Erkeği yolunacak kaz gibi görmek?

Anladım dediğiniz gibi olabilir aslında, belki konuşulur karar verilir yeniden, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :))

Söyleme şekli kesinlikle yanlış ama tarzı öyledir belki:) boşverin kim ne derse desin heleki düğünü kendi paranizla yapip uzerine borç odeyecekseniz.millet eğlenmeye yer arıyor eğlenmek isteyen gidip eglensin bizene
Biz düğün seven bir milletiz öyle olmasa sünnet düğünü yapıp salonlara bi ton para baymazdik.niye oğlumun şeyi kesildi:)aman ne büyük iş:)
Size mutluluklar diyorum herşey gönlünuzce olsun inşallah

Akrabam değil arkadaşım, gerçi artık değil sanırım. :) Kendim böyle istediğim için böyle yapıyorum, umarım dediğiniz gibi şeyler yaşamam, kimse yaşamaz. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Güzel sözleriniz dilekleriniz için çok teşekkür ederim, o kadar ihtiyacım var ki şu dönemde çevremde böyle anlayışlı insanlara, içinizin güzelliği yansımıştır yüzünüze doğrudur dedikleri. :)) Umarım bunların içinden yıpranmadan çıkmayı ve huzurlu bir evliliğe adım atmayı başarabilirim. Çok teşekkür ediyorum tekrar. :)

Özendiğim şeyleri istiyorum zaten erkek arkadaşımla aramızda utanma sakınma yok her şeyi konuşuyoruz, en büyük şansım bu sanırım. O da anlayışla karşılıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, umarım siz de çok çok mutlu olursunuz. :)

Aynı bu şekilde olacağımdan eminim zorla bir şeyler yaptırılırsa.. Gönülsüz aş ya karın ağrıtır ya baş diye boşuna dememişler, keşke kendi hallerine bıraksalar insanları dediğiniz gibi. Hesap vermek değil de, üzülüyorum çevremde böyle insanların olduğunu bu şekilde öğrendiğim için. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Ben ne istemiyorsam, onlar da benden istemeyecek gerçekten herkes kestirme arar olmuş, bunca mutsuz evliliği ailelerin bu pis çabalarına bağlıyorum ben, bir salsalar çiftleri keşke.
Benim esimin tarafi tam acgoz.. dugundede sonrasindada fazlasiyla gosterdiler kendilerini. Maalesef bu olaylardan sonra mutlu bi sekilde adim atamiosun evlilige

Bilemiyorum ki, ben karşı tarafın düşüncesini kendimce doğru bulmuyorsam bile bu şekilde hakaret ederek tepki vermem yani şok oldum resmen elimde derdimle kalakaldım resmen ahaha. :) Sevmediğim için istemiyorum sevsem en güzelini yapmak için önce ben koşarım zaten. :) Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Canım ben de senin düşüncende idim evlenirken, ne eşime ne kendime ne ailesine maddi olarak bir talepte bulundum, ne bir şey istedim. Ailem de altın vs şart koşmadı.

Kuyumcuya alyans almaya gittik, adam baktı aileler yanımızda ama kimseden 5 kuruş çıkmıyor habire biz ödüyoruz, e geline bir saat alın bari dedi, kv nin o anki tepkisini hiç unutmuyorum. Aaa yeter saatini de kendi beğensin alsın. Düşün yani bir şey talep etmediğim halde...

Sonradan eşyalarıma laf etti bilmem ne şu bu derken, kızı da benim gibi bir şey istemeyince sen salak mısın bir gümüşe gidiyorsun dedi benim yanımda:)

Velhasıl kıymet bilecek insanlar ise haklısın ama ülkemizdeki zihniyet ve erkeklerin uğrunda para harcadığı kadını değerli görmesi hasebiyle çok da kıymete geçeceğini sanmıyorum canım.

Arkadaşın samimiyetten söyledi belki tarzı o ama çok da haksız değil. Ben pişmanım mesela keşke eşime şart koşsaydım lüks eve taşınalım diye...

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, hepimizin gönlünden güzel geçenler gerçek olur umarım. Ah ah gerçekten çok seviyoruz ahah. :)

Benim esimin tarafi tam acgoz.. dugundede sonrasindada fazlasiyla gosterdiler kendilerini. Maalesef bu olaylardan sonra mutlu bi sekilde adim atamiosun evlilige

Gerçekten çevre yıpratıyor evlilikleri, ilişkileri, fırsatımız olduğu ilk an kaçacağız şehirden, neyse ki ikimizin de gözü açık umarım sonradan değişmeyiz. :) Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Vallahi ne desem bilemedim, ben de ricacı olmayı sevmem insanlara yük olmayayım diye düşünürüm ama bitirdiğim evliliğim de dahil olmak üzere hangi insan ilişkimde fazla anlayış gösterdiysem burnum b.ktan kurtulmadı. Öte yandan beni öldürseler de şu kadar altın bu kadar eşya isterim diyemem, artık karşımızdaki insanların da güngörmüş olması mı gerek, ya da gönlümüz neyi istiyorsa ayıp olur dememek mi lazım bilemedim (sanırım ikisi birden olmalı). Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın yoksa senin gösterdiğin anlayışın hiçbir kıymeti olmaz hatta maskara olursun üstüne.

Keyif aldığım ve özendiğim şeylerden kaçınmıyorum zaten. Tarzı bu olamaz olmamalı, hakaret bir iletişim biçimi değildir, koskoca insan. Sorsanız olgunum der, bilemedim. Teşekkür ederim yorumunuz için, evinizin huzuru olsun eşinizle beraber. Kendim için yaşayan bir insanım azla özle yetiniyorum, hatta tekli koltukta uyumayı sevdiğim için yetim misin derlerdi küçükken. :) Hayatıma yansıyor bir şekilde düşüncelerim. Umarım değerim parayla pulla değil de karakterimle ölçülür. :)

Diğer konunuz da dikkatimi çekmişti. Ben sizi cimri ve itici buldum. Kusura bakmayın lütfen. Böyle uyumsuz Bi gelimde olsun istemezdim (kötü Bi geçin oldum demişsiniz ya)

Umarım hepimiz gönlümüzden geçeni yaşarız, kimin ne yaşayacağı hiç belli olmuyor, belki arsızlık yapsam yine mutsuz olacağım. Ben kendimi iyi hissetmekle mükellefim, şu da olsun bu da olsun (hem de istemediğim halde) diye ısrar etsem vicdanım rahat bırakmaz. Teşekkür ederim yorumunuz için. Karşımıza iyi karakterli insanlar çıkmasından başka bir şey dileyemeyiz böyle durumlarda, dilerim sizin de karşınıza bütün bunları gülümseyerek konuşabileceğiniz bir insan çıkar, eş olur dost olur. :)

Diğer konunuz da dikkatimi çekmişti. Ben sizi cimri ve itici buldum. Kusura bakmayın lütfen. Böyle uyumsuz Bi gelimde olsun istemezdim (kötü Bi geçin oldum demişsiniz ya)

Cimrilikle ne alakası var ki bunun? Düğün yapılmasını istesem bu gelenek görenekte erkek tarafı karşılayacak. Ki üstüne nişan yapıyorum. Cimri olsam bunu da yapmayacağım diye diretmez miydim? Tabii ki sizin görüşünüz saygı duyuyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. :)

Ben sizin bu dusuncelerinizi biraz toylugunuza biraz da nisanlisinizi cok sevmenize veriyorum.

Tabiki erkegin ailesi de kizin ailesi de yolunacak kaz degildir ancak insanoğlunun fitratinda ugrunda emek caba parpara harcadigi seye deger verme vardir. Dugun dernek istemiyorsaniz illa istediginiz bir sey vardir. Balayi vardir. Sakin hiçbir sey için borca girmeyin ama bu kadar da alttan almayin istediginiz bir sey varsa durumlari da varsa bunu istemiyorum ama sunu istiyorum deyin.

Neden sadece istemediğim şeyler üzerinden yorum yapılmıyor burada bunu anlamıyorum. İstemediğim tek şey elalem için yapılan düğün. Kendim seviyor olsam yaparım zaten. Balayına vesaire gitmeme gibi bir durum da yok ortada. İstiyorum ki sevdiğimiz şeylere yapalım masrafı. Düşüncelerim yüzünden hakaret yemeyi kaldıramıyorum konuyu açma sebebim bu tam olarak. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…