- 9 Kasım 2015
- 6.187
- 11.120
- 248
- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
Valla gerek yokŞeyapmiyim o zaman ben
ZorduTek tik çift tik vs kovalayacağınıza alo iyi misin demek bu kadar zor muydu
Evet biraz trip atmak istedim sanırım. Kendisi düşünsün istedim merak etmiştir haber vereyim diye. Teşekkür ederim cevabınız içinBence gerçekten merak eden biri direk arardı. Siz niye cevap yazmadı diye trip atmak istemişsiniz. Ama yol hali, yazamayabilir. Üstelik geçerli bir durumu da varmış sizi düşünmemiş de değil. Bence düşünceli olmanız gerekirdi.
Uzun uzadıya açıklama yapmak istememiştir, biraz ona güvenmenizi istemiştir o yüzden hemen anlatmamıştır sebebini. Ben arkadaşınızı anlıyorum. Ben de sevmem uzun uzun kendimi açıklamayı. Karşı taraf bana güvensin isterim. Arkadaşınızı “yazmadıysam demek ki fırsat bulamadım” derken haklı buldum. Anlayışla karşılanmayı, zaten kendisinin sizi hep düşündüğünü, ekstra darlanmak istemediğini ifade etmiş. Tabi en başta “evet canım haklısın merak etmekte ama şöyle şöyle oldu” deseymiş güzel olurmuş ama o da stres olmuş demek ki. Tribi en baştan sezdiyse diyememiştir.
Başlığa cevap vermem gerekecekse evet, yola giden insanı kendi aramadığı halde neden yazmadın diye darlamak bence ergen tribi.
Erkek asssla para isteyemez kadından. Yolda belde kalsın ama en son çare kız arkadaşından istesin.Parasını göndermekle iyi etmişsiniz umarim almamıştır aldıysa oda bir garip....yani TL yükleyecek kadar bile parası yoksa bence en son insan kız arkadasindan istemeli ..hatta hiç istememeli...hiç hoş değil...biraz gurur yapmalı erkek böyle konularda....yrn birgün borç parada ister evlenirsin maaş kartinida ister...
Konuyu açarken bana kızılacağını düşünüp göze alıp açmıştım biraz kendime getiren yorumlar olur diye ama bu TL olayına bu kadar takılan olacağı hiç aklıma gelmemişti doğrusuTL yüklemek kontörlü telefonlar için değil mi ?
Kaç yaşında yahu bu lise de bizim telefonlar kontürlüydüne biliyim garip geldi bana bu TL yükleme
Tamam işte, yani arkadaşınız trip atıyorsun demekte haksız değil, bozulacak bir durum yok yani.Evet biraz trip atmak istedim sanırım. Kendisi düşünsün istedim merak etmiştir haber vereyim diye. Teşekkür ederim cevabınız için
Pek tatlı olmadi sanırım buTamam işte, yani arkadaşınız trip atıyorsun demekte haksız değil, bozulacak bir durum yok yani.
Hem insan ilişki içerisinde trip de atabilir arada en doğal hakkınız yahu, çok uzatmamak ve tatlı tatlı olmak kaydıyla tabi
İşte “seni merak edeceğimi düşünmeliydin” temalı bir trip olsaydı olurdu da eski sevgili işin içine girince iyi olmamış tabi.Pek tatlı olmadi sanırım buama bizde trip atmak büyük günah asla trip atmamaliyim gibi davraniyor
Umut oldunuz şu an banaİşte “seni merak edeceğimi düşünmeliydin” temalı bir trip olsaydı olurdu da eski sevgili işin içine girince iyi olmamış tabi.
Eşimle ilk tanıştığımızda biz de böyle davranıyorduk. Sonra bir yerde saldık. Trip şeklinde olmasa bile insan içindekileri söylemeli, rahat olmalı. Siz de salarsınız bir yerde
Yani dediğim gibi erkeğim bir yaştan sonra kullanması garip geldi hiç duymadım , görmedim o açıdan garipsedim . Konuna gelince bence hiç ergen tribi değil , ben daha fazla sorun çıkarırdım hatta . Amaan bu erkeklerle ilgilensen ayrı dert ilgilenmesen ayrı dert .Konuyu açarken bana kızılacağını düşünüp göze alıp açmıştım biraz kendime getiren yorumlar olur diye ama bu TL olayına bu kadar takılan olacağı hiç aklıma gelmemişti doğrusu
Siz liseden sonra faturaliya geçtiniz diye TL yükleme olayı ortadan kalkmadı benim de hattım faturalı değil böyle daha özgür hissediyorum istediğim zaman istediğim kadar yükleyip kullanıyorum
Ahh öyle maalesefYani dediğim gibi erkeğim bir yaştan sonra kullanması garip geldi hiç duymadım , görmedim o açıdan garipsedim . Konuna gelince bence hiç ergen tribi değil , ben daha fazla sorun çıkarırdım hatta . Amaan bu erkeklerle ilgilensen ayrı dert ilgilenmesen ayrı dert .
daha garibi 24 yaşında kontorlu telefon kullanan bi erkekSizden TL yüklemenizi isteyen bir erkek.....bence bu kadarı bile yeterli bu ilişkiyi yurutmemek için....yakında borç para da ister
daha garibi 24 yaşında kontorlu telefon kullanan bi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?