- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
bunu ciddi mi soruyorsunuzKontörlü telefon ayıp bir şey mi cidden anlamak için soruyorum
Özür dileriz kontörlü hat kullandığımız için. Çok yardımcı oldunuz teşekkürlerArabası var ama telefonunda TL yok doğru mu anladım ?
14 yaşındaki kizimin hattı bile faturalidir
Kontörlü hat nedir o yaşta?
Evetbunu ciddi mi soruyorsunuz
Kontörlü telefon ayıp bir şey mi cidden anlamak için soruyorum
şöyle açıklayayım kızıma 8 yaşında özelliği olmayan bi telefon aldım çünkü ben ondan önce evden çıkıyodum ve evde başka kimse yoktuArabası var ama telefonunda TL yok doğru mu anladım ?
14 yaşındaki kizimin hattı bile faturalidir
Kontörlü hat nedir o yaşta?
Ben ona hiç takılmamıştım aslında ya o an yükleyememiş ben yüklerdim bana gönderirdi zaten karşılıksız istemez ki
yaşlar 24 ama işte dediğiniz gibi kontorlu kullanmanız normal bence de şu cevaba bakarsakÖzür dileriz kontörlü hat kullandığımız için. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Ben daha önce faturaliya geçtim 1 ay dolmadan iptal ettirdim. Her zaman aynı şekilde kullanmıyorum çünkü ve böyle paketim bittiği an başka bir paket alabiliyorum bunun için dedim daha özgür hissediyorum diye. TL yüklemek de zor değil bankamin uygulamasından 1 dk da yükleyebiliyorum istisnai bir durum olmadığı sürece. Faturalınin da avantajları vardır elbet ama benim için şu an böyle daha rahat yani neden bu kadar garipsendi anlamadımşöyle açıklayayım kızıma 8 yaşında özelliği olmayan bi telefon aldım çünkü ben ondan önce evden çıkıyodum ve evde başka kimse yoktu
bir gün çıktım okula gittim o benden sonra çıkıp evin tam karşısındaki okuluna gidecekti
zil çalmış kim olduğunu sormuş kimse cevap vermemiş korkudan odama gidip dolabıma saklanmış iki saat boyunca ordan çıkamamış kontoru olmadığı için kimseyi arayamamış o gün telefonu hatlıya çevirdim
hatlı olsa ben okuldan yetişemezdim ama polisi arardı komşuyu arardı teyze merdivene bak dışarda biri vardı vs diye
24 yaşına gelmiş iş güç sahibi veya ki öğrenci birinin telefonla illa ki işi yoğun olur acil işi olduğunda tur kontor yükleyecem demek normal mi ben de bunu anlamadım tabi sürekli telefonunu iletişim halinde tutabilmesi değil midir önemli olan
bana özgürlük veriyo demişsiniz de asıl özgürlük istediğine istediğin an ulaşabilmek değil mi
Konuya odaklansaydiniz daha düzgün cevaplar alirdinizyaşlar 24 ama işte dediğiniz gibi kontorlu kullanmanız normal bence de şu cevaba bakarsak
Sabahtan geceye kadar sana ulaşamaması saçma senin aramaman da saçma.Olay da saçma.Saçma sapan konuşmalar kapatın gitsin.Bana "hayatımda tanıdığım en olgun kızsın" diyen insan şimdi"ergen tribi atıyorsun darliyorsun" diyor.
Öncelikle 24 yaşındayım. Tartıştığımız mevzuyu anlatayım:
Dün bir yolculuk yapacakti sabah 8'de günaydın mesajı atmış ben cevap verince mesajım tek tik oldu. Ta ki gece 12'ye kadar. 12'de mesaj attı bana TL yükleyebilir misin diye sonra tamam ben hallettim dedi. Bu arada farklı şehirlerde yaşıyoruz ve gideceği şehir de ona 8 saat uzaklıkta. Sabah gidip gece dönecek toplam 16 saat yolculuk. Dolayısıyla ben haber alamayınca biraz merak ettim yoğun olduğu için yazmamıştır diye düşündüm ama içten içe de acaba kaza falan yapmış olabilir mi diye endişelendim.
Paketi bitmiş TL yükleyememiş yolda başkasından internete bağlanmaya çalışmış o da olmamış bana haber verememiş. Yani gerçekten fırsat bulur bulmaz bana yazmış zaten. Ama bunları bana bu şekilde anlatıp bu yüzden haber veremedim demiyor. Dese zaten sorun yok. Gideceğimi kaç gün önceden biliyorsun araba kullandım koşturdum sen ergen tribi atıyorsun darliyorsun diyor. Ben neden yazmadığını bilmediğim için "en azından 1 mesaj atabilirdin yazamazsam merak etme biz geldik diye haber verebilirdin" dedim ama ergen tribi atmış oldum!
Aslında tartışmanın başında oldukça sakindim sadece haklısın merak etmişsin ama böyle oldu demesini bekledim. Yok bu konuda kimseye hak veremezmiş yazmadiysa demek ki fırsat bulamamışmış bunu akıl etmem zor muymuş. Onun tavrı beni sinirlendirdi sonra ben de klasik tribe bağladım ben seni niye merak ediyorum ki zaten vs. Bir de eski sevgilisini ortaya attim biraz kıyaslama yapmış olabilirimO da bana ondan bahsetme aynı onun triplerini atıyorsun şu an dedi. Karşılıklı sinirlendik. Ben evlenmicem siz kadınlar insanın ömrünü yiyorsunuz dedi ben de ne halin varsa gör dedim.
Şu an burda anlatınca çok saçma geldi ama olay nasıl bu kadar büyüdü ben de anlamadımsabah bu tartışmadan önce mesajlarına biraz cevap vermemiştim hemen noldu bir şey mi oldu iyi misin falan dedi. Ee demek ki insan merak ediyor işte. Sen bir de yolculuktasin ben merak edince niye darlamış oluyorum bunu anlamıyorum. Şimdi son kısımlarda saçmaladığımın farkındayım ama öncesinde onun dediği gibi ergen tribi mi atmışım? O da büyütmüyor mu sizce? Ben her şeye trip atan biri değilim o yüzden en ufak şeyde beni böyle etiketlemesi çok kızdırıyor. Çok gömmeden yorum yapıp hatalarımı gösterirseniz sevinirim
Not: Niye aramadın diyenler çok haklısınız arayabilirdim ama kızdığım için aramadım çünkü sabah çıkarken bari haber verseydi dedim. Bir de gece döneceğini biliyordum gece de yazmasaydi arayacaktım zaten.
Ben de öyle. Evlenirsin o başka mesela paranız ortaktır bir sen öder bi o. Daha resmiyete dökülmemiş ilişki,ikinizide kazancı ayrı ayrı. Neden sen ödüyorsun ki? İlerde kredi de çektirir karısı olmak yerine kefil olursun.Benden herhangi bir şey isteyen bir erkekten direk soğuyorum ben ya
Aynen sırf bu yüzden bile bırakılır bu AdamBen de öyle. Evlenirsin o başka mesela paranız ortaktır bir sen öder bi o. Daha resmiyete dökülmemiş ilişki,ikinizide kazancı ayrı ayrı. Neden sen ödüyorsun ki? İlerde kredi de çektirir karısı olmak yerine kefil olursun.
Tebrik ederim nasılda kontörlü hat kullandığınız için ozur dilemeniz gerektiğini yazdigimi anlamissinizÖzür dileriz kontörlü hat kullandığımız için. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler
Keşke yazmasaydiniz böyle yazınca kontörlü hat kullandigi için özür dilemesi gerektiğini yazıyoruz zannediyorşöyle açıklayayım kızıma 8 yaşında özelliği olmayan bi telefon aldım çünkü ben ondan önce evden çıkıyodum ve evde başka kimse yoktu
bir gün çıktım okula gittim o benden sonra çıkıp evin tam karşısındaki okuluna gidecekti
zil çalmış kim olduğunu sormuş kimse cevap vermemiş korkudan odama gidip dolabıma saklanmış iki saat boyunca ordan çıkamamış kontoru olmadığı için kimseyi arayamamış o gün telefonu hatlıya çevirdim
hatlı olsa ben okuldan yetişemezdim ama polisi arardı komşuyu arardı teyze merdivene bak dışarda biri vardı vs diye
24 yaşına gelmiş iş güç sahibi veya ki öğrenci birinin telefonla illa ki işi yoğun olur telefonla acil işi olduğunda dur kontor yükleyeyim telefona demek normal mi ben de bunu anlamadım ,sürekli telefonunu iletişim halinde tutabilmesi değil midir önemli olan
bana özgürlük veriyo demişsiniz de asıl özgürlük istediğine istediğin an ulaşabilmek değil mi
Bir seferinde bende bir konuya yazmıştım ilişki içerisinde bir kadından maddi talepte bulunan erkek istisnasız üstü cizilecek erkektir diye ama kıyametler koptu " ayyy sabah eşimde bozukluk yoktu ekmek almak için benden para aldı ne yapayım şimdi hemen bosanayim mi " yazan bile olduAynen sırf bu yüzden bile bırakılır bu Adam
Yooo hala var tabii, mesela ben yurtdışında okuyorum hem okuduğum ülkede hem Türkiye’de kullandığım hatlar kontörlü ki fatura derdi olmasınTL yüklemek kontörlü telefonlar için değil mi ?
Kaç yaşında yahu bu lise de bizim telefonlar kontürlüydüne biliyim garip geldi bana bu TL yükleme
Erkek asssla para isteyemez kadından. Yolda belde kalsın ama en son çare kız arkadaşından istesin.
Ama kadın istediyse ve geri gönderdiyse erkek kabul etmesin.
Mükemmel kafaymış güle güle kullanın.
[/QUOQU
Kadın da istemesin ne munasebet....asıl ben bu kafayla size mutluluklar dilerim. Çünkü gerçekten mutlu oluyorsunuz görmek istemediklerinize gözlerinizi kapatarak...bir nevi Polyanlacilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?