyorum.Hemen en kötüyü düsünmemek lazım.Karsı taraf da haber veremedim diye ekstra stres olabilir.Sürekli darlanmak bana da ergence geliyor ama takmayın sinirle demistir.Barısırsınız tatlı atışmalar ciddi bir sey yok
Yanlış anlaşılma oldu sanırım parası olmadığı için değil o an yükleyemediği için benden istedi
Adam yolda, belki yükleyecek yer bulamadı?
Peki neden ben TL yüklemesini isteyip para gönderdim diyince umarım almamıştır diyorsunuz? Yani o bana yükleyebilir ve hesabına gönderdiğim parayi da geri göndermesi lazım ama ben ona yükletemez miyim?
İkiniz de öyle davranıyorsunuz.24 konuda yazmıştım. Bu soru sorulduğuna göre çok ergence davranmşım belli
Ben bu konuda sizin gibi düşünmüyorum bu konuyu hiç takmadım benden niye istiyor diye. O samimiyet var ki isteyebiliyoruz karşılıklı olarak. Siz farklı düşünüyorsunuz demek ki teşekkür ederim yorumunuz içinSebep farkliysa birşey diyemem tabi ki...herkesin başına gelebilir ...
Hayır sizinde yukletmemeniz gerekir... Bunu anlamak çok zor degil
Arayabilirdim evet. Haber vermemesine kızdım aramadım. Gece döneceğini biliyordum gece yazmasaydi arayacaktimSevgili değil misin merak ettiysen arasaydın bunu anlamadım. Ama o da arabası var yani hiç mi bi köşede benzinlikte durmadı Karşılıklı naz niyaz olmuş.
Ay siz erkeklerden her şeyi isterken iyi ama? Mesleği bile olmayan kadınlar her şeyi kendine hak görürken adam teknik bir aksaklık yaşamış altı üstü kontör istemiş sanki alışveriş merkezine sokup torba torba alışveriş yaptırmış gibi konuşuyorsunuz.Evet aynen bunu gösteriyor ama kadınlarımız gerçekten ya çok aşık ya çok saf...bunu anlamak bu kadar zor olmamali
Bir kadın erkek arkadaşından isteseydi de böyle yorum yapar mıydınız acaba?Sizden TL yüklemenizi isteyen bir erkek.....bence bu kadarı bile yeterli bu ilişkiyi yurutmemek için....yakında borç para da ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?