Ergen tribi mi atıyorum? :(

Arabası var ama telefonunda TL yok doğru mu anladım ?
14 yaşındaki kizimin hattı bile faturalidir
Kontörlü hat nedir o yaşta?

Kontörlü telefon ayıp bir şey mi cidden anlamak için soruyorum
Arabası var ama telefonunda TL yok doğru mu anladım ?
14 yaşındaki kizimin hattı bile faturalidir
Kontörlü hat nedir o yaşta?
şöyle açıklayayım kızıma 8 yaşında özelliği olmayan bi telefon aldım çünkü ben ondan önce evden çıkıyodum ve evde başka kimse yoktu
bir gün çıktım okula gittim o benden sonra çıkıp evin tam karşısındaki okuluna gidecekti
zil çalmış kim olduğunu sormuş kimse cevap vermemiş korkudan odama gidip dolabıma saklanmış iki saat boyunca ordan çıkamamış kontoru olmadığı için kimseyi arayamamış o gün telefonu hatlıya çevirdim
hatlı olsa ben okuldan yetişemezdim ama polisi arardı komşuyu arardı teyze merdivene bak dışarda biri vardı vs diye

24 yaşına gelmiş iş güç sahibi veya ki öğrenci birinin telefonla illa ki işi yoğun olur telefonla acil işi olduğunda dur kontor yükleyeyim telefona demek normal mi ben de bunu anlamadım ,sürekli telefonunu iletişim halinde tutabilmesi değil midir önemli olan

bana özgürlük veriyo demişsiniz de asıl özgürlük istediğine istediğin an ulaşabilmek değil mi

Sabah 8 de tek tık ondan sonra 12 ye kadar haber alamiyorsun ve bu adam yola cikmış ben meraktan 12500 kere aramıştın ergen misin bilememde çok garipsin.
Eşimin işten çıkıp eve gelmesi ortalama bir saat ki biz mesajlasıyoruz çiktım geliyorum birsey lazım mı diye gozleride iyi gormediginden biraz gec kalsa hemen ariyorum adam kac saat yok orta da 1 aramamışsın

Ben ona hiç takılmamıştım aslında ya o an yükleyememiş ben yüklerdim bana gönderirdi zaten karşılıksız istemez ki

karşılıksız istese ne olacak yau, ilişkide böyle şeylerin lafı mı olur. o istese sen yüklersin, sen istersin o yükler, ne olacak. borç da ister insanlar birbirinden, yeterince samimiyetin geliştiği ilişkilerde göze batacak bir sömürme yoksa aldı -verdi meselesine takılıyor olmak bence asıl sorunlu.

ilk mesaj içinse, merak etmekte haklısınız ancak aramalıydınız mesaj beklemektense. ben de merak ederdim.

Ben daha önce faturaliya geçtim 1 ay dolmadan iptal ettirdim. Her zaman aynı şekilde kullanmıyorum çünkü ve böyle paketim bittiği an başka bir paket alabiliyorum bunun için dedim daha özgür hissediyorum diye. TL yüklemek de zor değil bankamin uygulamasından 1 dk da yükleyebiliyorum istisnai bir durum olmadığı sürece. Faturalınin da avantajları vardır elbet ama benim için şu an böyle daha rahat yani neden bu kadar garipsendi anlamadım

Sabahtan geceye kadar sana ulaşamaması saçma senin aramaman da saçma.Olay da saçma.Saçma sapan konuşmalar kapatın gitsin.

Benden herhangi bir şey isteyen bir erkekten direk soğuyorum ben ya
Ben de öyle. Evlenirsin o başka mesela paranız ortaktır bir sen öder bi o. Daha resmiyete dökülmemiş ilişki,ikinizide kazancı ayrı ayrı. Neden sen ödüyorsun ki? İlerde kredi de çektirir karısı olmak yerine kefil olursun.

Aynen sırf bu yüzden bile bırakılır bu Adam

Keşke yazmasaydiniz böyle yazınca kontörlü hat kullandigi için özür dilemesi gerektiğini yazıyoruz zannediyor
La havle ya rabbi ya

Aynen sırf bu yüzden bile bırakılır bu Adam
Bir seferinde bende bir konuya yazmıştım ilişki içerisinde bir kadından maddi talepte bulunan erkek istisnasız üstü cizilecek erkektir diye ama kıyametler koptu " ayyy sabah eşimde bozukluk yoktu ekmek almak için benden para aldı ne yapayım şimdi hemen bosanayim mi " yazan bile oldu
Ama halen sozumdeyim bir erkek bir kadından maddi talepte bulunmamalı

TL yüklemek kontörlü telefonlar için değil mi ?
Kaç yaşında yahu bu lise de bizim telefonlar kontürlüydü ne biliyim garip geldi bana bu TL yükleme
Yooo hala var tabii, mesela ben yurtdışında okuyorum hem okuduğum ülkede hem Türkiye’de kullandığım hatlar kontörlü ki fatura derdi olmasın

E yanındakinden bağlanacağına yanındakinden yazsaydı ya mesaj? Değişik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…