Ergen tribi mi atıyorum? :(

Bence gerçekten merak eden biri direk arardı. Siz niye cevap yazmadı diye trip atmak istemişsiniz. Ama yol hali, yazamayabilir. Üstelik geçerli bir durumu da varmış sizi düşünmemiş de değil. Bence düşünceli olmanız gerekirdi.
Uzun uzadıya açıklama yapmak istememiştir, biraz ona güvenmenizi istemiştir o yüzden hemen anlatmamıştır sebebini. Ben arkadaşınızı anlıyorum. Ben de sevmem uzun uzun kendimi açıklamayı. Karşı taraf bana güvensin isterim. Arkadaşınızı “yazmadıysam demek ki fırsat bulamadım” derken haklı buldum. Anlayışla karşılanmayı, zaten kendisinin sizi hep düşündüğünü, ekstra darlanmak istemediğini ifade etmiş. Tabi en başta “evet canım haklısın merak etmekte ama şöyle şöyle oldu” deseymiş güzel olurmuş ama o da stres olmuş demek ki. Tribi en baştan sezdiyse diyememiştir.
Başlığa cevap vermem gerekecekse evet, yola giden insanı kendi aramadığı halde neden yazmadın diye darlamak bence ergen tribi.

Evet biraz trip atmak istedim sanırım. Kendisi düşünsün istedim merak etmiştir haber vereyim diye. Teşekkür ederim cevabınız için

Erkek asssla para isteyemez kadından. Yolda belde kalsın ama en son çare kız arkadaşından istesin.
Ama kadın istediyse ve geri gönderdiyse erkek kabul etmesin.
Mükemmel kafaymış güle güle kullanın.

TL yüklemek kontörlü telefonlar için değil mi ?
Kaç yaşında yahu bu lise de bizim telefonlar kontürlüydü ne biliyim garip geldi bana bu TL yükleme

TL yüklemek kontörlü telefonlar için değil mi ?
Kaç yaşında yahu bu lise de bizim telefonlar kontürlüydü ne biliyim garip geldi bana bu TL yükleme
Konuyu açarken bana kızılacağını düşünüp göze alıp açmıştım biraz kendime getiren yorumlar olur diye ama bu TL olayına bu kadar takılan olacağı hiç aklıma gelmemişti doğrusu

Siz liseden sonra faturaliya geçtiniz diye TL yükleme olayı ortadan kalkmadı benim de hattım faturalı değil böyle daha özgür hissediyorum istediğim zaman istediğim kadar yükleyip kullanıyorum

Evet biraz trip atmak istedim sanırım. Kendisi düşünsün istedim merak etmiştir haber vereyim diye. Teşekkür ederim cevabınız için
Tamam işte, yani arkadaşınız trip atıyorsun demekte haksız değil, bozulacak bir durum yok yani.
Hem insan ilişki içerisinde trip de atabilir arada en doğal hakkınız yahu, çok uzatmamak ve tatlı tatlı olmak kaydıyla tabi

Pek tatlı olmadi sanırım bu ama bizde trip atmak büyük günah asla trip atmamaliyim gibi davraniyor

Pek tatlı olmadi sanırım bu ama bizde trip atmak büyük günah asla trip atmamaliyim gibi davraniyor
İşte “seni merak edeceğimi düşünmeliydin” temalı bir trip olsaydı olurdu da eski sevgili işin içine girince iyi olmamış tabi.
Eşimle ilk tanıştığımızda biz de böyle davranıyorduk. Sonra bir yerde saldık. Trip şeklinde olmasa bile insan içindekileri söylemeli, rahat olmalı. Siz de salarsınız bir yerde

Umut oldunuz şu an bana bizim de düzelir inşallah. Bazen onu haklı buluyorum saçmalamışım diyorum ama bazen de benim saçmalamaya hakkım yok mu diye sinirleniyorum salmak lazım dediğiniz gibi

Yani dediğim gibi erkeğim bir yaştan sonra kullanması garip geldi hiç duymadım , görmedim o açıdan garipsedim . Konuna gelince bence hiç ergen tribi değil , ben daha fazla sorun çıkarırdım hatta . Amaan bu erkeklerle ilgilensen ayrı dert ilgilenmesen ayrı dert .

Ahh öyle maalesef

Once arasaydınız okadar merak edıp aramamak bı tuhaf olmus. Arayınca acmasaydı trıp yapardınız. Ama oda buyutmus merak etms sormus adam gıbı acıkla ne buyutuyon yanı. Karsılıklı sacmalamıssınız bısey olmaz gecer gıder

Aramamışsınız. Merak eden insan arar sorar o yüzden meraklandım kısmı hiç samimi değil. İnterneti bitince arama hakkı da mı bitmiş arkadaşın? O kısmı bilmiyorum. O da bir alo ben vardım diyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…