- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi uckisidenbiri
-
+100000Arkadaşının çok çirkin bir uslubu var. Evet, ne koparırsam kar diyen zihniyetler de çok çirkin.
Ama gözlemlediğim kadar, erkek tarafının imkanı olduğu halde hiç bir masrafa girilmesine izin vermiyen gelinlerin de kıymeti çok bilinmiyor sanki.
Ayy benim etrafımdakiler de böyle konuşuyor. Bende kına gecesi, sade bir nikah istiyorum.
Yok dul musun, nişanlının parası mı yok, salak mısın, altın aldırsana, el gün ne der
Hiç umursama, en son ne zaman düğüne gittim onu bile hatırlamıyorum, oynamayı sevmem beceremem de ne haltıma düğün yapıcam ki.
Tıka kulaklarını
Canım bende düğünlerden hiç hoşlanmam. Nikah olsun istemiştik sadece ama aileler pek taraf olmayınca. Ortada buluşup kokteyl tarzında bişey yapmaya karar verdik. Sadece kenarda çalan bir müzik hem insanlar biraz daha rahat ederler nikah salonuna göre ve 1.5 saatte biten bi etkinlik. Sonrasında da ailelerle bir yemek?Karakterim öyle değil işte, daha önceki konumda da bundan bahsetmiştim, hoşlanmadığım için yapmıyorum sebebi bu. Ama tabii ki bize yar olmayacak. Yine de bize yar olmayacak diye yapmak istemediğim bir şeyi yapmak istemiyorum.
Evliliği "kocam bana bakmak zorunda, kocam şunu yapmak zorunda, bunu almak zorunda, tek taşımı alsın, evim baştan sona dekore edilsin, sağ elimi yağa sol elimi bala soksun" olarak görenlere ifrit oluyorum. Sanki ticari bir ortaklık kuruyorlar. (Gerçi ortaklıkta bile ortaya bir sermaye koyarsın ama evlilikte kendini bulunmaz hint kumaşı görenler olduğu için her şeyi erkekten bekliyorlar.)
Bu tip insanlar için bir benzetmem var ama burada söylemek abes kaçacak.
Tek taşla, malla mülkle yuva kuranların mutlu olup olmadıklarını bende merak ediyorum.
Bu arada bende sizin gibi hiç bir şey aldırmayanlardandım.
Biz evlenmeye karar verdigimizde kayinvalideme sakin bohca yapma sonra koyacak yer bulunmuyo dedim, kocamdan sadece tek tas istedim bir de alyansim var, oyle soz carsisi falan yaptirmadim zaten neye ihtiyacim varsa aldim, kina gecesi yaptik nikahla tamamladik, babam bi dugun salonu ben tutuyum dedi biz istemedik, 1+1 ev tuttum kiram az olsun dedim, gumusluk falan gibi gereksiz esyalari almadik, neye ihtiyacimiz varsa arastirdik en uygununu yaptik, gelinlik ayakkabimi bile outlet magazadan aldim, bu arada balayina da gittik aklimizda kalmadi tavsiye ederim kesinlikle gidilmeli velhasil daha yazmadigim simdi hatirladikca guldugumuz sey var ki. Pişman misin dersen ASLA hic bir seyde gözüm kalmadi az da olsa yaptik 2.5 senelik evliyiz bir kizimiz var 1 yaşında ikinciye hamileyim, evimizi aldik az bi kredi cektik onu oduyoruz bizden once evlenip bizden cok takisi olanlardan maddi anlamda cok daha iyi durumdayiz. Bi konu daha var evlenitken ne kadar cok emek verirsen iliskin o kadar saglam olur.
Boyle gosteris meraklisi olmayan, kocayi statu atlama ve ego tatmin araci olarak gormeyen en onemlisi yolunacak kaz gibi görmeyen kizlarimizi görünce memnun oluyorum kizlarimi da oyle yetistirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?